Merhaba arkadaşlar konuyu açacak yer bulamadım buraya yazıyorum, bi yan sokaktaki komşu sokak köpeklerini besliyor, yaşadığım yer bahçeli evlerle dolu yani nüfus yoğun değil ve boş sokakları bu sokak köpekleri doldurdu gece gündüz geçen herşeye havlıyorlar hatta motorcuları kovalıyorlar. Şimdilik bana saldırmadılar fakat yakındır diye düşünüyorum ne yapabilirim? Komşuyla konuşmanın çözüm olacağını sanmıyorum. Gazetelerede cinnet geçirip 40 tane köpeği zehirledi diye haber olsunda istemiyorum. Evde kedim var ve tuvaletini bahçeye yapıyor. Kedi kaç kere koşarak eve döndü.
Kedi tuvaletini bahceye mi yapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Tarja Turunen
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam doğal gübre evde yiyor etleri namussuz obez oldu.
bizim yakın çevrede de bir kadın var bütün sokak kedilerini ve köpeklerini bizim bölgeye alıştırdı.inşaatlarda köpek beslerlerya akşam mallar çalınmasn diye,inşaat bitiyor köpek sokakta kalıyor bu kadında hepsini alıştırıyor.sadece onun yanında normal davranıyorlar,akşam vakti sokakta dolaşanı kovalıyor köpekler ve kediler bir ses çıkardılar mı çete gibi toplanıyorlar.en son akşam vakti bir köpeğin ayağı ezilmişti heralde belediyeye haber vermiş birisi,belediye gelip bütün hayvanları aldı götürdü.aradan biraz zaman geçti bu kadın yine topladı.yakında biri yine belediyeye ara söyler sonra belediye yine toplar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme