Şimdi Ara

Samsung C6000 Led Tv Kullanıcıları Ana Konu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.910
Cevap
12
Favori
145.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk kez bu foruma girdim herkese merhaba. Bir 40c6000 kullanıcısıyom. Geçen yıl aldım. Kablotv kullanıyorum (teldünya değil) . Kanal geçişlerinden sonra altta otomatikgüncelleme gibi bir ibare çıkıyor, birde ben resim modunu standarta alıyorum ancak bir süre sonra kendisi dinamik moda alıyor bunların sebebi nedir acaba cevap verirseniz sevinirim.
  • herkese merhaba.. ben 3 gün önce yurtdısından ue32c6000 led tv satın aldım. evde kurulumunu yaptım ve ekranın sag alt köşesinde beliren bi ışık hüzmesi tespit ettim. samsungun merkezini aradım yetkili servisten yurt dısı ürünü oldugu için garanti kapsamına girmedigini söylediler. arıza kaydı aldılar ve ertesi gün iki tane eleman gönderdiler bakmak için. bana dedikleri şey panel arızası var içine su kaçmış ve oksitlenme yapmış. 2 günlük tv ye ne ara su kaçmış anlamadım. bi panel fiyatıda tv fiyatı kadarmış. gelen elemanlara pek güvenemedim açıkçası gelişigüzel bi iş yaptılar gibi geldi bana. bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

not: tvde koyu renkler varken ışık daha belirgin açık tonlarda o kadar belli olmuyor. kanal değiştirirken kayboluyor sadece normal yayında sürekli var.

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenilkay

ilk kez bu foruma girdim herkese merhaba. Bir 40c6000 kullanıcısıyom. Geçen yıl aldım. Kablotv kullanıyorum (teldünya değil) . Kanal geçişlerinden sonra altta otomatikgüncelleme gibi bir ibare çıkıyor, birde ben resim modunu standarta alıyorum ancak bir süre sonra kendisi dinamik moda alıyor bunların sebebi nedir acaba cevap verirseniz sevinirim.

Tv'nizi ev moduna alın.. Bu yüzden degistirdiğiniz ayarlar hafızada kalmıyordur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mourat87

herkese merhaba.. ben 3 gün önce yurtdısından ue32c6000 led tv satın aldım. evde kurulumunu yaptım ve ekranın sag alt köşesinde beliren bi ışık hüzmesi tespit ettim. samsungun merkezini aradım yetkili servisten yurt dısı ürünü oldugu için garanti kapsamına girmedigini söylediler. arıza kaydı aldılar ve ertesi gün iki tane eleman gönderdiler bakmak için. bana dedikleri şey panel arızası var içine su kaçmış ve oksitlenme yapmış. 2 günlük tv ye ne ara su kaçmış anlamadım. bi panel fiyatıda tv fiyatı kadarmış. gelen elemanlara pek güvenemedim açıkçası gelişigüzel bi iş yaptılar gibi geldi bana. bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

not: tvde koyu renkler varken ışık daha belirgin açık tonlarda o kadar belli olmuyor. kanal değiştirirken kayboluyor sadece normal yayında sürekli var.

şimdiden teşekkürler.

Clouding yani bulutlanma sorunu olabilir genelde var edge led tv'lerde malesef..

Bi panel fitatı konusu daha önce açılmıştı neredeyse sıfır tv parası gerçekten.. Keşke garantili bir ürün tercih etseydiniz...

• arkadaslar samsung 40c6000 led var bende ıptv kulanıyorumda hdmı dan baglı tv ye ben tv yı sabahları actıgımda dırek acılmıyor kanallar bulunamadı otomatık modu deneyın dıyor. bende kumandasından hdmı yı secıp acıyorum nasıl kaydetmem gereklı actıgımda dırek hdmı secılı kalsın?
  • teşekkür ederim işime yaradı.
  • 46c6000 kullanıcısıyım yaklaşık 1 sene oldu tv yi alalı daha once böyle birşey yoktu geçenlerde başladı.ekranın sag üst kösesinde yaklaşık 2 cm karelik bir bölümde
    parlaklık oluştu açık renkli görüntülerde daha çok belli oluyor oyle nokta gibi parlak bir görüntü orda kaldı sizce bu ne olabilir neden kaynaklanabilir?Biraz titiz oldugum için takılıyorum.Teşekkürler şimdiden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: no fate

46c6000 kullanıcısıyım yaklaşık 1 sene oldu tv yi alalı daha once böyle birşey yoktu geçenlerde başladı.ekranın sag üst kösesinde yaklaşık 2 cm karelik bir bölümde
    parlaklık oluştu açık renkli görüntülerde daha çok belli oluyor oyle nokta gibi parlak bir görüntü orda kaldı sizce bu ne olabilir neden kaynaklanabilir?Biraz titiz oldugum için takılıyorum.Teşekkürler şimdiden..

Beyaz bir goruntu mu yoksa o anki renkteki goruntu mu parliyor?
  • Herkese merhaba, acaba aramızda TV hacklerini deneyen var mı? Samygo forumlarında baya bir hack vardı bir ara deneyeceğim, zaten hackleri yapanlardan biride Türk bir arkadaş çok önceden konuşmuştum kendisiyle ama o sıra TV yeni çıkmıştı. En son baktığımda PVR internet@TV gibi şeyleri yapmışlardı. Deneyen varsa burda paylaşırsa hepimize yardımcı olur.
  • Merhaba arkadaşlar , TV yi alalı neredeyse 6-7 ay oldu. Daha öncede aramıştım böyle bir forumu ama ne hikmetse bulamamıştım..Bugün buldum ..Ve tabii çok sevindim..Bir forum daha var önce açılmış ilk izlenimlerim diye onun tamamını okudum sonra bu forumun ilk 4-5 sayfasını falan okudum..Bazı yorumlara baya güldüm şu tvnin hızlı görüntü aktarmasını motion plus özellikleri on olunca olan olayları arkadaş süper yorumlamış aynı şeyleri bende hissetmiştim. hatta hala hissediyorum akşam eve gidince motion plus özelliklerini kapatıp deniycem bakalım...

Bu arada yazım güncelleştirme olayı var mı? internete girebilecekmiyiz? internete de girersek tam süpper olacak.

Clouding olayını burada görene kadar haberim yoktu inanın , akşam eve gidince kontrol edicem. Ama şu ana kadar beni rahatsız eden bişey olmadı...

Bir de önceden 3gp dosyasını tvden izleyebiliyordum. yani cepten çektiklerimi anında tvden izliyordum. Ama son bir kaç gündür bu codec desteklenmiyor diyor. neden acaba??

Tvnin son güncel yazılımı T-VAL6DEUC-1016.0 , yazılım güncellemesini var mı diye tvye baktırdığımda yok diyor.

Unutmadan benim tv 40C6000 yani sade bukadar RH veya RW'si yok samsungun sitesinde de bu model yok ..yani ya rh var ya rw var .....

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Demek ki çok birikmişim varmış...

• O anki renkteki görüntü parlıyor..Siyah görüntüde parlama yok...
  • ne parlaması ne???
  • sels..yukarıda belirtmiştim...
  • merhaba ağabeyim 40d 6000 yada 6500 almayı düşünüyor ben 40c 6000 den memnunum sırf 2 tane gözlğk için 6500 alıp 300 tl fazla vermeye gerek var mı bunda dahili hd uydu alıcısı da varmış acaba kalitesi nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theyapici -- 20 Aralık 2011; 0:40:23 >
  • @no fate

kusura bakma görmemişim...

Bende henüz parlama falan olmadı..olmaz da inş. nasıl rahatsız ediyormu yani başkaları bakınca anlıyormu yoksa sen kusuru bildiğin için hep gözün oraya mı takılıyor

İlk aldığım samsung monitörde bir tane ölü piksel vardı, ama gözüm hep onda sanki koca ekranda başka bişey yok bi o var, gözüm hep ondaydı neyse garantiden değişirmişlerdi onu...

@theyapici

6500'ün özelliklerini bilmiyorum ama dahili uydu alıcısı yerine next minimix var ufacık bir uydu alıcısı onu da kullanabilirsiniz. Ama 6500'ün uydu alıcısının özellikleri ne acaba... mesela paylaşım yapabiliyomuki ?

• Başkaları kolay kolay farkedemez ama benim bayagı gözüme takılıyor yani dedigin gibi bildigim için. birde daha once yoktu nasıl oluştu bilmiyorum .Acaba garanti kapsamına girer mi??
  • 40d 6000 serisini aldım ps3 ü hdmi kablo ile bağladım ilk kez sol üst köşede çözünürlük 1920*1080i @60hz yazıyor ekran siyah ps3 açık konumda ekranda desteklenmeyen mod yazıyor , bu çözünürlük bu tvde desdeklenmez diyor nasıl yapıcam kumandadan ? ps3 oynayanlar yardım lütfen ? çözünürlük nerden değiştiriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazem32

40d 6000 serisini aldım ps3 ü hdmi kablo ile bağladım ilk kez sol üst köşede çözünürlük 1920*1080i @60hz yazıyor ekran siyah ps3 açık konumda ekranda desteklenmeyen mod yazıyor , bu çözünürlük bu tvde desdeklenmez diyor nasıl yapıcam kumandadan ? ps3 oynayanlar yardım lütfen ? çözünürlük nerden değiştiriliyor

1920 1080 cozunurluk o tv tarafindan destekleniyor.
  • hatta televizyonun serisi 40 6500 serisi yazıyor içinde kendi wilan adaptörü 2 adet 3d gözlüğü bile var kendi içinde hd reciver da var gel gör ki ps3 bağlayamadım kendiliğinden tanıması gerekmıyor mu ?
  • Arkadaşlar benim de danışmak istediğim 2 konu var.

TV her açılışta anten modunda açılıyor, ben ise uydu kullanıyorum, her seferinde Kaynak seçimi bölümünden Uydu alıcısına getirmem gerekiyor, otomatik açılış ayarını uydu alıcısına sabitleyebilir miyim?

Bilgisayarıma bağlı kullandığım 5+1 Creative ses sistemim var, bu sistemi tvde kullanabilir miyim? Ses siteminden 3 adet yeşil-siyah-sarı ses kablosu geliyor, tv de ise sadece kulaklık çıkışı var, diğerlerinin hepsi giriş aygıtı için.

Fotoyu siteye gömemedim, linkini veriyorum. Teşekkürler.

http://imageshack.us/photo/my-images/515/5arti1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdascac -- 25 Aralık 2011; 12:37:05 >

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.