Şimdi Ara

SAHİBİNE FAYDA SAĞLAMAYAN BENQ P50 SATILIK :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-Tuş kilidi mevcut olmamasına rağmen cebinizdeyken yanlışlıkla kimseyi arama özelliği yoktur. Çünkü bırakın istemeden istesenizde arama özelliği kısıtlı bir telefondur. Cep telefonu faturası yüksek gelen, bir türlü cep telefonu konuşmalarını kısıtlayamıyorum diyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantiel -- 8 Eylül 2009; 6:14:21 >

• 1.3 megapiksel kamerasıyla çektiğiniz resimlere baktığınızda Yahu burda ben neyi çekmiştim. Bu ne ki diye sorarbilirsiz. Eğer siz de hitabeti seven sözlü konuşmaya görüntüden çok önem verenlerdenseniz bu telefonla çektiğiniz görüntüleri başkalarına gösterirken görüntünün aslında ne çok şeyler içerdiğini uzun uzadıya anlatabilirsiniz. Soyut resimlerden hoşlanan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.
  • Yani bu telefonu kullanırken mutlu olmasanız bile bu telefon dışında hayatınızın her alanında mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Mutluluk da hiç bu fiyata satılmamıştı. :))

• bu telefon u bu amcam bir kaç sene öncede bu kadar alımlı sözlerle satıyordu. herhalde sattığı adam da aynı özellikleri sahip olup şimdi başkasına satmaya çalışıyor.

şaka bir yana ben kayınbiradere tavsiye etmiştim zamanında. O da mahkemelik oldu firmayla fena da bir para almamıştı benQ dan.
  • 15-Bu cihaz hakikaten satılıktır.

18-Son olarak eğer böyle bir telefon edinirseniz sadece 1 aylık düzenli kullanım sonucunda en az benim kadar güzel cümleler kurabilir, hayata çok farklı pencerelerden bakmayı öğrenir hatta kullanım süresinin uzaması halinde filozof bile olabilirsiniz.

Bu hayata farklı gözlerle bakabilme becerisi sizin zaten sahip olduğunuz bir çok problemle nasıl yaşayacağınızı da öğretir.

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 8 Eylül 2009; 10:51:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakız oldu bu ilan, yılların olayı
  • 15-Bu cihaz hakikaten satılıktır.
  • şaka maka bütün forumlarda var bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.