Sağlam filocu hesap arıyorum. Kademeci de olabilir ilk 10 da olanlar değerlendirilir. Hesap fiyatını ve hesabın detaylarını yorumda belirtebilirsiniz. Uçuk rakamları olanlar yazmasın. |
Sağlam filocu satılık hesap arıyorum.
-
-
evren farkediyor mu, misal octans ilk 10, evren1 ilk 10 diye bir talep göremedim. hani 7-8T hesap önerip de çok uçuk paralar yazmayalım malum hem ilk 10 hem de beleşe yakın olması elzem gibi sizin için?
-
Evren farketmiyor. Ya filosu çok sağlam olacak yada kademesi ilk 10 da olacak hesap arıyorum. -
misal kaç paralık birşey düşünüyorsunuz?
-
Maksimum 250 tl
-
250 liraya nasıl bi sağlam hesap almayı düşünüyosun anlamadım ki :D öyle bi hesap bulursan 500 e hemen geri alırım senden -
Oyunu bırakmak isteyen yada sıkılan biri çıkar belki. 2005 ye oynuyordum bu oyunu 6 yıl oynadım. Ben bedavaya bile çok verdim
-
octans evreninde 50m puanda hesap var, ilk 10 da değil ama sendeki bu ışık bu zeka ve azimle ilk 10 a girmesi çok sürmez diye düşünüyorum.
sana 200 e bırakırım.
-
Octeansta 100. Sıradakinin 500 M puanı var. Senin hesap etse etse 50 TL eder maksimum. O da işimi görmez
-
50m 50 TL ise, 500m 500 TL eder senin mantığına göre o zaman 5T hesap da 5 bin TL oldu.
Ama senin 250 ye alsan alsan 250m alırsın o zaman, bu da ilk 10 etmez gibi, nasıl olacak şimdi.
İstersen yeni evrenlere bi bak, orda ilk 10 da güzel hesaplar vardır 4-5k puanda.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X