Şimdi Ara

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
4
Favori
42.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o fiyata 55d7000 alırdım. ekran büyüklüğü önemli benim için:)
  • Enerji tasarufu olayından yapıyor. Ortamda az ışık varsa buraya bu ışık yeter deyip kısıyor parlaklığı. Yeni tüm televizyonlarda var genelde
  • dünya devi phılıps te bile ışık sızması vardır.
    samsungda olması normal bence
    neyin peşindesiniz anlamadım
    cihaza bir verici bağlanmadan insanlar
    o ekranı neden inceleyip seyreder hayret doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: metropol80

quote:

Orijinalden alıntı: eagle66

metropol80;
    dediğin şeyi de yaptım tvnin dibine girip çeşitli kanallardan baktım. yeşil gri zeminlere özellikle dikkat ettim. herhangi bir hareket söz konusu değil. cihazı bimexten aldım kutusunu ben eve getirdim sıfırdı yani. ben kurdum.
    yalnız size tavsiyem mağazada kararınız değişirse veya değiştirirlerse o anlık vazgeçin ve tekrar araştırıp alın alacağınızı. ben teşhir ürünü 46d8000 alacaktım 3700 liraya. ordaki eleman 4200 e 46es8000 var dedi ben de 500 lira için alayım dedim ustelik sıfır.
    defalarca mevzusu geçti. yüzde 30 indirimli dedi. ona güvenip faturayı da kontrol etmedim. faturada 5-6 ürün oldugu için çekilen meblağa da dikkat etmedim. ertesi gün faturaya baktım ki tv 4200+kdv yazılmış. bimexi arayı durumu soyledim. tabi elemanlarını haklı gördüler. gel görrki aynı eleman askı aparatı 70 lira ama 30 liraya tv nin yanında veriyoruz demişti. bugun birine askı aparatı lazım oldu onlara bakarken aynı aparatın 25 lira oldugunu gördüm. kabahat bende de var güvenip faturayı vs incelemedim. yani alavereci dalavereci bir satıcı yüzünden 1200 lira falzadan para verdim d serisi yeterdi bana kameralı el kumandalı ses kumandalı neyime gerekti. satabilsem aynı fiyattan satacağım. Allah islah etsin o elemanı da.

Sizin adınıza sevindim. Mutlu ve iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Birde iyi tarafında bakın olaya, onca problemli panel içinde size sorunsuzu denk gelmiş. Boşverin canınız sağ olsun, belki pahalıya aldınız ama başınız ağrımayacak.

30 liraya veririm dediği askı aparatı 46 inch ve üzeri samsung led tv ler kullanılamaz.çünkü televizyonu kasmakta ve çokça şikayet edilen ışık süzmesine neden olmaktadır.bunun yerine ipli askı aparatı kullanmalısınız.bu aparatların fiyatları 150 tl civarından başlıyor 350 tl ye kadar gidiyor.ayrıca bu başlık altında es8000 i yerden yere vurmanıza hiç katılmıyorum.tv niz artızalı çıktıysa eğer servise gönderirsiniz.yapılabiliyorsa yapılır yapılamazsa satın aldığınız yerden ya paranızı yada yenisini alırsınız.sanki bütün lg ciler bu başlığa toplanmış gibi bir izlenim oluştu bende.evet samsung da çalışıyorum siz sormadan ben söyleyeyim.bulutlanma diyorsunuz.nasıl bir göz var size anlamadım valla.daha geçen hafta 40-46-55 inch 3 tane açtım.bahsettiğiniz olaya hiç rastlamadım.bi kişinin tv si arızalı çıktı diye bütün bir seriyi çöpe mi atalım onumu istiyorsunuz yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: BaTuRStyLe

quote:

quote:

metropol80;
    dediğin şeyi de yaptım tvnin dibine girip çeşitli kanallardan baktım. yeşil gri zeminlere özellikle dikkat ettim. herhangi bir hareket söz konusu değil. cihazı bimexten aldım kutusunu ben eve getirdim sıfırdı yani. ben kurdum.
    yalnız size tavsiyem mağazada kararınız değişirse veya değiştirirlerse o anlık vazgeçin ve tekrar araştırıp alın alacağınızı. ben teşhir ürünü 46d8000 alacaktım 3700 liraya. ordaki eleman 4200 e 46es8000 var dedi ben de 500 lira için alayım dedim ustelik sıfır.
    defalarca mevzusu geçti. yüzde 30 indirimli dedi. ona güvenip faturayı da kontrol etmedim. faturada 5-6 ürün oldugu için çekilen meblağa da dikkat etmedim. ertesi gün faturaya baktım ki tv 4200+kdv yazılmış. bimexi arayı durumu soyledim. tabi elemanlarını haklı gördüler. gel görrki aynı eleman askı aparatı 70 lira ama 30 liraya tv nin yanında veriyoruz demişti. bugun birine askı aparatı lazım oldu onlara bakarken aynı aparatın 25 lira oldugunu gördüm. kabahat bende de var güvenip faturayı vs incelemedim. yani alavereci dalavereci bir satıcı yüzünden 1200 lira falzadan para verdim d serisi yeterdi bana kameralı el kumandalı ses kumandalı neyime gerekti. satabilsem aynı fiyattan satacağım. Allah islah etsin o elemanı da.

Birde iyi tarafında bakın olaya, onca problemli panel içinde size sorunsuzu denk gelmiş. Boşverin canınız sağ olsun, belki pahalıya aldınız ama başınız ağrımayacak.

30 liraya veririm dediği askı aparatı 46 inch ve üzeri samsung led tv ler kullanılamaz.çünkü televizyonu kasmakta ve çokça şikayet edilen ışık süzmesine neden olmaktadır.bunun yerine ipli askı aparatı kullanmalısınız.bu aparatların fiyatları 150 tl civarından başlıyor 350 tl ye kadar gidiyor.ayrıca bu başlık altında es8000 i yerden yere vurmanıza hiç katılmıyorum.tv niz artızalı çıktıysa eğer servise gönderirsiniz.yapılabiliyorsa yapılır yapılamazsa satın aldığınız yerden ya paranızı yada yenisini alırsınız.sanki bütün lg ciler bu başlığa toplanmış gibi bir izlenim oluştu bende.evet samsung da çalışıyorum siz sormadan ben söyleyeyim.bulutlanma diyorsunuz.nasıl bir göz var size anlamadım valla.daha geçen hafta 40-46-55 inch 3 tane açtım.bahsettiğiniz olaya hiç rastlamadım.bi kişinin tv si arızalı çıktı diye bütün bir seriyi çöpe mi atalım onumu istiyorsunuz yani?

@BaTuRStyLe
    Sevgili kardeşim,

madem bilmiyosun bazı şeyleri öğren, keşke bazı şeyler senin bahsettiğin kadar kolay olsa..
    (tv niz artızalı çıktıysa eğer servise gönderirsiniz.yapılabiliyorsa yapılır yapılamazsa satın aldığınız yerden ya paranızı yada yenisini alırsınız) Aynen yukarıda bu cümleyi kullanmışsın.
    Doğru senin dediğin gibi olması lazım ancak senin çalıştığın adi, şerefsiz, haysiyetsiz firman (daha neler derdim de terbiyem müsade etmez) 6000 TL'ye aldığım ve arızalı çıkan tv'yi ne tamir ediyor,
    ne de iade alıyor. Ne lg markasını kullanmışlığım var ne de başka bir markaya karşı sempatim var, sadece alın terimizle kazandığımız paramızı senin çalıştığın firma gibi şerefsizlerin
    çalması hakkında fikrimizi beyan, ediyor birbirimize yardımcı olmaya, deneyimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Beğenmiyorsan okumak zorunda değilsin, hele fikrini beyan etmek zorunda
    hiç değilsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

metropol80;

@BaTuRStyLe
    Sevgili kardeşim,

madem bilmiyosun bazı şeyleri öğren, keşke bazı şeyler senin bahsettiğin kadar kolay olsa..
    (tv niz artızalı çıktıysa eğer servise gönderirsiniz.yapılabiliyorsa yapılır yapılamazsa satın aldığınız yerden ya paranızı yada yenisini alırsınız) Aynen yukarıda bu cümleyi kullanmışsın.
    Doğru senin dediğin gibi olması lazım ancak senin çalıştığın adi, şerefsiz, haysiyetsiz firman (daha neler derdim de terbiyem müsade etmez) 6000 TL'ye aldığım ve arızalı çıkan tv'yi ne tamir ediyor,
    ne de iade alıyor. Ne lg markasını kullanmışlığım var ne de başka bir markaya karşı sempatim var, sadece alın terimizle kazandığımız paramızı senin çalıştığın firma gibi şerefsizlerin
    çalması hakkında fikrimizi beyan, ediyor birbirimize yardımcı olmaya, deneyimlerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Beğenmiyorsan okumak zorunda değilsin, hele fikrini beyan etmek zorunda
    hiç değilsin.

*madem bilmiyosun bazı şeyleri öğren* mesajlarına dikkat ettim sürekli bu cümleyle başlıyorsun birine cevap verirken.neyse kişisel problemin diyor ve geçiyorum.burası forum arkadaşım.aynı senin yaptığın gibi benimde herkesinde fikrini özgürce beyan etme hakkı vardır kurallar çerçevesinde.küfür ve hakaret etmeden..herkes gibi fikrimi söyledim o kadar bunun nesine alıntı yaptın cevap yazdın inan anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crower74

quote:

Orijinalden alıntı: yakut

ES8000'in çerçevesinde kullanılan metal yada metal görünümlü çıtaların köşelerdeki birleşme yerlerine dikkat ettinizmi. Bana çok kötü bir işçilik gibi geldi. İşçilik kötü değilse bile böyle tasarlanmaması gerekirdi. Samsung beni şaşırttı.

ben de bu serileri incelediğimde sizin gibi düşündüm, metal çıtaların birleşim yerleri fena derecede özensiz...
    hatta çoğu mağazadaki teşhir ürünlerinde bu birleşim yerlerinde hafif açılmalar bile mevcut...
    ama 7000 serilerindeki eksiz rijid cam çerçeve de tam tersine bir o kadar güzel duruyor bence...

Tasarım olarak kıyaslamak gerekirse Bu sene çıkan Panasonic LED serileri çok başarılı. Samsung ES serisinde teknolojiyi artırmış maliyet içinde tasarım ve malzemeden kısmış gibi geldi

• quote:

quote:

quote:

metropol80;

Arkadaşımmm sen yazılanları okumadan yorum yapıyorsun galiba,

Samsung çalışanlarının başta sorunu bu işte, servisi gönderdiğiniz televizyona bile doğru dürüst bakmadan hemen arızasız diye geri yolluyorlar.

Önce bir baştan aşağı bütün yazılanları oku istersen, ondan sonra çalıştığın firmayı kollamaya çalış....

Olay 1 TV nin arızalı çıkması olayı değil, diğer marka TV lerde de bu sorun yer yer gözükmekle beraber SAMSUNG ta bu durum aşırı fazla bir şekilde var.

Sorun bu da değil, sen ve senin gibi samsung çalışanlarının tüketiciye bakış açısıyla alakalı.

Bu sorun sadece ES serisi ile alakalı bir durum da değil ki, D serisindede aynı şekilde devam eden hataları SAMSUNG hiç düzeltmeden, aynı panelleri yeni seri TV lerine koyup piyasaya sürmesinden kaynaklanıyor.

Ne güzel diyorsun, tvniz arızalı çıktıysa servise gönderirsiniz, yapılır, yapılmazsa satın aldığınız yerden paranızı yada yenisini alırsınız diye. O kadar kolay hallediyorsunuz sanki herşeyi.

Aşağıda gönderdiğim resimde bak ne yazıyor. Sözde kalmasın diye belgeleriyle gönderiyorum.

Samsung Servisin Cevabı : Kenardan aydınlatmalı panellerde teknoloji gereği siyah ekranda bazı bölgelerde ton farkı olabilir. Bu durum arıza olarak nitelendirilemez diyerek RED kararı çıkıyor.

İşte olay burda başlıyor. 40" 46" 55" 3 tane televizyon açtım hiç birinde böyle bir sorun yoktu diyorsun ve bizim gözlerimize laf söylemişsin birde, bence senin ve sizin orda çalışan herkesin gözlerinde sorun var ekteki televizyonu sorunsuz olarak görüyorlar çünkü, ve senin iddia ettiğin şekilde sorunsuzuyla değiştirmekten kaçındığınız için insanların toplu tepkisi bu sadece...

Bunu da anlıyamıyacak kadar dar bir bakış açısıyla olaya bakıyorsun.

Samsung 40ES8000 - Samsunglar Yine Yüz Karası

• Samy/LGE ler sorunlar şampiyonudur yaw

Dünyada en fazla Panel+Modül üretip,ihraç/satış v.s işlerinde yine en büyük bu iki Korelidir!

Hemde tartışmasız Liderler bu konularda!

İşin Kalite ve Kalite-kontrol kısmını geçiyorum ama "sorunlar" dendimi neden bu ikisi Lider,önce bunu düşünün!
    Sorun her panelde var ama oranı nedir,bundan haberiniz varmıdır acaba??

Bu Ligte panel işinin ilk başladığı 90 lardan itibaren Samy/LGE satışta lider iken,sorunlar da da neden şampiyon oluyor diye
    bir düşünün bakalım!

Yukarıda sanırım Sn.batur isimli arkadaş,herhalde bir savunma refleksi içinde Samy den değilde Tosh veya Sharp veya Pio dan filanmı
    bahsediyor çok merak ettim!

Ltf milleti yalnış yönlendirmeyin,Firma çalışanları ve Satıcı veya Promotör veya Fake elemanlar v.s

Öyle bir şeyin yazınki inandırıcı olsun buna o zaman eyvallah diyelim!

Samy şuanda bu Ligde sorun çıkarmada açık ara Lider,bunu görmezden gelip hala 3/5 panel açtık sorun çıkmadı diye basite indirgerseniz
    o zaman "ayıp" olur!!

Bakınız bu heriflerin(Samy/LGE) USA dahil heryerde aynen böyle sorunlar yumağı gibi gidiyor,en çok şikayet hep bunlarda!NEDEN??

En ufak bir tamir için sürekli ...Kore den parça bekleniyor... sallamasıda TR ye özgü bir olay,aslında bir yerde doğru çünkü aşırı fazla tamir/değişim
    v.s olmaktadır!!Servis/Merkez v.s kafalarını kaşıyamıyorlar

Ciddi yüksek oranda sorun çıkan ilk panel Samy lerdir,sonrada LGE ve Phil geliyor!

Bana da bir dünya insan ulaşıyor,çektikleri resimler ile ve gördüğüm kadarıyla bu bahsettiğiniz malum sorunlar kabul edilebilir seviyelerin
    çok ama çok üzerindedir!

++

• bEN 55ES7000 KULLANIYORUM BULUTLANMA YOK SUKR. GAYET IYI CIHAZ D8000 VARDI 46 INC ONDA COK VARDI AMA BU ICIME SINDI ..
  • Arkadaşlar,
    Bana da geçmiş olsun, bulutlanmalar aynen bende de mevcut. Resimleri çekip Samsung servisine yolladım bile daha alır almaz. Pazartesi günü, Istanbul Samsung'tan haber gelecektir.

Çok üzüldüm, "aşırı" memnun kaldığım 55es8000'in, yok siyahı daha iyi verebilmek adına, bulutlanmalar oluşuyor deniliyorsa, yok artık derim. Biz "görüntüye" para ödüyoruz, bir yerden iyleştirecek diye, diğer taraftan mındar edilecekse, ne anladım bu işten arkadaş?? Son derece mantıksız ve kabul edilebilir hiç bir yönü yok. Resmen insanları "kelek" yerine koymak oluyor. ozaman bir ibare koysunlar, veya insanları bilgilendirsinler, göstersinler... Ama neredeee???

Hep eksi yönünden bahsetmeyelim, artı yönlerine gelince.
    SD + HD Kanallar D-smart'ta oldukça güzel. Doğal modunda kullanıyorum, arka ışığını da biraz kıstım. Gayet güzel sonuçlar ve canlı renkler. Blurayi de Dinamik modunda zaten görüntü "uçuruyor". 3D de gayet güzel açlışıyor. Universal remote ile D-smartı kontrol edebiliyorsunuz. Ama bu kumada, tam bir hayal kırıklığı, bir anlamı kesinlikle yok, dokunmatik alanı tam bir fiyasko.

El sallama ve sesli kontrol, unut gitsin, randıman alamıyorsunuz malesef...

Hmydante: Sana kötü haber, evet paranı geri aldın ama, bu panelden sonra(es8000) ne alsan seni keser ki??? Ve Bulutlanma, benim TV'imde daha kötü gibi, çektiğim resimlere baktığımda, senin çekmiş olduğun resinlerden daha kötü görünüyor.

Son görüş: Beyaz Bulutlanma, daha TV'i açarken, Smart TV hoşgeldin logsu başlarken, sabahlar ve akşam'dan sonra siyah ekranında "bariz" görülebiliniyor. Eşim bile fark etti.

Herşeye rağmen, bulutlanma hariç, çok iyi bir panel. Kuşku yok. Bu arada "banding" yok.

Bakalım ne olacak şimdi.... gelişmelerden sizi haberdar edeceğim...

• quote:

30 liraya veririm dediği askı aparatı 46 inch ve üzeri samsung led tv ler kullanılamaz.çünkü televizyonu kasmakta ve çokça şikayet edilen ışık süzmesine neden olmaktadır.bunun yerine ipli askı aparatı kullanmalısınız.bu aparatların fiyatları 150 tl civarından başlıyor 350 tl ye kadar gidiyor.

Sadece meraktan birşey sormak istiyorum; 46 inch ve üzeri led tvler için normal askı aparatları kullanılamıyor ve ipli sistem askı aparatları kullanılıyorsa, duvar kurulumu yapılan bir led tv için yetkili servis 60-70tl karşılığında bu " kullanılamaz " aparatları müşteriye nasıl satıp üzerine bir de kurulum yapıyor?
    Bahsettiğiniz askı aparatlarının çıkışını 2012 sayarsak yaklaşık 3 senedir var olan led tvler hangi yollarla duvara kurulum yapılıyordu?
    quote:

bu başlık altında es8000 i yerden yere vurmanıza hiç katılmıyorum.tv niz artızalı çıktıysa eğer servise gönderirsiniz.yapılabiliyorsa yapılır yapılamazsa satın aldığınız yerden ya paranızı yada yenisini alırsınız.sanki bütün lg ciler bu başlığa toplanmış gibi bir izlenim oluştu bende

Forumda çok değil, biraz vakit ayırıp gezinirseniz konunun Samsung'dan çok Samsung Türkiye'nin rezaleti olduğunu, firmanın ve yetkili servislerinin ne gibi yollara başvurarak müşteriyi madur ettiğini okumanız çok zor olmaz...
    Örneğin;http://forum.donanimhaber.com/m_57951844/tm.htm
    Keşke işler bahsettiğiniz şekilde/işlemesi gereken şekilde işliyor olsa... Yukarıda linkini verdiğim konudan yakın tarihli bir alıntı;

"Konuyla ilgili son durum: Tv nin değimini beklerken, samsung altında imzam olan ve sorunların yazılı olduğu, değişime uygundur ibaresi bulanan "servis fişini" bilgim ve iznim olmadan tahrifat ederek yeni açıklamalar eklemiştir... değişeme ilişkin açıklamaların üstünü çarpılarla okunmaz hale getirmişler. imzam olan belgenin tahrif edilerek yeni açıklamalar eklenmesi nedeniyle, samsung hakkında savcılaga suçlamada bulunup mahkemeye vereçektim ama yaşadığımız sorundan sonra tv nin değişeceğini bildirdiler."

Garantisi devam etmekte olan televizyonuna servis bile alamamış, yalan dolan ile kandırılmış neticesinde hakkını geri alamamış, kanun nizam tanımaz bir firma olan Samsung Türkiye ve yetkili servisinin mağduru bir kullanıcı olarak diyebilirim ki; problem yaşayıp çözüm arayan kullanıcıları " lg ciler " olarak nitelemekte talihsiz bir beyan olmuş, tümüyle yanlış bir izlenime kapılmışsınız.
    quote:

bulutlanma diyorsunuz.nasıl bir göz var size anlamadım valla.daha geçen hafta 40-46-55 inch 3 tane açtım.bahsettiğiniz olaya hiç rastlamadım.bi kişinin tv si arızalı çıktı diye bütün bir seriyi çöpe mi atalım onumu istiyorsunuz yani?

İşte aslında problemin ana kaynağı bu... 3 tane açıp bulutlanma göremeyince seride problem yok diyebiliyorsunuz ama problemi olan bir kullanıcının problemine de " evet " var diyemiyorsunuz.
    Bir kişinin tvsi problemli diye seriyi çöpe atmayın sadece işinizi yapın (genelliyorum) ve o kişiye haklarını verin yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 19 Mayıs 2012; 20:48:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolgative2

Arkadaşlar,
    Bana da geçmiş olsun, bulutlanmalar aynen bende de mevcut. Resimleri çekip Samsung servisine yolladım bile daha alır almaz. Pazartesi günü, Istanbul Samsung'tan haber gelecektir.

Çok üzüldüm, "aşırı" memnun kaldığım 55es8000'in, yok siyahı daha iyi verebilmek adına, bulutlanmalar oluşuyor deniliyorsa, yok artık derim. Biz "görüntüye" para ödüyoruz, bir yerden iyleştirecek diye, diğer taraftan mındar edilecekse, ne anladım bu işten arkadaş?? Son derece mantıksız ve kabul edilebilir hiç bir yönü yok. Resmen insanları "kelek" yerine koymak oluyor. ozaman bir ibare koysunlar, veya insanları bilgilendirsinler, göstersinler... Ama neredeee???

Hep eksi yönünden bahsetmeyelim, artı yönlerine gelince.
    SD + HD Kanallar D-smart'ta oldukça güzel. Doğal modunda kullanıyorum, arka ışığını da biraz kıstım. Gayet güzel sonuçlar ve canlı renkler. Blurayi de Dinamik modunda zaten görüntü "uçuruyor". 3D de gayet güzel açlışıyor. Universal remote ile D-smartı kontrol edebiliyorsunuz. Ama bu kumada, tam bir hayal kırıklığı, bir anlamı kesinlikle yok, dokunmatik alanı tam bir fiyasko.

El sallama ve sesli kontrol, unut gitsin, randıman alamıyorsunuz malesef...

Hmydante: Sana kötü haber, evet paranı geri aldın ama, bu panelden sonra(es8000) ne alsan seni keser ki??? Ve Bulutlanma, benim TV'imde daha kötü gibi, çektiğim resimlere baktığımda, senin çekmiş olduğun resinlerden daha kötü görünüyor.

Son görüş: Beyaz Bulutlanma, daha TV'i açarken, Smart TV hoşgeldin logsu başlarken, sabahlar ve akşam'dan sonra siyah ekranında "bariz" görülebiliniyor. Eşim bile fark etti.

Herşeye rağmen, bulutlanma hariç, çok iyi bir panel. Kuşku yok. Bu arada "banding" yok.

Bakalım ne olacak şimdi.... gelişmelerden sizi haberdar edeceğim...

Adına üzuldum arkadaşım gecmis olsun.

Parayı henüz iade etmediler benimde ama iade olur herhalde önümüzdeki hafta icinde.

Walla ne alacagımı bilemiyorum zaten. Su an pek bakmiyorum bile tvlere. Hepsini potansiyel sorunlu olarak goruyorum.

Çektiğin resimleri bizimle de paylaşabilirmisin nasıl oldugunu görelim.

Almayı düşünen kişiler icin bir fikir oluşturur en azindan

Umarım en kısa zamanda sorunun hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle geçmiş olsun hmydante.

Bugün Teknosa'da indirim varmış, bi tanıdığımın tavsiyesiyle 40d7000-8000 modellerine bakmak için gittik. Gayet güzel hoş, ama tüm mağazalarda sadece teşhir ürünü kaldığı için almaktan çekindi babam. En sonunda düşüne düşüne "madem alacağız, bir kere alınıyor bu televizyon da, güzel bir şey alalım." diye gittik 40es8000 aldık Vatan Bilgisayar'dan mağaza kapanırken, yarın getirip kuracaklarmış televizyonu. Şimdi senin yaşadığın sorunları görünce korktum açıkçası acaba bizim aldığımızda da böyle bir sorun yaşar mıyız diye.

es7000 ile de çerçeve farkına ilaveten kontrast için 2 katı bir şey varmış dedi çalışan, işlemcisi daha iyiymiş bir de. 400 lira farka değer diye düşündüm ama, Tolgative2'nin televizyonunda da böyle bir sorun çıkınca acaba 7000 alsam daha mı iyiydi diye düşünmeden edemiyorum. Sorduğumuzda oradaki çalışan, "para iadesi olmaz ama başka ürünle değişim yapabiliriz" demişti bir sorun olduğunda, ya da iki hafta içinde (yasal iade süresi sanırım) değişim istersek.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakedi1992

Öncelikle geçmiş olsun hmydante.

Bugün Teknosa'da indirim varmış, bi tanıdığımın tavsiyesiyle 40d7000-8000 modellerine bakmak için gittik. Gayet güzel hoş, ama tüm mağazalarda sadece teşhir ürünü kaldığı için almaktan çekindi babam. En sonunda düşüne düşüne "madem alacağız, bir kere alınıyor bu televizyon da, güzel bir şey alalım." diye gittik 40es8000 aldık Vatan Bilgisayar'dan mağaza kapanırken, yarın getirip kuracaklarmış televizyonu. Şimdi senin yaşadığın sorunları görünce korktum açıkçası acaba bizim aldığımızda da böyle bir sorun yaşar mıyız diye.

es7000 ile de çerçeve farkına ilaveten kontrast için 2 katı bir şey varmış dedi çalışan, işlemcisi daha iyiymiş bir de. 400 lira farka değer diye düşündüm ama, Tolgative2'nin televizyonunda da böyle bir sorun çıkınca acaba 7000 alsam daha mı iyiydi diye düşünmeden edemiyorum. Sorduğumuzda oradaki çalışan, "para iadesi olmaz ama başka ürünle değişim yapabiliriz" demişti bir sorun olduğunda, ya da iki hafta içinde (yasal iade süresi sanırım) değişim istersek.

Olup olmayacağını ancak TV kuruluken görebilirsin, dahası daha loş ve karanlık ortamlarda. Sana hemen nasıl kolaylıkla test edebileceğini izah edeyim.

Daha açılırken, açılış logosu çıkıyor, arka plan komple siyah, orada bulutlanma kolaylıkla görünüyor, şayet buarada bunu rahatlıkla görürsen, sende de olmuş oluyor. Yanlız dediğim gibi, loş ortamlarda yapman gerekiyor, aydınlık ortamlarda görülmüyor. Genellikle siyah olan arka planda çıkıveriyor.

Elbette hepsinde aynı şekilde görülmeyebilinir, bu TV'lerin hepsinde aynı oranda yansıdığını söylemek de doğru olmaz, şayet fazlaysa, rahatsız ediyorsa, Vatan'a farklı bir ürünle değiştirirsin olmadı.

Şayet bulutlanmalar görünmüyorsa, güle güle kullanmanı dilerim, zıra TV gerçekten çok iyi.

Benim yaşadıklarımı ise, en kısa zamanda sizinle paylaşacağım. Fırsatım olmadı... bu hafta içinde muhakkak paylaşırım.

• Baska basliklarin altinda led tvler icin testler varmis, onlardan indirdim; servis elemanlari kurduklarinda rica edecegim harici diski takip denemek icin. Hem sizin dediginiz kisimlara dikkat ederim, hem de o testlerden bakarim bir sorunu olup olmadigina olabildigince los bir ortamda. Eger bi sorun varsa o zaman ne yapabilirim ama bilmiyorum, bu bozuk yenisini getirin dersem kabul ederler mi servis elemanlari? :)

• sorun çıkarsa büyük ihtimalle, normal diye geçiştirebilirler...

Benim sana tavsiye ettiğim gibi, açılış ekranında zaten hemen belli eder kendini... güven bana. Yeter ki loş/karanlık bir ortam yarat. Diğer testlere gerek bile kalmayabilir.

Açılış ekranında sorun çıkmazsa, büyük ihtimalle sorunun az görünüyor, veya hiç görünmüyor olabilir.

Umarım herşey yolunda gider, ve bizimle paylaşırsınız sonucunu
  • Sn.Tolga

Siz 5090 Pio yu satan kişimisiniz,bizim Sporcu İbo ya???

Bence ciddi hata yapmışsın! Pio dan sonra bari Sony veya Pany veya Tosh a geçseydin ki bunların hiç biriside 5090 paneli yine tutmaz!

Samy/LGE sorunlar/dertler/sıkıntılar yumağı maalesef

Kolay gelsin
    CAN++
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

Sn.Tolga

Siz 5090 Pio yu satan kişimisiniz,bizim Sporcu İbo ya???

Bence ciddi hata yapmışsın! Pio dan sonra bari Sony veya Pany veya Tosh a geçseydin ki bunların hiç biriside 5090 paneli yine tutmaz!

Samy/LGE sorunlar/dertler/sıkıntılar yumağı maalesef

Kolay gelsin
    CAN++

Eyvah, yakaladınız beni... her yerde karşımıza çıkıyorsunuz (iyi anlamda) Evet o benim, gitti Pio, yerine LED aldım... evet, kıyaslanınca, Pio st yayınlarda daha hoş, ama bu Led'i almamın en büyük sebebi, bluray kopyaları çok net göstermesi. 10 üzerinde +10 verebilirim. Görme şansınız olduysa, daha iyi anlarsanız.
    Plazmalardan artık sıkıldığıma karar verdim, evet kontrast ve renkler Led'lere göre çok daha iyi, ama NETLIK'te bir hastlık bende, o da olmayınca, olmuyor...
    Aslında ne alırsam alayım, hep yetersiz kalıyor, pazarlama böyle bişrey olsa gerek, hep yeni arayışlardayım... Bakalım bu TV daha ne kadar dayanacak bana... ama bende de bulutlanma sorunu çıktı... bakalım, bugün cevap gelecek SAmsung'tan bu konuyla ilgili.... değişim veya para iyadesi için "savaşacağım". ha sonra ne yaparım... hiçbirşey almam... sıkıldım bu işlerden. Eskiden Tüplü TV'ler ne güzelmiş yahuw. Bir alıyordun sonrasını unutuyorduk...

Sony'i alamdım, çok pahalı idi HX920, Toshiba zaten kasa itibari ile çok tipsiz geliyor bana. Panny de 30VT65 aklımı çelmişti, fakat 9.000 TL fiyatı beni farklı yönlere itiriverdi. Hatta Samsung Plazma D8000 64 inch'i bile inceledim... onu da testlerden geçirdim ve beğenmedim.

Es8000 ise NET'likte ve hatırı sayılır kontrast oranıyla beni tatmin etti, kasası da oldukça hoş... parlak göstermesi de aslında hoşuma gitti(elbette Dinamik'te seyretmiyorum)

3D de artısı...

Not: Ailemdeki herkes ve arkadaşlarımın hepsi, Pio'dan daha iyi resim verdiklerini söylediler, elbette amatör gözüyle, ama bu da aslında bir yorum.

Bundan sonrası Plazma devri benim için kapandı, LEd' de öyle görünüyor... 2-3 yıla Oled'le devam, allah nasip ederse...

Buarada size birazdan özelden PM yolluyorum... okuyup bana dönerseniz memnun olurum...

• 300 lirya millete aski sokmak ne demek samsung... Zaten pahali paneller...madem tvler askiya hassas o zaman koy kutunun icine ekle uzerine 100 lira ver....bu konu hakkinda ayrintili yazmistim daha evvel nickimi takip edip bulabilirsiniz....sen adam gibi ureteme paneli sonra,yari hakli yari haksiz, suçu askiya yik...cakallar, bu panel belliki sorunlu idi D serisi ile, yetmez ama evet deyip E serisinede ayni dizayni dayadiniz sonra millete ver servise yok ver aldigin yere diye akil vermeye calisiyorsunuz...pes...

Avrupada Amerikada Johnny senden bend3n daha fazla deger gorur, kurali kanunu adam gibidir hakkini soke soke alir. Olan bize Ali Veliye oluyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 21 Mayıs 2012; 18:40:37 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.