Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi (B) GRUBU 6.Maç: Galatasaray - Juventus | 10.12.2013 (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.145
Cevap
6
Favori
55.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eugnie

Anlamadığım şu biz Galatasaray'ın kazanması için dua ederken , yenince sevinirken . Bazı Galatasaraylılar bir acı varmış gibi her zaman Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışıyorlar . Bu nedir ya ?

Hocam kusura bakmayın ama açıp diğer FBli arkadaşlara bakarsanız ne kadar çirkef davrandıklarını görürsünüz.

Zaten bizim arkadaşlar da o çirkef davrananlara karşı cümleleri kuruyor. Yani üstünüze alınmanıza gerek yok.
  • quote:

Anlamadığım şu biz Galatasaray'ın kazanması için dua ederken , yenince sevinirken . Bazı Galatasaraylılar bir acı varmış gibi her zaman Fenerbahçe'ye laf atmaya çalışıyorlar . Bu nedir ya ?

Birader yav he he de geç. Onlar hep var. Çıldıralım laaaan!

• Gülmek istiyorsanız forum.juventuz daki mac yorumlarina bakin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önce kendi kulübün dediğini çelişkiye sokuyor, ona bir bak.En basit örneği:http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahceden-g-saraya-kar-gondermesi-SXHBQ358170SXQ

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Yine 4 ayak üstüne düştünüz

Siz şanssızdınız kardeşim haklısın. Son anda elendiniz yine :(

Hatırlatma ya

Neyse tebrik ederim,eşleşmeniz muhtemel takımlardan haberiniz var di mi

Önemli olan gruplardan çıkmak. 10 küsür milyon euro giriyor kasaya. Bir transfer demek bu. Ayrıca reklam şu bu derken gruptan çıkmak=20m euro

Hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ümit özat konuya bekleniyor

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLEEEEEEEEEEY OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY OLEY OLEY OLELELELEYYYY ŞAMPİYON CİMBOM BOM CİMBOM BOM.GERÇEKLERİ TARİH YAZAR, TARİHİDE GALATASARAY!!!! SNEIJDER gibi bir teknik ve yeteneğe sahipsen böyle olur işte.O ceza sahasına gönderilen ve boş kaleye gönderilemeyen topun atağınıda o başlattı.Drogba içeri girdi, Burak yerdeydi.3 oluyordu 3.Hey yavrum hey.Juve'yi dize getirdik.Bu arada Nike çantamda Juventus arması var.Sevdiğim takımdı ama bugün elbette GS'mi destekliyecektim.MÜthiş oldu be.Galiba çok bağırdım.Boğazım iyi değil şuanda.
  • böyle bir gruptan çıkmak bu senelik yeterlidir
    bundan sonrası ekstra olur
  • ercan taner de acayip bağırdı ha golde. coştu adam. gsnin buna ihtiyacı vardı, bu döneminde.
  • Sneijder'in gol sonrası koşarken attığı bakış
  • bebek gibi aglıyolar juventus forumunda hahahaah helal cimbom şimdi yatsınlar otelde zaman geçirsinler maç içinde zaman geçirmeye benzemez
  • tempo parama yattı dün 50 bastım bugun baktığımda beklemede diyordu maç sonrası baktım geçersiz diyor napayım ben
  • Şu Ceyhun da seviniyor ya ne diyim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler beyler
  • tebrikler arkadaşlar.
  • Destekleyen tüm arkadaşlara teşekkürler. Lütfen herkes kırıcı mesajlara bir son versin.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.