Şimdi Ara

Sakat oyuncular dönerse daha iyi futbol oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni transferlerden cavanda bu hafta dönecek.Serdar Aziz,Sigthorsson,Podolski dönerse daha iyi futbol oynanır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serdar Aziz'in bizin defans göbeğine çare olacağını hiç sanmiyorum, hiç ümidim yok. Sağ beke Cavanda'nin gelmesi belki felç inmiş sağ koridorumuza hareketlilik getirir diye ümit ediyorum. Sabri'den leş oynamaz herhalde diye düşünüyorum. Poldi'ye maçın her dakikasinda ihtiyacimiz oldugu çok açık tartışmaya gerek bile yok. De Jong'u orta sahada 1-2 maç göreydik iyiydi, gusül şart. Iskandinav forvetde belki ama bir ihtimal çift forvet oynamamiz açısından faydali olabilirdi ama bir süre yok. Dönmesi, ayak uydurmasi derken ilk yari biter maalesef. Benim umumdum var özellikle Cavanda konusunda.

• Podolski ve Cavanda'dan iyi şeyler bekliyorum. Bjk maçında onlara çok ihtiyacımız var.

Takım, rakip kapandı mı pozisyon bulmakta zorlanıyor. Böyle durumlarda Podolski bir koyar kıpırdayamaz kaleci. Geçen seneki kadar atsa Podolski çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Andres Messi -- 14 Eylül 2016; 20:15:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.