Bende sadece mis ve ctis için çalıştım 12 ve mezunken hala daha çalışmaya devam ediyorum ama ygs biraz şans işi ygs soruya baktıgında kafada şekiller oluşmassa olay çoktan biter.İlk sene fazla calısamadım 2 sene 300 seviyelerindeydim sınava 2-3 ay kala ama hala konularım vardı onları bitirseydim bugun ctiste olabilirdim.Kimse mucize beklemesin 1 senede 0dan ctis zor benim 12 sınıftan tanıdıgım arkadaslarım sürekli geceli gündüzlü calışmalarına rağmen odtü öğretmenlikti en yüksek kazanan.Bu arada bende meslek lisesi mezunuyum eski sisteme göre 94 ek puanım var.Ben 3 senedir çalışmama rağmen artık vazgeçmiş gibi düşünüyorum çok iyi reklam edildi bu bölüm 2005-2008 arası kimse farkında değildi mis'ide göze alın bence kontenjanda 10 gibi bir sınırlamanız olmasın.Yukarıda kimse bahsetmemiş ama Bilkent en iyi ingilizce eğitimi veren ünidir.Bu durum sizi cope vs sınavlarda zorlicak belkide pes ettirecek üniden ayrılmanıza bile neden olabilecek cinsten.0 dan baslarım ben ctis kazanırım derseniz 0 dan baslayıp ulasacağınız ygs puanı 300 350 arası bana göre hatta bazı konular bile yetişmicek yukarıda bahsettiğim arkadaslarım sıradan bile ihtiyacı olmayınca kalkmıyordu gözleri kan çanağına dönmüstü mat halletseler bile fen bilimleri onları bilgisayar öğt. yaptı ama şansınız yaver gider soru kalıpları istediğiniz gibi gelir o zaman yolunuz daim.Herkese kolay gelsin.
ben boğaziçi yönetim bilişim sistemleri hedefliyorum; 20K ile alıyor yine ygs ile. Bachelor of science diploması alıyor hedeflediğim bölüm. Mezun olunca hatta mezun olmadan 3.sınıfta bile iş alımları oluyor. Mezun olduğunda ya iktisat ya bilişim bölümünde (ayrıntılı yüksek lisans bölümleri var) yüksek lisans yapabiliyorsun. Yönetici, bilişim uzmanı, müdür vb. mesleklerde yer alabiliyorsun. CTIS ve yönetim bilişim birbirine çok benzeyen meslekler. CTIS detayını pek bilmiyorum neden kıyaslıyorsunuz? gelsene işte boğaziçine hem adı var hem bachelor of science. Tek derdi kampüsü ana kampüste değil küçük kampüsünde gidiş geliş uzun sürebiliyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme