Bildirim
Samsundan Mexico City yolculugu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Robin Bitlis Persie
Benim Meksikali bir sevgilim var. Dolandiricimi diye de sormayin telefonu var goruntulude konusuyoruz facebook skype.
1 yillik bir iliski.
En ucuz ne kadar beklersem bekleyeyim onemli degil en ucu şekilde nasil giderim? Subat 2016 gidis tarihi
Sen gitme o gelsin ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O gelemez cunku parasi yoktur bizim arkadasi da parali gorunce come come demistir. Yurtdisindaki kizlar bu sekildedir. Ulkesinde bulundunu diye sorar bekar misin der planin var mi. Yani paranim pesinde hatta organ mafyasi bile olabilir. Is meksika olunca sikinti biraz daha fazla. Ordakiler amerikaya kacmaya bakiyor sen ise sonu belli olmayan bir ulkeye gitmeye kararlisin. Gidersen de kimse seni kurtaramaz. Iyi dusun karar ver. Secimini yap. Herkes skype whatsapp kullaniyor.kiz belki bosanmis cocugu olabilir. Bosanmalar ayriliklar erken yasta bebek sahibi olan kizlar fazla. Sana tum hayat hikyesini anlatacam hali yok. Avrupa.olsa git gor bakalim derdim de meksika bu!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skype den de görüştüm. Neyse bu kış Londraya gidip eskort kiralarim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X