Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gio Kullanım Rehberi/S.S.S. [Yeni kullanıcılar için] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
111.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .hafıza kartında fazla sayıda müzik var.müzik calarda sarkinin adini girip kolay bir şekilde lstediğim müziği bulmanin bir yolu var mi
  • merhaba bana yardım edin lütfen internet paketim var ama oyun oynadıgım zaman ya da baska bişi yaptıgım zaman kontölerimden gidiyor internet paketimi üyeliğimi iptal ettim ama tekrar gidiyor avea hat kullanıyorum 2 günde baya kontörümü yedi telefon nasıl düzeltebilirim ... suan internet paketim yok ama köntörümü yiyor internetede girmiyorum bir çözüm bulabilirmiyiz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofuduk88

merhaba bana yardım edin lütfen internet paketim var ama oyun oynadıgım zaman ya da baska bişi yaptıgım zaman kontölerimden gidiyor internet paketimi üyeliğimi iptal ettim ama tekrar gidiyor avea hat kullanıyorum 2 günde baya kontörümü yedi telefon nasıl düzeltebilirim ... suan internet paketim yok ama köntörümü yiyor internetede girmiyorum bir çözüm bulabilirmiyiz acaba

Veri dolasimini devre disi birak(acma-kapama tusuna basili tut ordan sec)
  • tesekkürler devre disi biraktım bakalım olcakmı ? cok tesekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pofuduk88

tesekkürler devre disi biraktım bakalım olcakmı ? cok tesekkür ederim

Veri dolaşımı devre dışı bıraktığınız zaman ne 3G ne de Wap'tan internete bağlanamıyorsunuz. Gereksiz yere kontörlerin gitmesini engellemiş oluyorsunuz.
  • arkadaşlar bir sorum olacak 5660 kullanıcılarına. telefon ses profilleri oluşturamıyormuyuz? yani ilk telefonlarda bile olan sessiz, titreşim, dış ortam ve normal diye 4 tane farklı modu kısayoldan oluşturabileceğimiz, kişiselleştireceğimiz bir yol yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __ers__

arkadaşlar bir sorum olacak 5660 kullanıcılarına. telefon ses profilleri oluşturamıyormuyuz? yani ilk telefonlarda bile olan sessiz, titreşim, dış ortam ve normal diye 4 tane farklı modu kısayoldan oluşturabileceğimiz, kişiselleştireceğimiz bir yol yok mu?

Setting profiles uygulaması ile yapabilirsin ;) İstediğin kadar.
    Özellikleri arasında belirli saatler arasında belirli bir profili aktif edebiliyorsun vs...
  • ayarlar kısmında sadece sırayla yazıyorum
    wireless and metworks
    call settings
    sound
    display
    location and security
    vs....
    var

sound kısmına girdiğimde;
    general kısmının altında silent mode vibrate ve volume seçenekleri var
    incoming call
    ntofication ringtone
    feedback kısımları var

profile ilişkin hiçbirşey yok
    anlamadım gitti. Telefonda mı bir sorun var acaba?
  • Hocam eline sağlık gerçekten güzel paylaşım olmuş bende galaxy ace almayı düşünüyorum bu uygulamaları sd karta taşımayla ilgili anlattıklarınız garanti yi bozar mı ? Yani 150 mb alan hiçbir şeye yetmez sd karta uygulamaları taşıyabilirsek iyi olacak ?

Teşekkür ederim ilgilenip cevap veren arkadaşlara
  • bu telefonla ilgili sorum var. telefondaki dosyalara(fotoğraf, mesajlar vs.) şifre konulabiliyor mu? normalde çok basit telefonlarda bile bu özellik var. Ayrıca ben android marketten sadece bir uygulama indirebildim. Artık indiremiyorum. yüklendi yazıyor ancak telefona yüklenen bir şey yok. sorun nedir acaba?
  • arkadaşlar merhaba bende internete bağlanamıyorum. sabah giriyordum ama 1-2 saat sonra bağlantı yok demeye başladı acil yardım lütfen ??
  • Arada sırada tuş kilidini açtıktan hemen sonra kısa süreli bir kasma yaşayan var mı?

Ayrıca bazı uygulamalar gereksiz yere sürekli servis çalıştırıyor. Poweramp ve 8tracks mesela. Bunları sadece istendiği zaman başlatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
  • Merhaba

Bir sorum olacak ;

4 günlük kullanıcıyım.

Telefonu Kablo ile bilgisayara bağlayamıyorum.Taktığımda şarj oluyor ancak tel hiçbir tepki vermiyor,bildirim alanında da bişi yok. Pc tanımlanamayan usb dio.Kiesi kurdum algılamıyor. Kiesden sürücüyü tekrar yükledim olmadı. device managerdan sürücüyü tekrar yüklemeye çalıştım olmadı.USB hata ayıklama modu açık. Teldeki Bağ. ve taşınabilir Wi-fi da bağlı usb yok dio.

Kablo orjinal,windows 7 ama bişi yapamadım yardım pls
  • Muhtemelen kablonda bi sorun vardır. Daha önce başıma geldi.
    Ya farklı bir kablo daha dene yada başka bir bilgisayarda dene.
  • çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler
  • herkese merhaba
    ApoCaLYpSe_35, paylaşımın ciddi manada yararlı olmuş, kendi adıma teşekkür ederim
    benim önemli bir sıkıntım var ve nasıl çözeceğimi yazınızdan çıkaramadım maalesef
    Mobil ağlar kısmında Paket veri kullan ve Veri dolaşımı kısımlarını kapattım çünkü telefon sürekli kendisi internete girip liramdan yiyordu
    Benim problemim şu -ki sanırım bu özelliklerle ilgili- ben mms aıp gönderemiyorum!
    Ayarları sizin burda belirttiğiniz gibi yaptım ancak veri dolaşımını açmadım yine internete girip lira yiyecek diye
    İnternet kullanımını sadece Wifi yapıp da mms özelliğini de kullanabilme ihtimalimiz yok mu?
  • Cok guzel bır rehber olmus gırıs sevıyesındekı kullanıcılar ıcın ılac ApoCaLYpSe_35
  • arkadaslar telefonu yeni aldımda android sürümünü nereden nasıl yükseltebilirim. kiesle deniyorum sadece senkronize ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vartavirtan -- 1 Mart 2012; 19:52:42 >
  • arkadaşlar sony ericsson xperia x8 ile gio arasında kaldım. tavsiye verebilirmisiniz ?
  • Selamın aleyküm yukarıyı baya okudum ama isstedigim cevabı bulamadım belkde varsa kusuruma bakmayın arkadaslar teli aldıgımda rehber görnüyordu ama simdi görnmüyor menüdn arkadasları al diyr ama yok yada ben göremedim bulamadım yardımcı olursanız memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.