Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bnm kızak bozuldu kızağı kaldırıyorum aşağısından tutmadan geri düşüyor nasıl halledebilirim.

birde ben arama yapıyorum aslında arıyor ama ben sesleri duyamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim acil yardım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trboy

beyler bnm kızak bozuldu kızağı kaldırıyorum aşağısından tutmadan geri düşüyor nasıl halledebilirim.

birde ben arama yapıyorum aslında arıyor ama ben sesleri duyamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim acil yardım lütfen...

ya yardım lütfen yokmu bu sorunlarla karşılaşan
  • quote:

quote:

beyler bnm kızak bozuldu kızağı kaldırıyorum aşağısından tutmadan geri düşüyor nasıl halledebilirim.

kızak arızalanmış..servise götüreceksin..istanbuldaysan kadıköydeki samsung servis merkezini tavsiye ederim sıra beklememen açısından..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

quote:

quote:

kızak arızalanmış..servise götüreceksin..istanbuldaysan kadıköydeki samsung servis merkezini tavsiye ederim sıra beklememen açısından..

peki bu kızağın arızalanması hopörlörüde etkilermi ?

• kızak mekanizması ayrı hoparlor ayrı..etkilemez ama telefondan randıman almanı engeller kızağın arızası..
  • bellekten sim kartına /sim kartından belleğe rehberi atamadım bilen varsa bir yardım rica ediyorum.
  • Böyle birşey mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

Böyle birşey mümkün mü?

Böyle birşeyden kastım,yazılımın modifiye edilmesi.Çünkü E250'de bu tip ikonlar,renkler vs. yok.
  • Arkadaşlar telefonda mesaj merkez numarası bölümünde nasıl + yazacağım. Girmem lazım numarayı sms gönderemiyorum +905598008000 yazıcam ama olmuyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Arkadaşlar telefonda mesaj merkez numarası bölümünde nasıl + yazacağım. Girmem lazım numarayı sms gönderemiyorum +905598008000 yazıcam ama olmuyo.

''0'' a basılı tut.
  • Arkadaşlar 2 çok onemlı sorum olacak (SGH E-250 telefon)

1-)Telefonun mesaj bolumunun şablonlar kısmındakı mms şablonlarını sılmek ıcın kod vs. bırsey warmı sılınmıyor cunku.
    2-)Telefonum bellek kartında sorun olmadıgı halde bellek kartı yuvasının oraya dokundugumda kart takıldı dıyor 1 2 sanıse sonra kart cıkarıldı falan dıyor kafayı yıyor en sonunda duzelıyor ama kartın ıcıne gırmeye calıstıgımda bazen hata! yazısı verıyo bazende gırıyor ama kartın ıcıne bıseyler atamıyorm ama kartım calısıyor emınım.. ne yapmam gerekıyor 2. sorunun malıyetı bana ne olur
  • arkadaslar telefonumda sim kilidi var burdaki kodları girmeme rağmen düzelmiyor ne yapmam lazım bi yardım cı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokayburak

Arkadaşlar 2 çok onemlı sorum olacak (SGH E-250 telefon)

1-)Telefonun mesaj bolumunun şablonlar kısmındakı mms şablonlarını sılmek ıcın kod vs. bırsey warmı sılınmıyor cunku.
    2-)Telefonum bellek kartında sorun olmadıgı halde bellek kartı yuvasının oraya dokundugumda kart takıldı dıyor 1 2 sanıse sonra kart cıkarıldı falan dıyor kafayı yıyor en sonunda duzelıyor ama kartın ıcıne gırmeye calıstıgımda bazen hata! yazısı verıyo bazende gırıyor ama kartın ıcıne bıseyler atamıyorm ama kartım calısıyor emınım.. ne yapmam gerekıyor 2. sorunun malıyetı bana ne olur

1. sorunun cevabı onlar yazılım ile birlikte yüklenen şablonlar olduğu için silinemez..öyle kalacak..bende zamanında çok uğraştım silemedim..

2.sorunun benimde başıma gelmişti..kartı çok fazla tak çıkar yapmamak lazım yuvasında gevşeme-bollaşmaya neden oluyor ve kartı tutmuyor..kartı son defa çıkar ve yuvanın içini güzelce temizle..küçük bir peçete ile içindeki tozu al 1-2 kere üfle ve kartı tekrar tak..ve birdaha çıkartma asla

• arkadaslar daha yeni 2nci el samsung e250 aldım fakat radyoda problem yaşıyorum hiçbir kanal cekmiyo cızırtılı we listeyi boşalt die yazı cıkıyo frekansta ayarlayamıyorum yazılımmı yüklemem gerekyr yardımcı olursanız sewinirim
  • kulaklığı değiştirmeni tavsiye ederim..kablodaki radyo alıcı teller hasar görmüş olabilir
  • Arkadaşlar telefon da şifre var ve bu şifreyi bilmiyorum, hiç bir şey yapamıyorum her yerinde şifre var. *2767*3855# koduyla format atmayı deniyorum kodu tamamlayınca yine bir şifre soruyor o şifreyide bilmiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım.
  • Telefonu geçen hafta aldım, mp3 dinlerken sanki ses kulaklıktan çıkar gibi hiç duyulmuyor.
  • slm arkadaşlar bu oyun yüklemeyi beceremedim bi türlü ayrıntılı bi şekilde anlatılmış ama anlamadım şimdi bende data kablosu var bide bulutut mu gerek acaba oyun veya program yüklemek için direk data kablosundan yüklenmiyormu? cevaplarsanız sevinirim
  • cvp verecek olan kimse yok mu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: weichkind

Arkadaşlar telefon da şifre var ve bu şifreyi bilmiyorum, hiç bir şey yapamıyorum her yerinde şifre var. *2767*3855# koduyla format atmayı deniyorum kodu tamamlayınca yine bir şifre soruyor o şifreyide bilmiyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım.

çooooook geç oldu ama şifre 00000000 -> 8 tane sıfır.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.