Berberler kapalı olduğu için saç kesme makineleri fiyatları çok artmış durumda bu başlık altında uygun fiyatlı ürünleri paylaşalım herkes faydalansın.
Braun BT 5065 i tavsiye ederim. Ben powertec tr 3200 almak istiyordum. Ancak üstleri makasla kısaltmak zorunda kalacaktım. Berber olmadığımız için bt 5065 39 farklı numarada kesme imkanı sağlıyor. Ben 2 gün önce 240 TL ye aldım gittigidiyordan.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet572
Braun BT 5065 i tavsiye ederim. Ben powertec tr 3200 almak istiyordum. Ancak üstleri makasla kısaltmak zorunda kalacaktım. Berber olmadığımız için bt 5065 39 farklı numarada kesme imkanı sağlıyor. Ben 2 gün önce 240 TL ye aldım gittigidiyordan.
Hocam uzun saçı 4-5 numaraya vurur mu? şekillendirici diye geçiyor da yapıyorsa alacağım hemen
Fiyatlar tavan yaptı tavan 300 tl ye burun kıvırdığım makineye 390 tl verdim aldım bugünde 430 tl olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland
Fiyatlar tavan yaptı tavan 300 tl ye burun kıvırdığım makineye 390 tl verdim aldım bugünde 430 tl olmuş.
Bende bu yüzden başlığı açtım hocam ileride çok değerlenecek bu makineler
Ben braun hc 5090 alacaktım numaralar 3er artıyor. Uzun kesecekler için ideal makine ancak 2 hafta önce 390 TL olan makine şimdi hepsiburada da 990tl yazıyor.
BeautifulSwitzerlandB
kullanıcısına yanıt
Siz ne marka aldınız hocam
mehmet572M
kullanıcısına yanıt
Braun hc 5010 için ne dersiniz hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet572
Siz ne marka aldınız hocam
Philips 7710 aldım. Braumların yorumları daha iyi aslında özellikle şu mavi olan yeni modellerin. Açıkçası Philips'in çok estetik durması çekti beni. Kazıklandık bu fiyatlara orası açık da daha fazla kazıklanmaktan iyidir
ddoguD
kullanıcısına yanıt
Hocam hc5510 kayınbabamda var. Saçları 3 numaraya vurmak için kullanıyor memnun. 5510 da bir tane tarak var bilginiz olsun. Eğer kısa kestirecekseniz powertec tr 3200 alın birçok berberin kullandığı bir makinedir
Bu üründen aldım fiyatı pek artmamış özelikleri de iyi öneririm
www.vatanbilgisayar.com
DUCATI BY ARZUM AR5505 STEERING SAÇ KESME MAKİNESİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
şu siteden rf-609 modelini almıştım birkaç ay önce. her ne kadar çin malı olsa da bu markanın taklidi çok fazla. burası orijinal ürün satıyor. berberlerin kullandığı markalardan biri, ben de berberde görüp aldım. saç, sakal için gayet iyi.
çok abartlı derece arttı fiyatlar bu olaylardan dolayı insanımız her konuda olduğu gibi tras makinası konusunda da ne kadar fırsatcı olduğunu birkez daha kanıtlamış oldu
her ürünün fiyatı iki kat icvarı olmuş. bu ne arkadaş.
Çin markası ürünler çinden geliyor içinden virüs çıkmasın?