Şimdi Ara

Sahibinden.com da dolandırıldım( logitech z906 ) Savcılık tan kağıt geldi ! 04.04.2017 resimli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
8.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Savcılıktan gelen kağıdı okurken benim zoruma gitti. Geçmiş olsun. Üzüldüm. 😞

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman0991

Savcılıktan gelen kağıdı okurken benim zoruma gitti. Geçmiş olsun. Üzüldüm. 😞

teşekkür ederim
    bundan sonra herkes sahibinden.comda benim gibi enayiyi rahatca kandırabilir helal parasını haram bir şekilde yiyebilir . nede olsa adalet buna dolandırma hak yemek demeyecek masum bi yalan diyecektir
  • Hocam başka bir savcılığa başvurun bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Hocam başka bir savcılığa başvurun bence

bu ülkenin adaletine güvenmiyorum bu yüzden uğraşmıycam bunlar beni içeri bile atabilir sen niye adama inanıp para yatırıyon diye adama bide dolandırıcı diyorsun diye. ilahi adalete bırakıyorum illaki hesabını Allah a verecektir
  • Çok büyük geçmiş olsun hocam.

• Ülke'de yeni bir iş alanı doğdu resmen : Dolandırıcılık . İyice meslek haline çevirdiler . TDK'ya dilekçe yazcam "Adalet" kelimesini çıkarsınlar Türkçe'den .

Büyük geçmiş olsun.
  • bankayla görüşüp durumu anlat. elindeki savcılıktan aldığın kağıdı da götür. banka eft nin kime yapıldığını şrank diye çıkarır.asıl ismi farklı olabilir. adı fahri diyelim, karşı banka fahriyi çağırıp adına şikayet olduğunu eft nin iptal talebi olduğunu anlatabilir. şansını denemende fayda var. işin sonunda eft iptal edilip parayı geri alabilirsin.
  • sahibindende okadar ürün sattım aldım aldıklarım sattıklarım getli idi..sahibindende getsiz alışveriş yapmayın arkadaş getli yapsaydı ürünü alıp sahibindeki havuzdaki parasını onaylardı yok cihaz gelmedi bozuk geldi parayı onayylamazdı..şimdi getli ürün göndermekte sıkıntı adam diyorki hadi cihazımdan parca aldı naptı bozdu gönderdi gibisinden sıkıntılarda var... saglam alıcı satıcılarda var ama bilemiyorsun... keşke elden alsaydın ürünü başkasından vs bulurdun neyse gecmiş olsun olan olmuş adamdaki şerefsizlige bak al parayı sonra teli kapat kişiliksiz dürzü o haram para kendisinden çıkar 600 tl ile zenginde olmaz sürünür gider işte mahkeme kagıdı zaten tipik türkiye resmi onu zaten sabah akşam konuşuyoz
  • hknups kullanıcısına yanıt
    Herkes kendince zekidir ancak sen paraya aldanmışsın ya gerçekten doğru ise ürün gelirse diyerek parayı yollamışsın geçmiş olsun.

• Türkiyede adaletin a sı yok sen şimdi bu adamı bulup dövsen onda da ceza yok.

• Savcı size yalancı mı diyor anlamadım o kağıtta yazılanları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 5 Nisan 2017; 23:56:6 >
  • Aynı şey geçen ekşi sözlük'te bir arkadaşın başına geldi. O da ev kiralamak istiyor evi buluyor kapora olarak 1500 TL civarında bir para yolluyor. Evi kiralayan kişi kendini subay olarak tanıtıyor ve Erzincan'da görev yaptığını söylüyor. Parayı aldıktan sonra bir daha telefonlarına da cevap vermiyor. Aynı şekilde mağdur mahkemeye başvuruyor fakat sonuç sizinki gibi dolandırıcının lehine oluyor. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Savcının size yalancı mı diyor anlamadım o kağıtta yazılanları?

karsi tarafin basit bir yalan söyledigini belirtiyor. yani karsimdaki kisi bana " kandirdimmm kandirdimmm yuppii " demiş o yüzdende savci olayi incelemeye gerek duymamis ve sucluyu yakalama zahmetine bile girmemiş.... 600 tl tabiki cok kücük bir meblağ geliyor kendilerine bende 5 bin 10 bin maaş alsam banada 600 lira cerez parasi gibi gelir. garibanlarin halinden garibanlar anlar. Savciyida Allah a havale ediyorum. geçmis olsub dileklerini gönderen tüm herkese tesekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Savcının size yalancı mı diyor anlamadım o kağıtta yazılanları?

karsi tarafin basit bir yalan söyledigini belirtiyor. yani karsimdaki kisi bana " kandirdimmm kandirdimmm yuppii " demiş o yüzdende savci olayi incelemeye gerek duymamis ve sucluyu yakalama zahmetine bile girmemiş.... 600 tl tabiki cok kücük bir meblağ geliyor kendilerine bende 5 bin 10 bin maaş alsam banada 600 lira cerez parasi gibi gelir. garibanlarin halinden garibanlar anlar. Savciyida Allah a havale ediyorum. geçmis olsub dileklerini gönderen tüm herkese tesekkür ediyorum.

Ceza davası açmak savcının elinde fakat hukuk mahkemesine başvurarak sebepsiz zenginleşme davası açmak da sizin elinizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbayram5

benzer olay benim de başıma geldi ama sonuç farklı.

https://forum.donanimhaber.com/sahibinden-com-sitesindeki-ilan-ile-dolandirilmam-ve-mahkeme-sonucu--127824375#127824375

2012 'de 650 TL'ye apple mac mini alırken dolandırılmıştım, o zamanı hatırlattı. Fakat benim dolandırıcı seninki gibi yavşak değildi ve 1-2 ay geçmeden paramı iade etmişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hknups kullanıcısına yanıt
    get ilandada çok göt var. geçenlerde get ile ürün sattım. alıcı gelen kargoyu almadan geri göndermiş. 1 hafta kargo subede yattıktan sonra alıcı gidip ürünü almış. bende armut gibi kaldım. ne ürünüm geri geldi. ne GET ile alınan ürünün parası.. lavuk alıcıda beni telefonla arıyor. abi iade butonuna basarmısın? 1 haftadır para sahibindenin get havuzunda bekliyor. ne bana geliyor ne dolandırıcıya gidiyor :D
  • Geçmiş olsun. Yeni Türkiye adaleti . Balık baştan kokunca böyle oluyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.