Arkadaşlar nasıl çözebilirim sorunu. malesef sp2 yüklü windows xp de yükledim olmadı. biostan ne yapacağımı bilemiyorum. ahci modu diye birşey var onu mu açayım ?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Baslat - calistir - regedit yazip entera basin. Suraya gidin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters sag tarafta EnableBigLba adinda bir DWORD degeri yaratin ve 1 olarak deger verin. Bilgisayari yeniden baslatip baslat - calistir - diskmgmt.msc yaizp entera basin. Orada bicimlendirilmemis olan alani bicimlendirin..
eğer sorun lba sorunuysa biostan da yapılabiliyor ama ilginç olan biosun otomatik lba olarak görmemesi.
bilgisayar ım a sağ tık yönet de oradan disk yönetimi orada ne görünüyor bi bak bakalım
Çok teşekkürler arkadaşlar
JANT! sana çok özel tşk ler. konuyu açtıktan sonra forumda biryerde gördüm önerini. internet cafeden hemen eve gidip denedim ve oldu. Dün sana nasıl hayır duası ettim tahmin edemezsin. Allah razı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: edelweiss
Çok teşekkürler arkadaşlar
JANT! sana çok özel tşk ler. konuyu açtıktan sonra forumda biryerde gördüm önerini. internet cafeden hemen eve gidip denedim ve oldu. Dün sana nasıl hayır duası ettim tahmin edemezsin. Allah razı olsun.
Rica ederim. Allah hepizmizden razı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme