Şimdi Ara

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.809
Cevap
35
Favori
92.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ev adresi verdiyseniz kargo çalışıyor haftasonu
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Dağıtıma çıkmadan hangi şubeye geldiyse orayı arayıp sorun tabii ki. Eğer yakınsa markete ekmek almaya gidiyorum diye yürüyerek gidip alabilirsiniz de 😀
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Hocam Diyarbakırdayım. Büyük ihtimalle pazar sabahı Diyarbakırda olur. Pazar kargolar çalışıyor ise çok iyi o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 25 Aralık 2020; 19:38:46 >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Cumartesi kesin çalışıyorlar ama pazar ı bilemedim şimdi.
  • Cumartesi yarım gün çalışıyorlar diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stilt_Skin -- 26 Aralık 2020; 3:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu teslim aldım. yanlış siparişi iade ettim.

fit2 içinden çıktı.

telefon fena değil. op 5t sonrası malzeme yavan geldi. şarj için almıştık duruma bakacağız artık.

sizlere sorum; migros çeki nasıl olacak şimdi ? kod mu geliyor bize ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

telefonu teslim aldım. yanlış siparişi iade ettim.

fit2 içinden çıktı.

telefon fena değil. op 5t sonrası malzeme yavan geldi. şarj için almıştık duruma bakacağız artık.

sizlere sorum; migros çeki nasıl olacak şimdi ? kod mu geliyor bize ?

Malzeme felan hikaye pil gücü kamera ve hız konusunda iyi ise.çok iyi fiyata fiyat performan ürünü bence.

• Bu kılıf nasıl sizce ? yüzüklü olması hoşuma giti.parmağa takmalıj hemde dizi film çok izleyen biriyim sehpa gibi oluyor.
    ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★

• Beyler Android 11 güncellemesi gelecek buna demi listede m31 var m31e geldiğine göre buna da gelir demesi daha 4 aylık tel

• quote:

Orijinalden alıntı: Hutchinson atibaba

Beyler Android 11 güncellemesi gelecek buna demi listede m31 var m31e geldiğine göre buna da gelir demesi daha 4 aylık tel

insallah verırler

işin garıbı m21 sırada m31 sırada bizim kullandıgım m31s guncelleme takmımınde yok su an...neden ayırırlar anlamam

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 26 Aralık 2020; 19:18:8 >
  • Telefon geldi bugün. Ayarlar, güncellemeler, duvar kağıtları, program indirme, video , müzik test derken 7 saat geçmiş. Şarj %40 tan 20 ye indi. Şimdi taktım şarj oluyor. Herhangi bir sorun yok şükür. Tlf gayet güzel 👍
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanınız.
    Hocam telefonda kasma donma var mı?
    Çok program açık olunca kasma yapıyor mu? Dikkat ettiniz mi bu duruma.
    Kamerasını beğendiniz mi?
  • Kargo sayfasında "taşıma belgesi düzenlendi" yazıyor yine aynı gün "transfer sürecinde" yazdı başka da hareketlilik olmadı. Teslim almayanlarda böyle mi, sayfası bu şekilde görünen var mı?

Teşekkür ederim. Herhangi bir kasma donma olmadı. Çok program açıp deneyeyim ama sanmıyorum sıkıntı olacağını. Ön kamera harika çekiyor. Çok net ve renklerde M51 deki gibi pembeleşme vd yok. Arka kamerayla 1 tek foto çektik. İphone 7plus ile aynı anda. Renkleri doğru gösteriyor iphone da öyle değil daha yapay. Yarın kamerayı biraz kurcalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Teşekkür ederim. Herhangi bir kasma donma olmadı. Çok program açıp deneyeyim ama sanmıyorum sıkıntı olacağını. Ön kamera harika çekiyor. Çok net ve renklerde M51 deki gibi pembeleşme vd yok. Arka kamerayla 1 tek foto çektik. İphone 7plus ile aynı anda. Renkleri doğru gösteriyor iphone da öyle değil daha yapay. Yarın kamerayı biraz kurcalarım.

Teşekkür ederim.Çok sağolun.İnşallah telefonlarımız ile sağlıklı mutlu günler görürüz.

Evet her şeyin başı sağlık, gerisi bir şekilde hallolur siz de güle güle kullanın tlf 😊
  • Evet yavaştan baş ağrıtmaya başlayalım😀 bu hava durumu widget i kendi kendini güncellemiyor saati hep geri gösteriyor. Var mı bi yolu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladinkayin

Evet yavaştan baş ağrıtmaya başlayalım😀 bu hava durumu widget i kendi kendini güncellemiyor saati hep geri gösteriyor. Var mı bi yolu ?

Sorun düzeldi mi?

Biri yardımcı olursa düzelecek diye umut ediyorum 😀
  • Hutchinson atibaba kullanıcısına yanıt

Gelir gelir.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.