Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erentpl

rica etsem aynen bi denesene always apk'yi sonra gel sonucu yaz a5 (⑥) için destekleyecek mi ?

Tamam denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biliyorum 6.0 surumde gecerli apk ama sen a5 (⑥) için kur bakalım olacak mı sonucu gel yaz
  • kaç dakikaya dönersin ?
  • quote:

kaç dakikaya dönersin ?

Hocam gece dönüş yapacam
    babam en son benim kullandığımı görürse şimdi elimde kalır falan

• peki unutma apk işini
  • quote:

peki unutma apk işini

Tamam hocam ben haberdar ederim deneyince

• samsungun kendı apksi olarak sunuldugu indirdiğin apkmırror sitesinde hangi uygulamaları vardır başka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 10 Kasım 2016; 20:51:38 >
  • quote:

samsungun kendı apksi olarak sunuldugu indirdiğin apkmırror sitesinde hangi uygulamaları vardır başka ?

Samsung video
    Samsung memo
    Samsung voice recorder android 6+
    Samsung clockapp (saat uygulaması)
    Samsung calculator (hesap makinesi)
    Baya uygulamaları var adamların zibilyon tane bende bunları niye ezberlediysem artık

• Abim bugün ki ekran suresi ve daha %16 sarj var 6 saat 15 dakika daha sure verirdi

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 10 Kasım 2016; 21:42:30 >

• quote:

Abim bugün ki ekran suresi ve daha %16 sarj var 6 saat 15 dakika daha sure verirdi
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONUSAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

Hocam resimler uçmuş neyse hiç dikkat etmedim ama genelde 25 ile günü gördügüm oluyor maşallah

• tekrar kontrol et düzelttim donanımhaber ile ılgılı sıkıntı fotografları duzgun ıslemıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 10 Kasım 2016; 21:43:6 >
  • quote:

tekrar kontrol et düzelttim donanımhaber ile ılgılı sıkıntı fotografları duzgun ıslemıyor

Aynen benimki genelde 70 e yakın oluyor ekran parlaklıgı kısmadada çok başarılı gece falan insanin gözünü almıyo iyi oluyo :)))
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 10 Kasım 2016; 21:45:31 >

• anladımda %70'de kullanmazdım biraz parlak yapmıssın abim, aynen göz sağlığı için aşırı parlaklıgı sevmiyorum göz yoruyor, amoled ekranda ne bileyim ışık parlaklığını seviyorum aşırı ıps ekranlarda fazla oluyor parlaklık ve göz yoruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 10 Kasım 2016; 22:4:36 >
  • ben ekranı maksimum %60'da parlaklık ve minimumda %40'larda kullanırım ekran parlaklıgında
  • quote:

anladımda %70'de kullanmazdım biraz parlak yapmıssın abim, aynen göz sağlığı için aşırı parlaklıgı sevmiyorum göz yoruyor, amoled ekranda ne bileyim ışık parlaklığını seviyorum aşırı ıps ekranlarda fazla oluyor parlaklık ve göz yoruyor

Aynen hocam demişken a5 te always on display i denedim olmadı kilit ekraninda çıkmıyor kısaca böyle bir şey olması için illa s7 almak lazım

• olmadıysa demek kernel ile ilgili problemdir A ve J serisinde, tepe modellerde bana gore s7 veya s6, note 5 lere goredir yine de sağlık olsun, google playdede var 3.parti yazılım tarafından yapılanı denedin mi hiç ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orthur.always_on_display&hl=tr
  • az önce ki attıgım yorumda ki lınke bakarsın 3.part yazılım, onada şarj cok yiyor demişler ekran yanması yapma olasılıgı var falan dıyorlar
  • Hocam buldum oha ama durduruldu hatasi veriyoo
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

Ulan yavv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 10 Kasım 2016; 22:24:22 >
  • a5 2016 kerneli ile uyusmuyordur apk'nin ondan hata alıyorsun abim, program ayarlara girmiş işte ona gore uyarlanmamıs sıkıntın o bence
  • quote:

a5 2016 kerneli ile uyusmuyordur apk'nin ondan hata alıyorsun abim, program ayarlara girmiş işte ona gore uyarlanmamıs sıkıntın o bence

Hocam allshare ozelligi yok bu j serisinde bende Quick connect yüklemiştim ayarlar diyince hata verip kapanıyodu boyle uygulamalarin çalışması için tam uyumlu olması lazım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.