Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (941. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: narqotik

quote:

Orijinalden alıntı: ghost911

quote:

Orijinalden alıntı: narqotik

arkadaslar bu gio nun gps anteni,wifi ve normal sebeke antenleri nerede?silikon kilifi antenlerin oldugu yerden kesecegim.

Wifi anteni yukarıda hoparlör yanında,şebeke anteni aşağıda(Bataryayı çıkarınca görünen düğme gibi olan yer) diye biliyorum

eyvallah dostum.peki gps antenin tam yerini nasil ogrenebiliriz?

Gps ve wifi tek antende. O anten de sim kart yerinin ustunde oluyor.

eyvallah sağolasın.

• teli kies'e bağladım ama teliniz kies ile güncellenmemektedir uyarısı veriyor 2.3.3 kurulu odinle kurmuştum ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

teli kies'e bağladım ama teliniz kies ile güncellenmemektedir uyarısı veriyor 2.3.3 kurulu odinle kurmuştum ne yapmam gerekir?

Sırasıyla;
    Polonya Froyo 2.2.1
    Türkiye Froyo 2.2.1 romlarını kur odinle.
    En son *#272*IMEI_NO# yaz, çıkan ekranda TUR yazısını seç. Sonra Kies'e bağla.
  • arkadaşlar telefonu açıyorum galaxsy şeyi geliyo sonra samsung yazısı geliyo orda kalıyo telefon açılmıyo lütfen yardımcı olun bide denizlide teknik servisi varmı ??????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: karahayıt

arkadaşlar telefonu açıyorum galaxsy şeyi geliyo sonra samsung yazısı geliyo orda kalıyo telefon açılmıyo lütfen yardımcı olun bide denizlide teknik servisi varmı ??????????????

Tele resrt at

• quote:

Orijinalden alıntı: karahayıt

arkadaşlar telefonu açıyorum galaxsy şeyi geliyo sonra samsung yazısı geliyo orda kalıyo telefon açılmıyo lütfen yardımcı olun bide denizlide teknik servisi varmı ??????????????

Pili çıkar.
    Tak sonra orta tuş+açma kapama tuşuna basılı tut mavi yazılar gelecek o zaman bırak
    Ses tuşlarıyla wipe/dataya gel
    Orta tuşla seç sonra yese gel ses tuşu ile seç orta tuş ile
    İşlem tamamlanınca pili çıkar tekrardan sadece açma tuşuyla aç cihazı açılacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kojiro

quote:

Orijinalden alıntı: lazseyfo

teli kies'e bağladım ama teliniz kies ile güncellenmemektedir uyarısı veriyor 2.3.3 kurulu odinle kurmuştum ne yapmam gerekir?

Sırasıyla;
    Polonya Froyo 2.2.1
    Türkiye Froyo 2.2.1 romlarını kur odinle.
    En son *#272*IMEI_NO# yaz, çıkan ekranda TUR yazısını seç. Sonra Kies'e bağla.

dostum romların linkini verebilir misin bulamadım da
  • geçen sene bu zamanlar giomla tanışmıştım. dedim hem ilk dokunmatik hem de android deneyimim olsun. androidden soguttu bu telefon beni sagolsun. denemediğim rom kalmadı, halbuki default gelen rom'un sorunsuz olması gerekir dünya markasısın sen. 450 tl'ye bile satıyosan rom'un düzgün olacak.

milletin note 2 için bile custom rom aradıgı bir dünyada bir daha da işim olmaz androidle

(custom rom yüklemek bir keyiftir, sevdiğimizden yapıyoruz demeyin. siz giderken ben dönüyordum)

1tiger1 Allah sabır versin sana kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

Orijinalden alıntı: CoxXoc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Netherdrake

quote:

arkadaşlar nisanın ilk haftası gibi giomu satıyorum ne tavsiye edersiniz 600-650 civarı bütçem olcak

motorola atrix.bence alacağım yarın hayırlısıyla

hocam çok sorunlu olduğu hakkında yorumlar okudum forumda hatta sonradan sıfırlanmış cihazların satıldığı gibi bi söylentide var ortalarda kafam karıştı eledim atrixi temizinden htc evo 3d arc s lere bakıorum

Tavsiyem Xperia Go

hocam onuda inceledim ama önde kamerası yok ve ram 512 mb sıkıntı olur die düşünüorum bi gio faciası daha yaşamayalım

ace2. çek kampanyası ile 620 civarına gelmişti hepsiburada dan

• Telefonum geldi fakat bataryada bir sorun görememişler. Telefonun şarjı tam olarak bittiğinde telefonu prize takıyorum. Şarj yarısından itibaren dolmaya başlıyor, bunun neresinde sorun görememişler ilginç. Önceden 3 - 4 saatte tamamen sarj olan telefon şimdi 1,5 - 2 saatte tamamen dolu gösteriyor. Tam olarak montajı da yapılmadan göndermişler zaten.
  • beyler telefona format attım. marketi google play nasıl yapıcam bide rehberdeki kişiler sim de değil tel deymiş nasıl geri getirebilirim. notlar da gitti.

edit: play store tmm ama şimdi de bişi inmiyor yani indiriliyor diyo ama inmiyo. rehberdeki numaralar ve notlar çok önml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 8 Nisan 2013; 17:51:32 >
  • ya şu google hesabında sorun var sadece ya normalde giriş yapıyodum play store a otomatik buluyo istediğimi yüklüodum şimdi teli görmüyor neden?
  • Bu hafta şu silikon kılıf işini halletmek istiyorum arkadaşlar fazla para da vermek istemiyorum ortalama ne kadar tutar? Parlak yerde kılcal çizikler var daha olmasın istiyorum.
  • http://www.teknosa.com/urunler/125071001/sony-xperia-st21i-tipo-black-akilli-telefon samsung galaxy gio yu geri versem bunu alsam üstüne para versem alırlar mı telefon 5 aylık daha 100 tl versem değişim yaparlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

http://www.teknosa.com/urunler/125071001/sony-xperia-st21i-tipo-black-akilli-telefon samsung galaxy gio yu geri versem bunu alsam üstüne para versem alırlar mı telefon 5 aylık daha 100 tl versem değişim yaparlar mı?

Bence asla böyle bir şey yapmazlar ama sorup öğrenmen daha faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

http://www.teknosa.com/urunler/125071001/sony-xperia-st21i-tipo-black-akilli-telefon samsung galaxy gio yu geri versem bunu alsam üstüne para versem alırlar mı telefon 5 aylık daha 100 tl versem değişim yaparlar mı?

Yapamazsin.

• telefonumun menusunde superuser var ama link2sd çalışmıyor bnde bidaha root yapayım dedim ama kaçtane update.zip indirdim olmadı ne yapmalıyım sizce? superuser var tele yeni format attım superuser formattan sonra geldi ama root gitti herhalde neden root yapamıyorum?
  • Link2sdyi açarken gerekli izinleri verdiniz mi? En iyisi siz Link2sdyi silin, baştan root yapıp girin uygulamaya.
  • Maşallah gio konusu uçmuş :D halen gio kullananlar varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Maşallah gio konusu uçmuş :D halen gio kullananlar varmı..

Bi ben vardim Nokia 700'e gectim bende

• 
Sayfa: önceki 939940941942943
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.