|
Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, bu kulaklıktan ses kalitesi anlamında max performansı almak için hangi müzik uygulamasını kullanıyorsunuz.
Örneğin spofity ile 24bit ses verir mi?sanırım biraz düşüktü spotify,Apple müzik falan mı kullanmak lazım -
Deezer ile en iyi ses performansını alırsınız. Uygulama ayarlarından kayıpsız sesi seçmeniz lazım. Ancak veri tüketimi fazla olur. -
Hocam selamlar telefonum redmi yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bütçe olur ise samsung watch 6 classic 47mm kullanıyorum bağlantı kopma gibi sorunları vardı cihazım samsung olmadığı için wearable uygulamam var android sürümüm 11 üstü kulaklığın hangi özelliklerini kullanamam yada bir problem olur mu saati ayda bir sıfırlamam gerekiyor oda yedeği olduğu için uğraştırmıyor
-
Ayrıca gümüş renk mi yoksa beyaz mı almalıyım çünkü döküleceğeni söyleyenler var beyaz olur ama gümüş olursa daha iyi olur
-
Ben Apple müzik kullanıyorum kayıpsız ve uzlamsal ses açık, ses kalitesi gayet tatmin edici. Ama hücresel veri fazla kullanıyor bu durumda. -
Merhaba.
Satıcı Amazon olan ürünleri almak (Genel manada yazıyorum) her zaman olumludur. Satıcı Amazon olmayınca malum satıcılar çirkeflik yapabiliyor (şahsen yaşamadım).
Kvk garantili olma olayını ilk defa duyuyorum.
İç sesinize kulak veriniz. Yani huzursuzluk hissediyor iseniz paketi kutuyu açmadan (ki paketi açarsanız sıkıntılı olur iade süreci) iadede edebilirsiniz.
Kasımın bitmesine çok var ayrıca 11 11 mevzusu var. Başka indirimlerde çıkar.
Şimdiden tekrar hayırlı olsun.
-
Şu ana kadar buds 3 serisi boya atma olayı duyulmadı (ya da ben duymadım). Hangisi içe siniyor ise ona karar verebilirsiniz.
-
Merhaba tekrardan beyaz olanın daha şık durduğuna karar verdim ışıklar ve siyah hat daha belirgin güzel duruyor -
Gümüş pro kullanıyorum hala boya atması yaşamadım.
-
Merhaba arkadaşlar buds 3 pro da airpods daki gibi telefon çalınca ac komutu WhatsApp mesaj okuma vs varmi ? -
2 ay önce bazı arkadaşlar HB'da dan 5999 TL / 3 taksit olarak aldığımda keşke kasımı bekleseydin falan demişlerdi. İyi ki beklememişim. Şimdi en ucuz 7000'den aşağıya yok.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159544290
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shades99 -- 9 Kasım 2024; 13:9:48 > -
Aynı durumu samsung powerbank ürününde yaşıyorum, eylülde almadım kasımı bekleyeyim dedim fiyatı daha da pahalılandı üstelik şuan sözde indirimle satılıyor. -
Valla bu devirde ihtiyaç ve para varsa hemen alacaksın hocam.
-
Samsung Shop ta Eğitim İndirimi ile şu anda 5949 TL 6 taksit ile satıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: ALTE
Samsung Shop ta Eğitim İndirimi ile şu anda 5949 TL 6 taksit ile satıyor.Hangi karta 6 taksit yapıyor hocam? deniyorum Axesse 4, Worldcarda 2 yapıyor
-
Ziraat bankkarta yapıyordu. Şu an devam ediyor mu? Bilmiyorum -
Merhaba arkadaşlar bende bu cihazı alarak aranıza katıldım. Ben 7.299 fiyata aldım valla 6 taksit olayından ve amazon üzerinden aldım evet beyaz rengi bir ara çok ucuzdu ama o renk pek hoşuma gitmediği için bilerek almadım . Şimdiye kadar ses vs hoşuma gitti açıkçası yüksek ses vereceğim diye kulağı patlatacak cinsten değilde daha tok ve daha zevkli sesi var ,bütün özellikleri açınca şarj biraz fazla gidiyor ama ona rağmen yinede 4 yada 5 saati aldım film ve müzik dinleyerek bence gayet iyi diye düşünüyorum. Daha önceki cihazım anker soundcore life p3 idi o da iyiydi ama telefon konuşmasında vs berbattı açıkçası ayrıca müzik vs o kadar iyi değildi bununla çok müzik dinlediğimde yada film izlediğimde biraz rahatsız ediyordu şimdilik samsungta herşey yolunda bakalım ilerleyen zaman neler gösterecek. Bu arada yeni veya eski alan herkese hayırlı uğurlu olsun umarım hepimiz sorunsuz uzun yıllar kullanırız😊 hepinize hayırlı forumlar
-
Bende bugün amazon üzerinden buds 3 gümüş rengini alarak aranıza katıldım BUDS FE kullanıyordum ama silikonlu yapı kulağımı ağrıttığı için düz modeli kullanmak istedim. Umarım mikrofon konusunda üzmez -
Hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle uzun yıllar kullanırsınız umarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X