Şimdi Ara

SAMSUNG C7 [ANA KONU] (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.084
Cevap
54
Favori
282.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeeim Allah senden razi olsun sunu varya parayla veriyo insanlar artik zaten telefon eskimis parayla satsan ne olurki suan yapmadim internete gidip yapacagim cok sagol peki eskiden kurulmustu sonra versiyon dusurdum geri yukselttim filan eskiyi silmek gerekiyormu suan olurmu direk yapsambide 7.0 a donswk guncellemeler iptal olacak sekilde versiyon biliyomusun tekrardan tesekkur ediyorum
    @zn_volkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabanci_esk Y kullanıcısına yanıt
    Evet güncellemeleri engellemenin yolunu biliyorum ,bunun için de şurayı bir inceleyin , yapabilirsiniz bir zorluğu yok.

https://forum.donanimhaber.com/sistem-uygulamalarini-kaldirma-silme-rootsuz--142518497#142843336

Link2sd uygulamasında Yapılandırma güncellemesi ve güncelleme ile alakalı olan dosyayı bulmanız gerek, o da listwnin en altında zaten.

Yapamazsanız yardımcı olurum ama Türkçe dil yüklenmiş 8.0'da gayet iyi çalışıyor, 7.0'a dönmenie gerek yok bence.

• Cok tesekkur ederim bu guncellemeleri kaldirma olayini pek anlayamadim internete gidince bakayim neyi kaldirmamiz gerekiyorki guncelleme almayalim benim ama cim hani turkceye cevirmek iyise format atinca yada tema degiatirince vs dili yine ingilizce oluyomus ya onun icin 7.0 mantikli geliyor cihazi satmayi duaunuyorum sattigim kiside madur olmamasi icin

Evet 7.0 yükleyip güncelleme dosyasının içeriğini boşaltmak-silmek gerek. Önce 7.0 yükleyin attığım linki beraber hallederiz, uzak bağlantı kurarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 15 Nisan 2020; 15:2:12 >
  • Arkadaşlar bana güncelleme geldi ama yapmadım. Sürüm ismi C7000ZHU3CRI5/C17000ZZH3CRI5/C7000ZHU3CRI5.

Ben şu an 7 sürümündeyim. Yapayım mı ne dersini? Türkçe dili kaybolur mu? Pil performansından da memnunum çok bu sürümde o yüzden karasız kaldım.
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    yapma sakın telefonun çoğu yeri ingilizceye dönüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirce03

yapma sakın telefonun çoğu yeri ingilizceye dönüyor
    Anladım hocam o zaman kalsın eyvallah teşekkürler.
    https://www.dosya.tc/server27/m3ad26/C5_Pro_Yama.zip.html

Olur da yüklerseniz telefonu %99 Türkçe'ye çeviriyor.

Hanımın telefona yükledim gayet hoş iyileştirmeler var, kamera vs daha kullanışlı. Yine de tavsiyeleri gözden geçiriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: zn_volkan

https://www.dosya.tc/server27/m3ad26/C5_Pro_Yama.zip.html

Olur da yüklerseniz telefonu %99 Türkçe'ye çeviriyor.

Hanımın telefona yükledim gayet hoş iyileştirmeler var, kamera vs daha kullanışlı. Yine de tavsiyeleri gözden geçiriniz.
    Hocam bunu yüklemek için twrp şart mı yoksa odinden mi hallediyoruz? Bir de linkte c5 pro diyor sıkıntı olmasın?

Twrp'ye gerek yok, c5-7-9- düz pro hepsine yükleneniliyor.

Odin ile yüklenmiyor rar dosyasının içinde nasıl yükleneceği yazıyor.

Bir dosyaya tıklayıp-takip edip kurulumun bitmesini bekliyorsunuz.

• Kardesim simdi turkceyi basarabildim yaptim ama 7.0 a dusurup guncellemeleri kapatmak istiyorum orda guncellemeler hangisi oluyo listenin en sonunda yazmissin ya hangisininsilince oluyor o acil donebilirmisin@zn_volkan

• Türkçe sıkıntısı yama ile hallediliyorsa cihazı güncelleyelim mi? Dil sıkıntısından başka sıkıntı var mı arkadaşlar?

Yapılandırma güncellemesi ve yazılım güncellemesi dosyaları silinmeli.

Hanım 1 yıldır 8.0 versiyonu ile kullanıyor bir sıkıntısı yok. Tr yama ile %99,9 Türkçe oluyor cihaz,

• Volkan bende lullandim turkce yama ile 1 yil telefonu ama format atinca ingilizceye geri dondu fakat tekrar 7.0 yukleyince haliyle guncelleme aldi yine ingilizce oldu sagolasin sayende yine turkce yamayi yapabildim suan oldu turkce fakat teli satacagim ama alacak kisiyede boyle vermek istemiyom 7.0 yapip guncellemeleri komple silip vereyimki alacak kiside bunlarla ugrasmasin bize kolay alistik ama herkes yapamaz kul hakkina girmeyelim diye yalanda soyleyemiyoruz insanlara yani o guncelleme dosya isimleri ne oluyorki onlari silelim ama hangisi oluyo tam olarak onlar@zn_volkan

• Bu telefon aslinda bi harika icimden satmakta gelmiyo arasak bulamayiz ben m30s aldim ama bunun yerini tutmuyo gibi ekran olculeri o telefonda cok iyi ve incelik filan kasa olsun c7 tam bi harika ama yeni aldim artik bunuda vereyim alacak kisiye

• Albay dil sikintisindan ayri baska birsey yok dilide 8.0 turkce gozukuyor ama ayarlarin yarisi ingilizce oluyo bazi uygulamalardada tek tuk ingilizce olan kisimlar bulunuyor ama turkce yama kolay yapabilene ben baya 5 kere denedim surekli 5037 hatasimi ne verdi tam hatirlamiomda artik en son kablo degistirdim ondanmi yapti bilmiyom son yaptigimda oldu 2 dakikada ekranda cikan yazilara Y harfine basip entere basiyosun zaten kendiai kuruyo tel kapanip aciliyo pek bi risk goremedim yaparken ben surekli kablo taktim soktum yani risk yok gibi yapmak basit yazilanlari okuyunca volkan kardesim sana cok cok tesekkur ediyorum gercekten bunlari elinde bulundurdugun icin cok sagol

https://forum.donanimhaber.com/sistem-uygulamalarini-kaldirma-silme-rootsuz--142518497#142518497

Burada adım adım tarif ettim, link2sd ile bakıldığında listenin görünüyor, bir zorluğu yok yapabilirsiniz.

• Volkan peki diyelim 7.0 i yukledik ve guncelleme yazilim yukseltme kisimlarini dedigin gibi kaldirdik sildik diyelim ama 7.0 da iken format attigimizda yine eski haline donecek ozaman dogrumu cunku versiyonla alakali degil buda yama gibi oluyo anlasilan dogrumu @zn_volkan

Evet aynen öyle hard format sonrası eski haline dönüyor, 8.0'a yükseltilebiliyor, şimdilik yapılacak en iyi şey 7.0'a düşürüp güncelleme dosyaları silmek, bu cihazı formatlayan zaten hemen çözümünü de bulur, fazla dert etmeyin, çok mühim bir konu değil.

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.