Şimdi Ara

SABAH YILDIZLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bingölde,diyarbakırda çatışmalar oluyor.Gencecik 20-22 yaşında,hayalleri umutları olan mehmetçiklerimiz birer birer öldürülüyor.
    Kimse onlardan bahsetmiyor

İşte hepsi,bütün bu programların hepsi, Türk gençliğini ve milletini empoze etmek,uyutmak

Günümüz kızları o ona ne demiş,kim kimden ayrılmış hepsini televole basınından çok daha iyi biliyor.
    Ülke çok kötü yolda

Bu tür programları seyrettirmeyelim,seyretmeyelim !

• Görünen o ki seyredenler epey çokmuş.valla işte olmasam,belki bende seyredeceğim bilemiyorum aslında

ama bu kadarda karamsar olmamak lazım sanırım.

geri kalan programlar çok başarılı olsa,bunuda kaldırın yayından diyeceğim ama..
  • benim merak ettiğim acaba bu programı izleyen insanlar hiç şu soruyu kendilerine sormuşlarmı ? Acaba bu kurgumu yoksa hala herşeyin doğal olduğunu fln mı zannediyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: RhiFaT

benim merak ettiğim acaba bu programı izleyen insanlar hiç şu soruyu kendilerine sormuşlarmı ? Acaba bu kurgumu yoksa hala herşeyin doğal olduğunu fln mı zannediyolar

bence o programın içerisinde olanlar bile bir yerden sonra,kendilerini kandırmaya başlıyor."evet bütün bunlar gerçekten oluyor" diye.

yaşadıkları hayata inanmaya başlıyorlar sanırım.üzücü tarafı,birçok insanda,bu olup bitenlerin gerçek olduğunu kabulleniyor bir yerden sonra.

çok garip şeyler oluyor bizim memlekette valla
  • tam bi komedi ya warya
  • ananem izliyo şu anda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

Bingölde,diyarbakırda çatışmalar oluyor.Gencecik 20-22 yaşında,hayalleri umutları olan mehmetçiklerimiz birer birer öldürülüyor.
    Kimse onlardan bahsetmiyor

İşte hepsi,bütün bu programların hepsi, Türk gençliğini ve milletini empoze etmek,uyutmak

Günümüz kızları o ona ne demiş,kim kimden ayrılmış hepsini televole basınından çok daha iyi biliyor.
    Ülke çok kötü yolda

Bu tür programları seyrettirmeyelim,seyretmeyelim !

+1 sana sonuna kadar katılıyorum

• sırf ahu mu wardı tülin le şahin mi ne wardı bi araewlendirme programları millet birbirine giriyo göyaa..aslında herkes anlıo yalan olduğunu da komik die izliolar heralde insanımızın bu kadar mankafa olmaması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S!NS! -- 18 Haziran 2006; 22:43:56 >
  • Her sabah izliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.