Şimdi Ara

Sağlam bir draven oyuncusuna karşı neler yapılabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir dh atasözü der ki '' Draven support ile oyundan düşürülür''

ha illa adc diycekseniz her ne kadar ct yazsa da tristana her türlü draven'ın ağzına vurur. zaten sadece draven e ile tristsananın w yeteneğini bozabiliyor diye ct oyu vermişler. gerek menzil gerek ultisi ile 2 baltasını birden düşürmesine sebep olabilirsiniz. son olarak bir dh atasözünün uyarlamasını yapayım '' draven , tristin menzile giresiye kadar iki kere ölür ''

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

bir dh atasözü der ki '' Draven support ile oyundan düşürülür''

ha illa adc diycekseniz her ne kadar ct yazsa da tristana her türlü draven'ın ağzına vurur. zaten sadece draven e ile tristsananın w yeteneğini bozabiliyor diye ct oyu vermişler. gerek menzil gerek ultisi ile 2 baltasını birden düşürmesine sebep olabilirsiniz. son olarak bir dh atasözünün uyarlamasını yapayım '' draven , tristin menzile giresiye kadar iki kere ölür ''

Bu atasözünü ilk defa senden duydum. Atasözleri uydurmayalım pls.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalan Söylemeyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

bir dh atasözü der ki '' Draven support ile oyundan düşürülür''

Bu atasözünü ilk defa senden duydum. Atasözleri uydurmayalım pls.

yauv düzenlenmiş hali bu , her dravene ezilip konu açana , veya nasıl durduruz diye sorana mutlaka '' draven sup ile ctlenir '' deniyor

• Draveni last hit yaparken durtmek lazim. Yanimdaki support iyiyse Vayne ile bile bu taktikle Dravena karsi rahat kalabiliyorum koridorda. Caitlyn ile de dovebilirsiniz q attigi yere q yada w atarak.
  • Supportunun iyi olması lazım dravene karşı durmak için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Draven ile 30 maçta 26 winim var kdam 15/4 tarzı bir şeydi. Öncelikle şunu söyleyeyim sup olarak blitz,thresh,janna almanız lazım adc olarak tris alcaksınız karşıma ne kadar tris gelirse gelsin istemsizce tokat yiyorum. supportlarda draven stack yaparken q skillerini rahatlıkla tutturabilirler bu yüzden tercih edilebilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.