Şimdi Ara

SAĞA DÖNMEK İÇİN KIRMIZI IŞIKTA KORNAYA ASILAN ADAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tür bi durumu abim anlattı. Sebepsiz yere arkadan korna basıyordu ve öndeki araç da bunaldı artık ve araçtan inip adamın kafasına silahı dayayıp bi kaç şey söyleyip geri aracına dönmüş. Kornoya basan eleman sus pus olmuş tabi. Böyle şeyler yapmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle olduğunda hiç istifimi bozmadan bekliyorum. Işık yanınca ' tüh stop ' etti bakışı atıyorum. Arabayı tekrar boşa al çalıştır adam cinnet geçiriyor.

Bu kadar üstüme gelen olursa tabi ki. Bir gün biri beni vuracak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yol durumuna göre serbesttir

yol durumuna göre serbest olan şey ne? Sağa dönmek değil de.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevivaL

Bu tür bi durumu abim anlattı. Sebepsiz yere arkadan korna basıyordu ve öndeki araç da bunaldı artık ve araçtan inip adamın kafasına silahı dayayıp bi kaç şey söyleyip geri aracına dönmüş. Kornoya basan eleman sus pus olmuş tabi. Böyle şeyler yapmak lazım

Arkadan kornaya basanda da silah varsa korktum sıktım diye savunabilir öndekini vurduktan sonra..
  • ankarada kırmızı ışık yanarken sağa dönmenin serbest olduğunu düşünen hanzolar var. siz ışıkta beklediğinizde arkadan çakma iksenon farlarıyla selektör yaparlar.

bu sağa dönüş saçmalığını ankaradan başka yerde görmedim. hiç aldırmayın siz onlara, bırakın kendi hallerine. ne yaparlarsa yapsınlar belki beyinlerine kan gidip neden ışıkta beklediğinizi idrak ederler ve bir gün medenileşirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

quote:

Bunu yazan arkadaş bir de eğitimci sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

quote:

Bu tür bi durumu abim anlattı. Sebepsiz yere arkadan korna basıyordu ve öndeki araç da bunaldı artık ve araçtan inip adamın kafasına silahı dayayıp bi kaç şey söyleyip geri aracına dönmüş. Kornoya basan eleman sus pus olmuş tabi. Böyle şeyler yapmak lazım

Arkadan kornaya basanda da silah varsa korktum sıktım diye savunabilir öndekini vurduktan sonra..

Aklı başında olan insan yapmaz zaten. O yüzden dediğin gibi bir durum olma ihtimali çok yüksek olur.
  • İstanbul'da kırmızıda bekleyen adama boşuna korna falan basmayın.
    İyiliğiniz için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dec_chaos

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

quote:

Bunu yazan arkadaş bir de eğitimci sanırım..

bilemiyorum ama bazı şeyler eksik kalmış o belli

• Trafik kurali bilmeyen sofor magandalarinin uydurmasi. İsik yoksa izin veren donemezsin

• Siz doğru olanı yapmışsınız. Sağa dönüş ışığı olmadığına göre burada kırmızı ışıkta sağa dönmek yasaktır. Trafikte böyle basit kuralları bilmeyen, uygulamayan dangalaklar yüzünden her gün stres yaşıyoruz. Trafiğin kuralları her yerde, hatta tüm dünyada aynıdır. Böyle şehirden şehre fark eden trafik kuralı mı olurmuş yahu.
  • quote:

korna çalana nefsi müdafa için sebep vermemek lazım
  • Hala bunun gibi konuların tartışmasını yaptığımız için bile utanıyorum.Kurallar sana yada bana göre değişmez işlemez kesinlik bildirir.Işık yoksa dönemezsin var ve sana yanıyorsa dönersin.Allah akıl fikir versin insanlarımıza yanlışı bile yanlışlıkla suçluyoruz
  • Yanıp sönen ışık yoksa dönmesi yasaktır. Ben olsam aracımdan hiç inmez, korna çalmasını zevkle izlerdim. Hatta yeşil yanınca da ağırdan alır, adamı iyice deli ederdim .
  • Peki varsayalim isiklar kirmizi, saga donus yesil yaniyor. Denk geldi bir sekilde, en sagda kaldiniz ama saga donmeyeceginiz icin bekliyorsunuz isigi..
    Bu durumda elbette mumkunse arkada saga donecek vatandasa yol verilir ama mumkun degilse yol vermek, arkadaki beklemek zorunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabadan belindeki silahın ile iner öndeki şoförün kafasına dayarsın, bak nasıl yol veriyor
  • Sağa dünüşün serbest olabilmesi için, ışıktan 10-20 metre kadar önce sağa dönüş için cep bulunur ve orası da mavi ok yada yerde sağa dönüş oku ile gösterilir.

Yani sağ serbest olması için yanda girilip dönülecek cep olması gerekir.

SAĞA DÖNMEK İÇİN KIRMIZI IŞIKTA KORNAYA ASILAN ADAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

quote:

Orijinalden alıntı: okutay

Hadi ya :) Açıldı mı daha önce :D Yine de farkındalığı artırmak adına açmak istedim halen bunun yapılabileceğini düşünen var.

Sağa yeşil yanmıyorsa kimseye yol vermem.

illa yeşil yanması gerekmez sarı ışık yanıp sönüyorsa aynı şekilde kırmızı ışık yanıp sönüyorsada yol vermeniz dönüşe göre o şeridi boş bırakmalısınız.
  • Hastayım şu yol müsaitse serbesttir diyen arkadaşlara. Öyle bir serbestlik yok. Varsa sağa dönüşün açık olduğunu belirten bir ikaz lambası, o zaman dönersiniz. Ha olur da o şeride birisi yanlışlıkla durduysa da bekleyeceksiniz, kornaya asılmak yerine ...
  • Tutucan kafasindan sokuca direksiyona gorucek o zaman kornaya asilmayi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.