Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
52
Favori
18.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende de aynı sorun mevcut. Gülerken ya da esnerken kulaklık gevişeyip, düşebliiyor. Kulaklığın dizaynıyla alakalı biraz bu durum. Her kulak yapısına uygun değil demekki tasarımsal olarak. Airpods Pro da da aynı sorunu yaşıyordum ama Nothing Ear 2 de hiç bir sorun yaşamıyordum mesela. Onda da kulaklığın ses ve konuşma kalitesi samsung buds 3 pro dan çok geride.. Yani herşey aynı anda olamıyor, bir özellik iyiyken, diğerinden feragat etmek zorunda kalıyoruz ne yazık ki.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Hocam anc ve ses yüksekliği,ses kalitesi,bass vs kıyası yaparsak ,Apple ve nothing kulaklığa göre nasıl buds 3 pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt

Airpods Pro 2 ye 10 üstünden 9 verirsem, Samsung Buds Pro 3 e 10 üstünden 7.5-8 veririm.

Nothing e de 10 üstünden 5 veririm. (Fiyatına göre yine de tercih sebebi olabilir)

Zaten telefonunuz samsungsa mecburen Buds 3 pro alacaksınız tüm özellikler keyifli çalışıyor. Samsung tablet de varsa aynı anda iki cihaza bağlanıyor ve cihazlar arasındaki geçiş de çok sorunsuz.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Benim de önceki telefonum oneplus olduğu için kulaklığı da oneplus buds pro 2 almıştım, guzel kulaklık ama dediğiniz gibi s23u ya geçince ses codecleri uyumsuz oluyor,

Kulaklığımın uzamsal ses desteği var ama yine s23u ile kullanılmıyor, bir süredir takip ediyorum yorumları falan,sanırım alacam buds 3 pro ama bakalım,

• pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Bence alın memnun kalırsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düzgün kılıf bulamıyorum hep uyduruk kılıflar var.

Neden Spigen kılıf getirmedi bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 21 Ekim 2024; 0:47:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung Galaxy Buds FE kullanıp buds3 pro geçen var mı? Samsung Galaxy Buds FE çok hoşuma gitmişti ses kalitesi olarak çok fark ediyor mu? kullananlar bilgi verirse sevinirim.

• Düz Buds 3 modeline güncelleme geldi arkadaşlar. Muhtemelen proya da gelmiştir. 7 mb

Bu arada konu başlığı düz modelle aynı olsa daha iyi olmaz mı 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 21 Ekim 2024; 10:32:9 >
  • Kulaklığı 1 hafta kadar önce aldım. Telefon görüşmelerinde sesi karşı tarafa çızırtılı gönderiyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? İade işlemi başlatmalımıyım acaba?

• Grasputin G kullanıcısına yanıt

Ben yaklaşık 2 aydır devamlı telefon görüşmesi yapıyorum Buds3 Pro'dan, herhangi bir cızırtı vs. sorun yaşamadım şimdiye kadar.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Konu başlığı editlenmiştir.

• Buds 3 proda kulaklık şarjı kesti diye ikaz alıyorum kutuyu kapatınca reset işlemlerini yaptım ama değişen bir şey olmadı. Servise mi vermem gerek.

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı uyarı çıkıyordu. Ancak kutu kulaklığı şarj ediyor. Bildirim ayarlarından ilgili bildirimi kapattım. Sanırım yazılımsal bir sorun. Yani kulaklık şarj olduğu halde böyle uyarı veriyordu. Sizde kutunun kulaklıkları şarj edip etmediğini kontrol edin. Şarj oluyorsa bildirimi kapatın. Ben öyle yaptım. Bence servise göndermeye gerek yok.

• AXIM X51V kullanıcısına yanıt
    Mükemmel elinize sağlık 🤙

• ALTE A kullanıcısına yanıt

Şarj ediyor hocam onu denedim. Dediğiniz gibi yaptım. Bir süre böyle kullanayım. Problem varsa bir yerden sonra açılmaz zaten :D Teşekkür ederim.

• termomuk kullanıcısına yanıt

Benim de buds 3 var. Kutudaki Şarj bitince kulaklıkları şarj etmeye şarj kalmadığı için Şarj işlemi duruyor ama bunu kutunun şarjı bittiği için şeklinde değil Sıvı teması veya pislik var uyarısı yaparak durduruyor fakat herhangi bir şekilde pislik Sıvı teması şu bu yok Bunu sadece kutuda şarj bittiği zaman kulakları şarj edemediği zaman yapıyor diye tespit ettim. Bana kalırsa yazılımsal bir sorun.

• Merhaba bende liberty 4 tws var. Kulakligi acik ofiste bilgisayar ile toplantilarda da kullaniyorum ama arka ses cok gidiyor karsi tarafa. Buds 3 pro da nasil durum acaba?

• Picky Audioyoutube
    Samsung Galaxy Buds3 Pro (RANKED against 31 Earbuds)
    https://www.youtube.com/watch?si=dS36AbRCH8E5Akk5&v=xCkbXJ0KXsE&feature=youtu.be

Güzel bir inceleme olmuş video.

• Türkçe yapay zeka dil desteği vs gelmesinden sonra acaba kulaklığa da bu özellikler geldi mi ? Deneyen oldu mu? Türkçe komutlar ile çalışıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.