Şimdi Ara

s3 ü one x+ ile degistirmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde şuan s3 bulunmakta ancak bu telefonu almadan önce gözüm hep htc one x + da idi. S3 ün one x + dan fazla olarak radyo 4g ve artırılabilir hafıza var. Ancak one x+ tegra 3 ve beats audio beni cezbediyor. Çok kararsız kaldım. İki telefonla ilgili tecrubeleriniz nelerdir bir yardımcı olun bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dR.cmd -- 6 Şubat 2013; 9:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öne x vs s3 karşılaştirma videosu var donanimhaberin onu bi izle videolardan . Tabikide htc ben one s kullanıyorum kamerası muazzam s3 teki kamerayı ikiye katlar sen bi izlede videoyu demek istediğimi anlarsın

• Değmez hatta daha kötü olur. Donanım olarak daha zayıf, Yazılım olarak S3 kadar iyi destek almıyor. Geçmeniz için bir sebep yok. Beats Audio yazılımsal olup S3'e de yüklenebiliyor. Pil olarak da S3 çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Değmez hatta daha kötü olur. Donanım olarak daha zayıf, Yazılım olarak S3 kadar iyi destek almıyor. Geçmeniz için bir sebep yok. Beats Audio yazılımsal olup S3'e de yüklenebiliyor. Pil olarak da S3 çok daha iyi.

One X'te beats audio yazılımı var ama One X+'da donanımsal beats audio var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

quote:

Değmez hatta daha kötü olur. Donanım olarak daha zayıf, Yazılım olarak S3 kadar iyi destek almıyor. Geçmeniz için bir sebep yok. Beats Audio yazılımsal olup S3'e de yüklenebiliyor. Pil olarak da S3 çok daha iyi.

Bir ara kafayı taktığım için gidip benim S3'üm ile karşılaştırdım. Donanımsal beats de olsa S3 kadar olamıyor. Düzgün yazılım kullanılan bir S3 ile boy ölçüşebilecek bir cihaz değil. Stok rom ile benzer seviyedeler denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dR.cmd

Arkadaşlar elimde şuan s3 bulunmakta ancak bu telefonu almadan önce gözüm hep htc one x + da idi. S3 ün one x + dan fazla olarak radyo 4g ve artırılabilir hafıza var. Ancak one x+ tegra 3 ve beats audio beni cezbediyor. Çok kararsız kaldım. İki telefonla ilgili tecrubeleriniz nelerdir bir yardımcı olun bana

One x plus 2 gb ram olsa olabilirdi ama su haliyle taks edilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bir ara kafayı taktığım için gidip benim S3'üm ile karşılaştırdım. Donanımsal beats de olsa S3 kadar olamıyor. Düzgün yazılım kullanılan bir S3 ile boy ölçüşebilecek bir cihaz değil. Stok rom ile benzer seviyedeler denebilir.

Valla şunu söyleyebilirim One X+'taki amfi bilmemde bende Droid Dna var bildiğim kadarıylada S3'te Wolfson kullanılıyor aynı şekilde iPhone'da ama Droid Dna'ın kulaklık performansının yanından geçemezler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla şunu söyleyebilirim One X+'taki amfi bilmemde bende Droid Dna var bildiğim kadarıylada S3'te Wolfson kullanılıyor aynı şekilde iPhone'da ama Droid Dna'ın kulaklık performansının yanından geçemezler.

Iyi de ben stok haliyle demedim ki.stok rom ile benzer seviyedeler dedim. Ama iş custom tarafa girerse S3 ezer. Stok olarak One X+, Droid DNA daha iyidir ses konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Orijinalden alıntı: dR.cmd

Arkadaşlar elimde şuan s3 bulunmakta ancak bu telefonu almadan önce gözüm hep htc one x + da idi. S3 ün one x + dan fazla olarak radyo 4g ve artırılabilir hafıza var. Ancak one x+ tegra 3 ve beats audio beni cezbediyor. Çok kararsız kaldım. İki telefonla ilgili tecrubeleriniz nelerdir bir yardımcı olun bana

One x plus 2 gb ram olsa olabilirdi ama su haliyle taks edilmez

Dedigin gibi birazda bu yüzden kararsızım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.