Şimdi Ara

Şaka Maka Hala Android Tarafında IPhone X Gibi Ekranı Olan Telefonların Hayatımıza Girmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaka Maka Hala Android Tarafında IPhone X Gibi Ekranı Olan Telefonların Hayatımıza Girmemesi
    IPhone X

Şaka Maka Hala Android Tarafında IPhone X Gibi Ekranı Olan Telefonların Hayatımıza Girmemesi
    Xiaomi Mi 7

LG G7 ThinQ

Samsung Galaxy Note 8

Xiaomi Mi Mix 2S

Hayatımıza girmiş ve yakında girecek olan telefonlar içinde çentikli tasarımda kimse iphone x'in eline su dökebilmiş değil. Ekran kasa oranını arttıracağız ayağına çentikli saçma sapan telefonlar üreten firmalar bir türlü altta kalan çerçeveyi kaldıramadı. Çentikli tasarımı hayatımıza sokan Apple'dan ziyade düşünmeden kopyalayan android telefon üreticilerine kızıyorum. Madem kopyalıyorsunuz alttaki çerçeve de olmasın. Üstte çentik altta çerçeve ne saçma tasarımdır. Şuan için bence en iyi tasarım samsung cihazlarda. İnce alt ve üst çerçeveler ve olmayan yan çerçeveler simetrisi açısından en güzeli bence. Xiomi ise Mix modellerinde farklı bir şey denedi. Ancak kameranın altta olmasına pek alışabileceğimi sanmıyorum. Onun haricinde derdimiz ekran kasa oranı ise gayet başarılı modeller. Çinli üreticilerde daha güzel tasarımlar ve konseptler de var ama hala hayatımıza girebilmiş değiller. Vivo'nun tamamen ekrandan oluşan ve ekrandan parmak izi okuyabilen modeli (Vivo Apex) çok güzel mesela. Altta yine çerçevesi var ama çok ince en azından.
    Ekranları büyütüp pilleri küçültmeleri de ayrı bir alay konusu da hadi neyse. En kısa sürede bu furyanın bitmesi dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 14 Mayıs 2018; 18:39:28 >

• Yanlış bilgi. Ayfon, Essential Phone'dan çaldı çentiği.
  • sleepingawake kullanıcısına yanıt
    Evet ama yaygın üretime geçmiş bir cihaz değildi o. Ben altta çerçeve olmamasından bahsediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.