Şimdi Ara

Sağlam filocu satılık hesap arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlam filocu hesap arıyorum. Kademeci de olabilir ilk 10 da olanlar değerlendirilir. Hesap fiyatını ve hesabın detaylarını yorumda belirtebilirsiniz. Uçuk rakamları olanlar yazmasın.

• evren farkediyor mu, misal octans ilk 10, evren1 ilk 10 diye bir talep göremedim. hani 7-8T hesap önerip de çok uçuk paralar yazmayalım malum hem ilk 10 hem de beleşe yakın olması elzem gibi sizin için?

• Evren farketmiyor. Ya filosu çok sağlam olacak yada kademesi ilk 10 da olacak hesap arıyorum.
  • misal kaç paralık birşey düşünüyorsunuz?

• Maksimum 250 tl

• 250 liraya nasıl bi sağlam hesap almayı düşünüyosun anlamadım ki :D öyle bi hesap bulursan 500 e hemen geri alırım senden
  • Oyunu bırakmak isteyen yada sıkılan biri çıkar belki. 2005 ye oynuyordum bu oyunu 6 yıl oynadım. Ben bedavaya bile çok verdim

• octans evreninde 50m puanda hesap var, ilk 10 da değil ama sendeki bu ışık bu zeka ve azimle ilk 10 a girmesi çok sürmez diye düşünüyorum.

sana 200 e bırakırım.

• Octeansta 100. Sıradakinin 500 M puanı var. Senin hesap etse etse 50 TL eder maksimum. O da işimi görmez

• 50m 50 TL ise, 500m 500 TL eder senin mantığına göre o zaman 5T hesap da 5 bin TL oldu.

Ama senin 250 ye alsan alsan 250m alırsın o zaman, bu da ilk 10 etmez gibi, nasıl olacak şimdi.

İstersen yeni evrenlere bi bak, orda ilk 10 da güzel hesaplar vardır 4-5k puanda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.