Şimdi Ara

SAMSUNG E250 ''FaNCLUB'' TOPİĞİ(2)<arkadaşlar buradan devam edelim> (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.531
Cevap
8
Favori
251.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyor?
    Yazılım güncellemesi vs var mı?
    teşekkürler.
  • size bir sorum olacak:

benim e250 de bir dosya var ve ben onu gizlilik olmadan şifrelemek istiyorum, yani sadece o dosya şifrelenecek onu açtığın zaman şifre isteyecek. Böyle birşey mümkünmü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinxx

bellekten sim kartına /sim kartından belleğe rehberi atamadım bilen varsa bir yardım rica ediyorum.

"menü>rehber>yönetim>tümünü kopyala" burdan rehberi hem telefona hemde sim e kopyalaya bilirsin...
  • noldu yaw herkes sustu
  • Şarjınız ortalama kaç gün gidiyor, Buna uygun başka güçlü bataryalar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BenTugay

Telefonun şarjı normal kullanımda ne kadar gidiyor?
    Yazılım güncellemesi vs var mı?
    teşekkürler.

Ekran ışığını en yüksek değerde tutarsanız ve avea msj paketiniz varsa 1 gün gidiyor; ekran ışığını en düşük değerde tutarsanız bu süre 2 güne çıkabilir. Ben öyle telefonu ellemem kırk yılda bir arayan soran olur derseniz o zaman şarjı 3 gün rahat gider. Yazılım güncellemesi olayı malesef kullanıcıların yapacağı bir iş değil, sadece samsung servisi yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckt1995

size bir sorum olacak:

benim e250 de bir dosya var ve ben onu gizlilik olmadan şifrelemek istiyorum, yani sadece o dosya şifrelenecek onu açtığın zaman şifre isteyecek. Böyle birşey mümkünmü?

Maalesef böyle bir şey mümkün değil.
    Tavsiye: Diğer dosyalar klasörüne atın orayı şifreleyin

• @Hekim18
    İlgin için teşekkürler.
    Kızakta kayma sorunu vardı, bende servise yolladım, yollattığım yer telefona yeni sürümde yüklerler dedi, ben de tamam dedim, inşallah yüklerler. Bir de pil bende az kullanmama rağmen 1 gün gidiyor fakat bundan önce hafıza kartı yoktu ve 3 güne yakın gidiyordu. Servise verirken şarj süresindeki azalmayı da not ettirdim(olacağından değil ama yazdırdım).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

quote:

Orjinalden alıntı: ckt1995

size bir sorum olacak:

Maalesef böyle bir şey mümkün değil.
    Tavsiye: Diğer dosyalar klasörüne atın orayı şifreleyin

doğru yaa teşekkürler kardeş

• Ya arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var ben oyun indirdim jar ve jad dosyalı ikisinide gönderdim Bluetooth ile nasıl kurucam anlayamadım.
  • merhaba, bende yeni üye oldum FANCLUB'A ekleyebilirsiniz..
  • arkadaşlar size bir sorum olacak

bluetooth ile aldığım bazı şeyler diğer dosyalarıma geliyor oradanda açamıyorum onu nasıl önleye bilirim
  • arkadaşlar SGH-E250de nasıl USB ye giriliyor
  • Bir de kart okuyucuyla oyun yüklenseydi süper olurdu ya.
  • benide ekleyin şimdiden imzamı yaptımxD
  • e250
  • bu telefonda batarya zayıf sesini kapatabiliyormuyuz? AciL
  • Arkadaşlar merhaba,

E250'de videoların ekranın tamamını kaplaması, görüntüyü büyütmek diğer anlatımla telefonu yatay tutmak suretiyle seyretmem için yapmam gerekenleri öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.
  • e250 için murano marka batarya almayı düşünüyorum. bu bataryayı kullanan var mı acaba . orjinali gibi iş görür mü.. kısa ömürlü mü olur yoksa markasına aldanma arkadaş orjinalden farkı yok falan denilebilir mi :)

ucuz gördüm de o yüzden soruyorum.. ucuz etin yahnisi durumları mı olur yoksa ..

hepsiburada da 8 lira fiyatı var.. aha link de bu

http://www.hepsiburada.com/murano-bst-3108-e250-batarya/productDetails.aspx?categoryid=16111&productid=telbapmurbst3108

• Merhaba arkadaşlar,

Telefonun hafıza kartını bilgisayara taktım resimleri boşalttım. sonra USB belleğime format atacam diye yanlışlıkla hafıza kartını formatladım. şimdi telefona takıyorum kartı hiç bi şekilde yüklediğim şeyleri görmüyor ve biçimlendir dediğimde HATA yazıp duruyor. Deli olacam ya. Varmı bunun bir çaresi? Kart çalışıyor. PC ye takınca resimleri müzikleri kopyalayabiliyorum.

LÜTFEN YARDIM!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.