Şimdi Ara

Saçmalığa bak.. Aynı netler farklı paunlar YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 ayrı site , fempuan hesaplama , sorubak , puanzaa

atıyorum mf4 puanım puanza'da X çıkmış olsun

femde X-5 , sorubakta X + 5 olarak çıkıyor.

Rica etsem biri bu 3 sitede puanları kontrol edip geri dönüş yapabilir mi ( ben mi hata yapıyorum ?) yoksa bunun sebebi nedir?

• sorubak en doğrusu diye biliyorum.
  • inşallah öyledir , geçen senelerde giren biri hesaplayıp en yakın siteyi söylerse bizim için iyi bir deneme referansı olur..
  • Vallahi ygs netlerimi yazdım, puanza noktası virgülü doğru çıkıyor.. Ondan beri ondan başkasını kullanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de öyle oluyor. hep sorubaktan yapıyordum diğerlerine bakmıyordum bu bana kötü patladı. umarım sorubak doğrudur 2-3 puan benim için önemli
  • hocam hiç bir şekilde en doğrusunu bulamazsın. çünkü standart sapma olayı var. Mesela ygs'de birincinin 4 yanlışı vardı ama o 500 puan aldı normalde 490 küsür alması lazım en yüksek alanı 500 e tamamlayıp ona göre diğerlerine puan ekliyorlar. o yüzden her site farklı bir dönemi örnek almış olabilir.
  • euprathes kullanıcısına yanıt
    ben sorubaktan ygs netlerimi yazdığımda sadece küsüratlarda fark oluyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ygs 1 puanımı 2 puan az hesaplıyor. tam oturtmak için iki üç net yükseltiyorum öyle düzeliyor. lys puanımda da oynama oluyor diye öyle oluyo
  • http://nafiz.in/ygs-lys2013/ 2013 standart sapmasına göre hesaplıyor 2014 te ne olur bilemem ama bu en yakını bence
  • PUANZA SINAVDAN SONRA KAFAYI YEDİ YA PUANLARI ÇOK YÜKSEK GÖSTERMEYE BAŞLADI. İTİBAR ETMEYİN BU SİTELERE SONRA ÇOK ÜZÜLÜRSÜNÜZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.