Şimdi Ara

(SADECE) ÜST SINIF(HIGH-END) UYDU ALICILARI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
11
Favori
21.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:32:45 >
  • @kamaxx üstad teşekkürler paylaşım için, peki biz bu gshare i nasıl kullanabiliriz? bizim kathrein 913 ile gshare yapmanın bi yolu var mı? hardware pairing yapıyorsa kanalın bizim cihazdaki cpu yu kendi cpu su olduğunu sanması lazım, nasıl yapılırki bu
  • Hacı selam nasılsın,çoktandır yoksun ortalık da gibi geldi bana?

yaw biz işin CCCam/Oscam/IPTV cart curt özelliklerin de hiç değiliz,mühim olan "resim kalitesi" gerisi hikaye bizim için,CS işini de öyle böyle yapması bizim için bir artısı oluyor ama
    asıl gaye çok düzgün resim vermesidir

Techni de böyle işler olmaz ve de hiç olmadı bu herifler "FTA" cihaz üretiyorlar;hiç bir illegal atraksiyon işlerine yönelik cihazları da yoktur! ve herifler Almanya/Avrupa için cihaz
    üretiyorlar,örneğin malum bir sorun vardı TR için buna bile bir el atmadılar,hatta kızdılar

Kati den sadece bir serisi vardır CS işi yapan o da Oscam veya tercihen CCCam ama bunu yüklersen resim kalitesi düşüyor,o zaman da kıymeti kalmıyor! Kati 912/913/916 için
    sadece Oscam kullanılmalıdır!

Ben senin ne istediğini biliyorum dolayısıyla Kati/Techni sana uymaz dostum
    Ayberk e git sana yardımcı olsun,VU+ ağırlıklı çalışıyor kendisi ve Adana dan İstanbul-Ataşehire taşındı,çok para kazandı herifwww.imajteam.com

++

• @gladyo

sen Bursa dasın,110cm TRIAX Off-set al 3/4/5 multi-feed ile çoğu şeyi izlersin,ben de Triax kullanıyorum HBird+Astra 19,2+Astra,23,5 izliyorum,bir ara 7derece de vardı bu çanak da şimdi yok
    Kamax Hoca da Triax kullanıyor,ben seneler önce İst.iken yine Triax kullanmıştım 30derece Hispa için,sen bir çanak daha koy 120lik Hispayı da izlersin! full İspanyol+Portekiz paketleri(evin Batı
    yönü açıkmı veya ne tarafa bakıyor-Marmara tarafına bakmalı)

Kati de bahsettiğin işler olmaz ama sana tavsiyem 916 ya transfer ol,913 ü sat

G-Share işini hiç bilmiyorum ilk defa duydum ama SKY-IT açıksa ben sadece bunun için buna yönelik bir cihaz alırım yaw

• albani kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyiyim abi.

Foruma her gün girip şöyle bir dolanıyorum paylaşımları takip etmeye çalışıyorum.Bir spor merakı var işte. Saolsunlar bizde her organizasyonu ayrı bir platforma verdiler.
    Bende yurtdışı kaynaklı bunları tek elden çözebilir miyim derdindeyim açıkçası:))) (şampiyonlar ligi ve avrupa ligi futbol müsabakaları)
    Ayrıca pana panelle ilgili bir fikrini alacağım abi yarın uygun bir saatte arayıp rahatsız ederim seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

@gladyo

sen Bursa dasın,110cm TRIAX Off-set al 3/4/5 multi-feed ile çoğu şeyi izlersin,ben de Triax kullanıyorum HBird+Astra 19,2+Astra,23,5 izliyorum,bir ara 7derece de vardı bu çanak da şimdi yok
    Kamax Hoca da Triax kullanıyor,ben seneler önce İst.iken yine Triax kullanmıştım 30derece Hispa için,sen bir çanak daha koy 120lik Hispayı da izlersin! full İspanyol+Portekiz paketleri(evin Batı
    yönü açıkmı veya ne tarafa bakıyor-Marmara tarafına bakmalı)

Kati de bahsettiğin işler olmaz ama sana tavsiyem 916 ya transfer ol,913 ü sat

G-Share işini hiç bilmiyorum ilk defa duydum ama SKY-IT açıksa ben sadece bunun için buna yönelik bir cihaz alırım yaw

Bakalım ifa ya 5 gün kaldı yeni neler çıkacak uydu alıcıları adına.

• 4k BD ler çıktı ve çıkmaya devam ediyor ama bunlar da henüz yeni sayılır,ben Pany den yine sıkı bir 4k BD bekliyorum ama manyak fiyat olmaması gerekiyor

Receiver olarak 4k lar hala çıkmıyor! sanırım çıkarsa yayınlar neredeyse hiç olmadığı için satılamazmı diye düşünüyorlar bilemiyorum gari;bir de illa 4k olsun diye
    abuk cihazlar çıkarmazlar herhal de insanlar bir garip,şimdi vayy be 4k Receiver çıktı alayım mantığı var çünkü,yani yine balıklama atlanacak

Ben "MARKA" lara bakıyorum,çakma cihazlarla işim olmaz

IFA/Berlini izlemek gerekiyor,ayrıca belki sürpriz cihazlar da çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:34:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:35:50 >
  • TiviAr cihazı bir kaç gün ben de kullanmıştım,çok sıkı bir cihaz biraz pahalıdır ama bence değer,resim kalitesi çok üstün+
    Kamax hocamın tavsiye ettiği cihazlar içindedir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:36:09 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Merhaba!
    Samsung 46C650 Televizyonum'da sunny AT 14100 Hd uydu alıcısı kullanıyordum alıcım bozuldu iki gün önce grundig DSR 8200 cihaz aldım ama hiç beğenmedim görüntü kalitesi olsun,kanal taşıma olsun zorlu bi cihazdı geri iade ettim ne almalıyım diye aranıp duruyorum kafam karıştı menüsü güzel kullanımı kolay görüntü kalitesi iyi bir cihaz önerebilirsen memnun kalıcam.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsöz

Merhaba!
    Samsung 46C650 Televizyonum'da sunny AT 14100 Hd uydu alıcısı kullanıyordum alıcım bozuldu iki gün önce grundig DSR 8200 cihaz aldım ama hiç beğenmedim görüntü kalitesi olsun,kanal taşıma olsun zorlu bi cihazdı geri iade ettim ne almalıyım diye aranıp duruyorum kafam karıştı menüsü güzel kullanımı kolay görüntü kalitesi iyi bir cihaz önerebilirsen memnun kalıcam.Saygılar

neta 6400 den başka seçnek yok piyasada hepsi kömür sobası 100-200 tl arası....işlemciler vasat altı ...neta 6400 ün hd si aman aman değil yumuşak..ama renkler oturuk kumlanma minumum ve net...kullanımı basit...sti chip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Eylül 2015; 13:03:19 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    You tube'da gigblue X1 İnceleme izledim fiyat olarak biraz pahalı alınırmı artık iyi bişey alıp noktalamak istiyorum bu cihazı tavsiye edermisin.
  • azsöz A kullanıcısına yanıt
    iyi gibi işlemcisi sağlam ama alıp denemedim cı çıkışının olmaması biraz dezavantaj o paraya...goldmaster 1060 da bak oda iyi tuneri samsung sağlam cihaz..yalnız biraz hantal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Eylül 2015; 14:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaxx

AX ın 2 cihazını dikkatinize sunarım.
    (Triplexbox daha çok çok yeni)

http://www.axtechnology.eu/linux.html

Hocam bu bildiğimiz Opti nin firmasımı?? bu herifler işi oldukça iyi yere getirdiler galiba? ayruca cihazların hepsi de CS işi içinmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:37:01 >
  • ülen yine masraf kapısı açıldı demek

Techni bana göre en düzgün cihaz yapan üretici,yazılım sorunu filan yok,10 numara cihaz üretiyor herifler

Ancak herifler 10 senedir hala aynı kasayı kullanıyorlar yaw bu kasanın artık hiç bir esprisi kalmadı,heriflerin kumandası süper ama kasa bana göre artık demode yaw
    ülen madem 4k cihaz çıkarıyorsun yap şunu yakışıklı bir şey ama bu herifler "MARKA" ve belli bir çizgileri var asla değiştirmezler herif malın nasılsa çok rahat satıyor

Yakın da çoğu firma dökecek 4k larını! sonra işin yine oku çıkacak! adam gibi marka firmalar da sorun olmaz ama 4k furyasın dan beş para etmez teneke kutuları da
    nasiplenecek tabiki!

Bu arada ana üreticiler 4k BD leri de sunmaya başladılar,ben yine Pany leri takip ediyorum,ciddi üreticiler bile son 2/3 senedir yeni BD ler çıkarmıyordu sanırım 4k ları
    beklediler ve 2016 da bir çok 4k BD çıkacak görünüyor hatta çıktı bile

++

not;Burası beni ilgilendiriyor!

- Back Conax is a universal reader / Nagra known from ISIO S, so it is again included the HD + card with 6-month subscription. So now you have the chance to watch the first UHD program platform HD + on Astra 19.2
    - New feature on HD + platform - PAID! - The possibility of skipping commercials and programs play repeatedly. The attached card HD + subscription includes this service for one month (this is the case in Germany and those Germans tried it)

-eskiden bizim cihaz HD+ Card 12 month idi,sonra kaldırdılar bunu şimdi 6 months olarak yeniden koymuşlar,benim elimde geçen sene gelen ve henüz aktif etmediğim 1 adet Card duruyor ama bu Card çalışırmı bu yeni sistem de orasını bilmiyorum,msg atıp sormam gerekiyor+

Fiyat fena sayılmaz bu kalite cihaz için! netice de herifler 4k diye elbette biraz koyacaklar

Bilgiler için teşekkürler

CAN++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 12 Eylül 2015; 21:01:27 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaxx -- 19 Eylül 2015; 11:38:18 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.