Şimdi Ara

Samsung 46F8000, Sony 46W905, Philips 46PFL8008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung mu almaya karar verdin hocam? Samsung'un 7000 serisi güzel televizyon ama netlik ve ambilight için Philips'i de denemeni öneririm.
    Almadan önce bir bak en azından :) Şimdiden hayırlı olsun televizyonun yeni evinde güle güle izle:) @celebic
  • Dostum iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Ses sistemi, cep telefonları dahil hepsi Samsung olduğu için televizyonuda Samsung olarak seçeceğim. Kafa zaten karışık şimdi Philips'e bakıp iyice kafayı bulandırmayayım diyorum. Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 18 Aralık 2013; 10:22:03 >
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan, selamlar @celebic
  • smart özellikler, hız ve format desteği için samsung. sd lerde bile görüntü iyi.
  • Bende gecen hafta gittim dukkana Samsung UE55F8005 almak icin ama birde ne gøreyim yaninda da Philips 60PFL6008S duruyor inan philipste siyah tamamiyla siyah gørunurken samsungta resmen ayni renk griydi...acaip sasirdim hemen elemana sordum bu nedir diye cocuk bi guldu :D kesinlikle dunyadaki en iyi gøruntuye sahip olan philips dedi bu modeller arasinda tabi...olmadi diger elemani cagirdim sordum hayirdir arkadas bu ne alakadir renklere bi bak dedim adam-kesinlikle philips dedi anlamadim gitti. bende almadim tabi samsungu cunku hayallerim yikildi :D simdi dusunuyorum arastiriyorum bendeki olay bundan ibaret acaip karsiik
  • triluminos ve 200 Hz olan başka bir panel gösterin ondan sonra Sony kendi panelini üretmiyor deyin, yada bilip bilmeden konuşmayın be birader! yüksek kar marjı yüzünden satılan markaları öven manasız satıcı profilinin cümleleriyle konuşmayın şurda ya! okuyanlar da hakikaten bilenler yazıyor sanıyor sonra!

sharp hitachi sony japon panel üreticileri (Japan Display Inc) diye ortaklaşa kurulan bir fabrikadan kendi panelini üretir, üçü içinde en iyi elektronik tertibatla sony'ler donatılır ve satılır. hülasa bir sharp da da aynı paneli görmeniz mümkünken aynı görüntü kalitesini görmeniz mümkün değildir.

bkz:http://en.wikipedia.org/wiki/Japan_Display

8000, 9000, 15000 istediğiniz seriyi koyun W905in yanına sonra kırmızı mavi her neyse tonlamada bir sayfa açın, aynı renkleri görebilirseniz gelin ben alıcam size o bilmem kaç bin serisi televizyonunuzu!

Ezcümle, görüntü kalitesinin önüne ancak yine Sony 4K televizyonlar geçebilir, bastıra bastıra yazıyorum bunu!

Ha eksiği nedir derseniz, klavye mouse desteği yoktur, sadece sony telefonunuzu bağlayıp onu kontrol mekanizması olarak kullanabilirsiniz. Ancak orda da bir artısı var, ses sistemi ve telefonla beraber tam uyum içinde çalışabilir, örneğin; telefonu wirelessdan tvye bağlayıp, ps4 kumanda kolunu da bluetooth ile telefonunuza bağlar, ses sistemi bağlanmış tvnizden sadece ps4 kumanda kolu ile telefondaki oyunlarınızı sanki ps4ünüz varmışcasına oynayabilirsiniz. Ha herkesin sony telefon almak gibi bi ideali olmayabilir, o açıdan bu uyum herkes için bir anlam ifade etmez o da ayrıdır.

• sony w905 mi philips 8008 mi samsung 8500 mü
  • Bbulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips 8000 series Ultra İnce Smart LED TV 46PFL8008K 117 cm (46 inç) 3D Max DVB-T/C/S/S2 3 taraflı Ambilight XL ve Perfect Pixel HD, daha ne olsun.. Ocak ayından bu yana kullanıyorum, mükemmel görüntü, 3D, ve film dosyalarını açmada sorunsuz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.