Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
402
Cevap
52
Favori
18.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buds 2 kullanıyorum sizce buds 2 den geçilir mi? Baz modeli açık tasarım o tarz kulaklıkları oldum olası kullanamıyorum ama buds 3 pro güzel geldi
  • vector12 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun
  • Can851 kullanıcısına yanıt
    Ben buds 2'den geçtim düz buds 3'e. Kulak konforu açısından acayip memnunum ama tabi ki Anc ve müzik dinleme kalitesi açısından kesinlikle Buds 2'nin yanına yaklaşamaz. Buds 2 çok iyi bir kulaklık ama uzun süre kulakta kalınca çok rahatsız ediyor. Ben telefon görüşmesi için geçiş yaptım. Bütün gün kulağımda kalsa da sorun olmuyor.

Bence telefon görüşmesi için kesinlikle tercih baz model olmalı diğer amaçlar için pro modeli tercih edilmelidir.

Bu arada baz modelin müzik kalitesinden de memnun değilim diyemem.
  • Arkadaşlar üretim tarihi Bende yazmıyor nereden bakabilirim ?

Samsung Galaxy Buds3 & Buds3 Pro [ANA KONU]
  • CAGRİ36 C kullanıcısına yanıt
    Bende yazıyor hocam

• erditepe kullanıcısına yanıt

valla anlamadım hocam kutuda ya da cihazda da yazmıyor.

Evet üretim tarihi ayrı olarak belirtilir yazıyor kutuda. Benimkinde de aynı şekilde. Vietnam üretimi.

Hocam hayırlı olsun. Ama Samsung.com'dan öğrenci indirimi ile 5,949 TL'ye alabilirsiniz öğrenci indirimi şansınız varsa. Amazon sorunsuz iade alır sanırım. Bilginize.

• shades99 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim bilgi için , evet duymuştum aslında ama öğrenci vs bunu yapacak kimse yok yakınımda o yüzden maalesef o şekilde alamayacağım yoksa denerdim ayrıca amazon Kasım ayında fiyat düşerse ki şu an 6400 e satılıyor para iadesi yapacak en düşük ne olursa o fiyat üzerinden bana para iadesi gelecek kısaca şu an 6400 almışım gibi dahada düşerse eğer hediye para verecekler öyle değerlendiririz bakalım
    Hocam benimde aynı renk ama bendede üretim tarihi yazmıyor maalesef sanırım son üretim olan ürünler bunlar
    Büyük ihtimalle çünkü ne kutu üzerinde nede kulaklık kutusunda yazmıyor.
    Sorunsuz kullanalımda ne zaman üretildiği önemli değil açıkçası
  • Airpods pro 2 ile kıyasla buds 3 pro nasıl acaba?
  • saitates kullanıcısına yanıt

Çok yakın cihazlar. Bazı özelliklerde buds 3 pro öndeyken bazı özelliklerde airpods pro 2 önde.

Airpods pro 2 daha kullanışlı, ergonomik bir kulaklık.

Zaten telefonunuz hangisiyse ona göre kulaklık alacağınız için çok düşünmeye gerek yok. Iphone kullanıcısıysanız mecbur airpods, samsungsa telefonunuz buds 3 pro..

• s23 ultrada one ui 5.1 arayüzünü kullanıyorum telefonu güncellemeyeceğim. buds 3 pro sorunsuz kullanabilir miyim codec filan sorunu olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pathology_

s23 ultrada one ui 5.1 arayüzünü kullanıyorum telefonu güncellemeyeceğim. buds 3 pro sorunsuz kullanabilir miyim codec filan sorunu olur mu ?

6.1.1 güncellemek gerekiyormuş 96khz codec için. Müzik dinleyeceğim diye telefonu öldüremem almıyorum kulaklığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pathology_

6.1.1 güncellemek gerekiyormuş 96khz codec için. Müzik dinleyeceğim diye telefonu öldüremem almıyorum kulaklığı.

Alıntıları Göster

Yazıma bir güncelleme daha yapıyım. Redditte takıldım biraz zaten hemen hemen herkes 48khz kullanıyormuş bataryayı sömürdüğü için . zaten bir kaç tane platform var 96 khz destekleyen. O yüzden hala düşünüyorum 48 de kullanabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 14 Kasım 2024; 3:24:19 >
  • pro3ün ne zamanın üretimi olduğunu öğrenmemiz mümkün müdür
  • pathology_ P kullanıcısına yanıt

Niye güncelleme yapmıyorsunuz ki anlamadım ? Güncelleme yapmayarak bir çok özellikden mahrum kalkmakla birlikte güvenlikle ilgili güncellemeleri de alamıyorsunuz.

6.1 güncellemesini yapmadan bu kulaklığın keyfini çıkaramazsınız.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Ben yıllardır yazılım işleriyle uğraşıyorum telelefonlarda. Telefonu güncellemek telefonları öldüyor eski performansları kalmıyor ayrıca kamera 5.1 sürümünde 6.1.1 den çok daha iyi kamera kalitesi var ve bataryası da daha uzun süre gidiyor. xiaomi. samsung vb yıllardır yazılım yükler değiştirir test ederim kimse beni bu konuda ikna edemez. Telefon ui 5 ile gelmişse 5 arayüzünün son güncellemesine kadar yaparım ui 6 ya geçmem. telefon ui 6 ile gelmişse de ui 7 ye geçmem. Tek sorun güvenlik güncellemesi. güvenlik güncellemesi yüzünden de kimsenin başına bişey geldiğini henüz duymadım.

Kulaklık için ise zaten Apple ve amazon dışında bir iki platform dışında zaten yüksek kalite müzik veren bir yer yok. Yani mp3 yada youtube müzik dinlerken orta ve yüksek kalite ayarlarında hiçbir kalite farkı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 14 Kasım 2024; 18:59:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.