< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
Herkeste var anladığım kadarıyla. Sanırım bunu Samsung bir yazılım güncellemesi ile düzeltecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düz Buds 3 kullanıyorum hiç yaşamadım böyle bir şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ai Türkçe dil desteği buds 3 lere ayrıca gelecek bir özellik mi yoksa telefonlara geldiği için artık kullanılabilir oldu mu?
Bir de s23 serisi ile kulaklık codecleri uyumlu mu? yoksa 24 serisi mi istiyor?
-
Ses codec'i s23'te destekliyor. Yalnız 96 Kbps ses desteği için ONE UI 6.1 güncellemesi gerekiyor.
-
Buds2 pro s23u ile kullanıyorum, evde Samsung monitor var , smartthingste hepsi kayıtlı, monitör de kulaklıkla eşli, ama telefon+kulaklık bağlı iken monitör e geçişi smartthings üzerinden yapabilir miyiz ? Monitörden seçmem gerekiyor ses çıkışını, bunu tek tuş uygulamadan yapabilir miyiz 😁
Bu konuda yardımcı olacak yok mudur? Birde mikrofon çok rüzgar alıyor diyenler var. Bu da doğru mudur?
-
Teşekkürler hocam, aldım ve aranıza katıldım :)
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. İnşallah memnun kalırsınız
Tskler hocam,umarım kalırım.
Kulak uçlarını değiştiremedim, çok sıkı yapmışlar elimde kalacak diye korkuyorum, var mı çıkarmanın kolay yolu,
Uyum testinden geçemedim, sol kulak sağ kadar iyi oturmadı, nitekim sol kulak testten geçemiyor.
Az önce mediamarkttan 6999₺ye sipariş ettim. Buds 2 Prodan mikrofon dışında çok memnunum. Umarım üzmez :) telefon olarak S23 Ultra kullanıyorum.
Amazonda beyaz buds3 pro prime üyelere 5.998 liradan 3 taksite kadar peşin fiyatına satılıyor. Ben aslında gümüş rengini istiyordum ama o renkte indirim olmadığı için beyaz aldım. Almak isteyenlere duyurulur.
amazonPrime Üyeleri İçin Fırsat: Samsung Galaxy Buds3 Pro, Beyaz, Kablosuz Bluetooth Kulak İçi Kulaklık, Adaptif Gürültü Kontrolü, Hi-Fi Ses, 360 Audio (Samsung Türkiye Garantili)https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V3JH38?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CY23NBV5XE40MP0E0A4P&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CY23NBV5XE40MP0E0A4P&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_CY23NBV5XE40MP0E0A4P&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ah siyah olsaydı keşke ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende burdan beyaz aldım, gri istiyordum ama karaborsa sanki :)
amazon ,kasım boyunca fiyatı düşerse farkı da iade edecekmiş,satıcısı amazonun kendisi olması koşuluyla
-
Ben de amazondan beyazını aldım. Yalnız gerek kutu üzerinde gerekse de şarj kutusu üzerinde üretim tarihine ait net bir ibareye rastlayamadım.
şarj kutusunda bende göremedim, çince mi artık neyse üretim tarihi ayrı olarak işaretlendi yazıyor.
kulaklık kutusunda 0926 yazıyor ama, bu da 9.ay 26.parti üretim anlamına geliyor sanırım ,daha önce bir arkadaş paylaşmıştı.
-
Bence beyaz en iyisi buds 2 pro 6 ayda kaplaması soyuldu bende beyaz aldım buds 2 prodan geçtim çok memmunum
Öyle bir şey de göremedim, garip. Bu çok önemli değil de, tüm uçları denememe rağmen çok kolay bir şekilde kulaktan sürekli düşüyor. Dolayısıyla yürüyüp konuşurken vs. hiç rahat ettirmiyor. Sanırım iade edeceğim.
Konunun ilk sayfasında üretim tarihi nerde nasıl okunur şeklinde bir açıklama var arkadaşlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X