Çantanın kendisi olduğu kadar, içindekileri de iyi saklayabilecek çanta tavsiyenizi isteyecektim. 15.6 veya 16" için, adaptör, HDD vs. birkaç elektronik cihazı saklayabileceğim, kaliteli çanta olması önemli.
Bence teknosa benzeri bir yere gidip model bak , internetten sipariş et. Targus ve Caselogic çanta konusunda çok iyi firmalar..
quote:
Orijinalden alıntı: JasoNBuraK
Bence teknosa benzeri bir yere gidip model bak , internetten sipariş et. Targus ve Caselogic çanta konusunda çok iyi firmalar..
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Bence targus
Teşekkürler ikinize de. Peki, bu önerileriniz benim linktekiler mi ? Yoksa bunların haricinde mi ?
Ben genel manada yazdım. Bana internet üzerinden incelemeden çanta almak pek mantıklı gelmiyor. Yerinde olsaydım mağazadan bakardım..
quote:
Ben genel manada yazdım. Bana internet üzerinden incelemeden çanta almak pek mantıklı gelmiyor. Yerinde olsaydım mağazadan bakardım..
Haklısın. Hangi mağazaları tavsiye edersin peki ?
Burak üstadın dediği gibi ben sadece marka tavsiyesi yaptım targus çantam vardı işçiliği ve koruması iyiydi ona istinaden tavsiyede bulundum. Ama en mantıklısı teknoloji marketlere gidip çantaları incelemek özellikle çantanın alt tarafı, yanları falan incelenmeli korumalarının olup olmamasına dikkat edilmelidir. Çünkü birçok üretici standart sırt çantasını laptop çantası diye yutturmaya çalışıyor kesinlikle arada çok fark var.
quote:
Orijinalden alıntı: sertacaygun
quote:
Haklısın. Hangi mağazaları tavsiye edersin peki ?
Çevrende hangi mağaza varsa ona Özellikle notebook koyulan bölümün korumalarının kalınlığına vs dikkat et. Zaten eline aldığında az çok belli olur. @donanımcı123 açıklamış..
Targus çantaları beğenmedim, caselogic ise normal bir çanta olmasına rağmen 110TL fiyatı var, bu nedir yaw..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme