bence en iyisi dişiyakrış 1 süper ötesi gerçi bütün dişiyakarışlar ii ama en iisi birincisi
komik ama aynı seyi cok tekrarlıyo ve uzatıyo
zoka çok çok daha iyidi. bu şahanmıdır nedir bence hiç komik degil saçmalık.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: montoya
İyi güzel hoş da, bazen esprileri çok uzatıyor. Geçen gün bir kadın taklidi yapıyordu, o kadar uzattı ki sıkılıp kanal değiştirdim, sonra tekrar açtım bu sefer de Berkut Dürüm Truck parodisi vardı onu da aşırı uzatınca sıkılıp kapattım geçtim. Birisinin Şahan'ı uyarması lazım, espriler bu kadar uzatılınca komikliği kayboluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Lord
en çok şu son hafta sadist bebek bakıcısına güldüm karnıma ağrılar girdi gülmekten o kadını kaldırıp yere vuruşu felan yerlere yattım
Evet ben en çok da kadını yerden yere çalarken kadının ALLAH BELANI VERSİN çığlıklarına güldüm...Ama tabii en komiği CEVİZKIRAN
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
zoka çok çok daha iyidi. bu şahanmıdır nedir bence hiç komik degil saçmalık.
yA TAMAM BAZEN BAZI ŞEYLERİ ÇOK FAZLA UZATIP BAYIYOR ANCAK HİÇ KOMİK DEĞİL DENECEK KADAR DA KÖTÜ DEĞİL BENCE
BEN İLK HAFTADAN BERİ İZLİYORUM BERKUT 10 NUMARA HELE O CEVİZ KABUĞU ( YAW BIRAK KARDEŞİM YAW TAMAM YAW TAMAM) HER DEDİĞİNDE BEN EKRAN KARŞISINDA KISA DEVRE AMA HAYRİ GÜLLE BENİM OYUMU ALDI.
bir kac skecten baska komik buldugum soylenemez. hatta seyretmemeyi tercih ediyorum.
BU ADAM UÇMUŞ YA
...
lütfen düzgün konuşun....Salak
quote:
Orjinalden alıntı: alsak
+1
quote:
Orjinalden alıntı: montoya
İyi güzel hoş da, bazen esprileri çok uzatıyor. Geçen gün bir kadın taklidi yapıyordu, o kadar uzattı ki sıkılıp kanal değiştirdim, sonra tekrar açtım bu sefer de Berkut Dürüm Truck parodisi vardı onu da aşırı uzatınca sıkılıp kapattım geçtim. Birisinin Şahan'ı uyarması lazım, espriler bu kadar uzatılınca komikliği kayboluyor.
+1
kesinlikle biri şahanı uyarsıııııınnnnnnnnn
-Yauuv yauuv tamam anladık yauv..Sen bana şunun cevabını ver.Kakao,sebze midir meyve midir?
Hayır ikisi de değil beyefendi olur mu öyle saçmalık?
-Ya sen söyle sebze mi bu?
-Hayır sebze değil..
-Yauuv tamam yauv kakao meyve yaauv tamam yaauvv.Buna meyve demeyenin alnını karışlarım...Hatırlarsanız geçen ahfta dünyanın dönmediğine dair SOMUT kanıtlar getirmiştim
Sensin Gerizakalı, sensin gerizakalı !!!
quote:
Orjinalden alıntı: darkRider
Sensin Gerizakalı, sensin gerizakalı !!!
Ne alakası var !! Cengizzzzzzzzzzzz
bu adama komik değil diyenler kime gülüyor yazarsa sevinirim....
süper bi adam bu yaaaa .....
süper komik bi adam özellikle dişi yakarış süper okulda arkadaşlarla sürekli bunu konuşuyoruz