Şimdi Ara

Saçıma nasıl şekil veririm ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspiron1545 -- 18 Eylül 2016; 14:46:43 >

• Aynı sorun bende de var, saçlar çok sert. Bilen varsa yardımcı olsun
  • Benim saçlarım çok yumuşak ama şekil almıyor Fırçayla taradığımdaysa bonus kafalara benziyorum
  • Aynı sorun bende de var
  • Forumun saçı tümden arızalı çıktı 3:]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7308EAF1 -- 21 Ocak 2012; 21:12:37 >
  • Benim saç wax'la bile şekil almiyor oğlum
  • Biri bize yardım etsinnn Resimdeki arkadaş saçını günlük kullanıyor yani hiç bozulmadan
  • Reserved
  • Yanlız değilmişim
  • Vur 3'e gitsin abi saç nedir ya...
  • Saçlarınızı yapmayın ne uğraşıyorsunuz abi zaman kaybı
  • Abi yardım edin ya saçlara şekil verelim biraz kuaförde çok abartılı yapıcaklar gibi görünüyor yada anlatamıyacam gibi
  • saç kesimin çok onemli oncelikle o adamın sacıyla kim bilir profesyonel kaç kişi ilgileniyordur + doğru fön çekmen lazım o da zor tabi
  • Abi tmmda fön çekiyorum evde. Saçlar yerinden kımıldamıyor :S
  • Saç şeklinizi koyarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

Saç şeklinizi koyarsanız iyi olur

Saçlar hem düz hem dalgalı, yumuşak, Ve saç şekil vermediğimden genelde kısa yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiron1545

quote:

Saçlar hem düz hem dalgalı, yumuşak, Ve saç şekil vermediğimden genelde kısa yapıyorum

Şimdi şöyle izzah edeyim iş kuaförde biter. Senin saç tipin yüz tipine göre kesmeli. Çok sık ise ara makas attır tipde önemli biraz şimdi ss koy diycem 1000 tane adam gelip capslıycak
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle izzah edeyim iş kuaförde biter. Senin saç tipin yüz tipine göre kesmeli. Çok sık ise ara makas attır tipde önemli biraz şimdi ss koy diycem 1000 tane adam gelip capslıycak

Abi valla ne dediğini anlamadım (: bide saç tipimin yüz şekline göre kesilecekmiş. Yüz tipimi nasıl öğrenirim ? (:

• quote:

quote:

quote:

quote:

Abi valla ne dediğini anlamadım (: bide saç tipimin yüz şekline göre kesilecekmiş. Yüz tipimi nasıl öğrenirim ? (:

:)

• Hadi be Forumcu kardeşler :) Bi yardımınız dokunsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.