Bildirim
sadece Bataryayı şarj eden bir cihaz var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: pirssuss
Arkadaslar sadece bataryayı şarj eden bir cihaz var mı. Benim tek bataryam var onu telefona takmadan şarj edebilir miyim
Telefonculara git batarya doldurucu var mı diye sor. Gösterirler. LCD göstergeli alırsın %sini de gösterir var yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Merhaba elimizde vardir.
Fiyati 10 liradir alabilirsiniz..
www.kırıkekran.com
Operatörlerin önünde var. 1 TL'ye şarj eden. Onları biliyorum ben. -
Akrep de verirler 5 tl veya 10 tl arası değişir
akrep dedikleri %50 bile doldurmuyor bataryamı kaç saat kalırsa kalsın. böyle dijital %100 doldurabilecek gelişmiş bir cihaz bilen var mı? -
Şarjlı Kılıflar Satılıyor Telefonun Markasına Göre Değişiyor İnternetten Bi Araştır İstersen. Daha Çok Galaxy s4 ile Iphone Larda var. -
quote:
Orijinalden alıntı: DP.LOVE
akrep dedikleri %50 bile doldurmuyor bataryamı kaç saat kalırsa kalsın. böyle dijital %100 doldurabilecek gelişmiş bir cihaz bilen var mı?
Universal Charger , LCD göstergeli doldurucu 6.5 saatte 1800mAh batarya doldurur 5V - 0.5mAh'dır.Ben kullanıyorum, her telefoncuda bulursun ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: Aferna*
quote:
akrep dedikleri %50 bile doldurmuyor bataryamı kaç saat kalırsa kalsın. böyle dijital %100 doldurabilecek gelişmiş bir cihaz bilen var mı?
Universal Charger , LCD göstergeli doldurucu 6.5 saatte 1800mAh batarya doldurur 5V - 0.5mAh'dır.Ben kullanıyorum, her telefoncuda bulursun ;)
şunu mu diyorsun hocam?
eğer buysa bende bundan var ve şarjımı full doldurduğunu göstermesine rağmen en iyi %60 dolduruyor. daha profosyonel bir alet var mıdır acaba bildiğiniz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aferna*
quote:
Universal Charger , LCD göstergeli doldurucu 6.5 saatte 1800mAh batarya doldurur 5V - 0.5mAh'dır.Ben kullanıyorum, her telefoncuda bulursun ;)
şunu mu diyorsun hocam?
eğer buysa bende bundan var ve şarjımı full doldurduğunu göstermesine rağmen en iyi %60 dolduruyor. daha profosyonel bir alet var mıdır acaba bildiğiniz
Eğer öyle bir sıkıntı varsa cihaz bozuktur. Bende de var %100 olduğunda %100 gösteriyor.
Yine de bunları kullanmak bataryaya zararlı çünkü bende ki 0,3mA ile çalışıyor.
Bulabilsek şöyle 1A veya 1.2A civarı çalışan çok iyi olacak. Bulsam bende alıcam yüksek olanından :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X