Şimdi Ara

Samsung C3303 CHAMP (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
0
Favori
139.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müzikler arasında desteklemediği formatta bir parça varsa ondan resetler , birde hafıza kartında problem varsa resetliyor.

müziklerin hepsini sil samsung pc programından tele at sorun kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

müzikler arasında desteklemediği formatta bir parça varsa ondan resetler , birde hafıza kartında problem varsa resetliyor.

müziklerin hepsini sil samsung pc programından tele at sorun kalmaz

saol kardesm çok teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar telefonu kullanıyorum ve herhangi bir sorunuz olursa bu mesajı alıntı yapıp sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım. Ama öncelikle telefonu gözüne kestirenler için biraz bilgi vereyim. Bunu +'ları -'leri şeklinde yapacağım.

+'ları

Hassas dokunmatik (Samsung Star'dan daha hassas) ekran.
    Tırnak okuma (Etten daha iyi okuyor).
    Hızlı internet (Çoook hızlı değil).
    Rahat kullanım.
    Dokunmatik telefonlar için tasarlanmamış oyunlarda ekran tuşları isteğe bağlı olarak açılıyor (Geri tuşuyla ve şeffaf olarak, tekrar geri tuşuna basıldığında kapanıyor).
    2 güçlü hoparlör, hiç de fena sayılmaz.
    Uzun şarj süresi (Perşembe günü şarj ettim ve şu an yeni 2 dişe düştü. [Maksimum 5 diş] Bugün günlerden pazartesi).

-'leri

Küçük ekran.
    Hareket sensörü yok.
    Berbat kamera (1.3 mp, gerçi aydınlık ortamda güzel çekiyor).
    Wi-Fi (Wireless) yok.
    Bazı oyunları çalıştıramama (Asassin's Creed vs. ve 3D oyunlar).
    Dandik işlemci (Müzik ve internet bir arada açıldığında bazen kendini kapatıp açıyor, 2 mesaj uzunluğunda [125 karakterden daha uzun, sanırım] mesajları açarken yükleme ekranı çıkıyor ).

Sonuç olarak,

Samsung Champ (C3303K), hassas dokunmatik ekranıyla güzel bir telefon. Kolay kullanımı da telefonun artılarından. Ancak hareket sensörünün olmaması ve dandik kamerası bu güzellikleri kapatıyor gibi. Ayrıca yavaş işlemci de telefondan soğutuyor insanı. Ancak uzun şarj süresi ve iyi bir müzik çalar, hoparlörle güzel bir telefon olmayı başarıyor. Pek tavsiye etmesem de fiyatı çok düşük. Alın lan, kapışın!

Sorusu olan alıntı yaparak sorabilirse sevinirim.

• Satışını yaparım ama üzerine para verseler kullanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Black#

Satışını yaparım ama üzerine para verseler kullanmam

O kadar değil yahu
  • Dokunmatik demek doğru değil valla tam bi facia.Bunun yerine nokia 2700 kullanırım daha iyi.En azından telefonun yapabileceği şeyler belli
  • quote:

Dokunmatik demek doğru değil valla tam bi facia.Bunun yerine nokia 2700 kullanırım daha iyi.En azından telefonun yapabileceği şeyler belli

Atma ziya. Dokunmatik gayet iyi ve hassas. Kamerasıda bu fiyattaki bi telefon için gayet yeterli. Sen git 2700ı al ama b.k atıp kaçma champ'a.
  • Hocam ben tim'de çalışıyorum Bu cihazdan kaç tane verdim sayısını unuttum
  • Bu telefonu yılbasında 210 liraya almıştım. Sonra satışları patladı şuan 140-150 liraya satılıyo. Baya çok sattı. :D
  • quote:

Dokunmatik demek doğru değil valla tam bi facia.Bunun yerine nokia 2700 kullanırım daha iyi.En azından telefonun yapabileceği şeyler belli

Kötü sallamışın :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bu telefonu yılbasında 210 liraya almıştım. Sonra satışları patladı şuan 140-150 liraya satılıyo. Baya çok sattı. :D

Ben de o fiyata almıştım. Şimdi web sitelerine bakıyorum siyah rengi en aşağı 300-350 lira filan. Telefon iyi de 200 TL'yken iyi. Bunlar adam kazıklamaya çalışıyorlar galiba.
  • bende samsung c3303 champ var internete girmiyor acaba sadece bendemi var bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qopuk_genç

bende samsung c3303 champ var internete girmiyor acaba sadece bendemi var bu sorun

Qopuk_genç;

Nasıl yani? İnternete giriyorsun mavi E işareti kırmızıya dönmüyor, yüklemeyi durdurduğunda telefon mu takılıyor?
  • hayır intenete girilsin mi diye bir soru çıkıyor evete basıyorum üstarafta bi çubuk var internet adresi yazıyor orası yarıya kadar dolup duruyor sonra şebeke hatası yazıyor
  • Israrla tekrar tekrar deneyin bakalım olacak mı. Üst üste 10-15 kere şebeke hatası uyarısı verip sonradan bağlanabiliyor bazen.
  • ben telefonu alalı bir ay oldu her halde 25 30 kere denimişimdir ama açmıyor işte
  • Bir de şunu dene kopuk.

Telefonunda tuşlara gir.

*#52828378# tuşla.

2. seçeneğe (Ota type setting) gir.

Serial Bearer OTA seçeneği seçiliyse GPRS Bearer OTA seçeneğini işaretle.

Dene bakalım oluyor mu. :)
  • Bir de şunu dene kopuk.

Telefonunda tuşlara gir.

*#52828378# tuşla.

2. seçeneğe (Ota type setting) gir.

Serial Bearer OTA seçeneği seçiliyse GPRS Bearer OTA seçeneğini işaretle.

Dene bakalım oluyor mu. :) arkadaşım teşekkür ederim ama olmuyor yinede teşekkürler
    bu telefon beni deli etti
  • Hattın internet kullanımına kapatılmış olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qopuk_genç

ben telefonu alalı bir ay oldu her halde 25 30 kere denimişimdir ama açmıyor işte

Hattın gprs'e kapalı olabilir. Müşteri hizmetlerini ara sor istersen yada online işlemlerden bak. Yine olmazsa servise gönder
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.