Bildirim
S4 MİNİM ÇALINDI YARDIM :((
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Uppp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam en mantıklı tavsiye olarak IMEI numarasıyla emniyete başvurun diyebilirim. Faturada yazar IMEI numarası. -
giittim dostum bulamassın dedidiler :( -
geçmiş olsun kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
savcılığa git faturasınıda yanına al,dilekçe vs. yazıcaksın ifade vereceksin.Gerisi Allah kerim umarım bulunur,genelde Android telefonların imei değişip duman ediyorlar,büyük ihtimal o şekilde bir tezgah var.Bende S2 çaldırdım yalan oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ABARTH-MA
Beyler s4 minim çalındı :((
telefonumu samsung mobil chazımı bul dan nasıl bulabilirim cok acil yardım edin ??
IMEI numarasından telefonun kullanılıp/kullanılmadığını takip edecek emniyet. Çalan kişi sim kart takarsa rahat bulunur aslında. -
emniyete gittim acık acık bulamassın dedi adam
ugraşmakmı istemiyolar off -
quote:
ugraşmakmı istemiyolar off
Üstte yazdım anlamıyormusun,yaşın kaç ? savcılık anca çözer bunu,emniyet pekte birşey yapamaz.Yok gitmem diyorsan o telefonu unut bu kadar basit. -
quote:
ugraşmakmı istemiyolar off
Evet uğraşmak istemiyorlar. Hatta böyle bir kanun gelecek. Telefonlar çalınırsa arkasından el sallıyacaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arayanın ismi gözükmüyor sadece numara çıkıyor
- ihaleden.tr şikayet
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- telefonun kamerasına su kaçtı ne yapmalıyım
- samsung b310e oyun yükleme
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- exynos 1480
- samsung a15
- s24 plus özellikleri
- en iyi fotoğraf çeken telefon 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X