Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guncelledikten sonra donmaya başladı satsam ne kadar eder bu cihaz samsung s22 alasım var degermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarsuslu1923 T kullanıcısına yanıt

Format atmayı denediniz mi?

Bende de 2 kere dondu,

1.'si instagramda bildiğin tüm tuşlar hükümsüz 1 dk dondu kaldı telefon.

2.'si de 5-6sn'lik dondu.

Genel olarak menü geçişleri vs. daha iyi geldi gelen özellikleride beğendim fakat donma 2 kere başıma geldi. 2-3 gün içerisinde

• celebic kullanıcısına yanıt

Format atsam hersey gidecek atmakta istemiyorum o yuzden

Hocam her şey niye gitsin?

Bilgisayarınıza Smart Switch uygulamasını kurun. Telefonunuzu bilgisayara şarj kablosu ile bağlayın. Uygulamayı açıp yedekle (backup) yapın. Format attıktan sonra veya yeni bir Samsung telefon aldığınızda önceki telefondaki verilerinizin tamamı format attığınız telefonunuza veya yeni aldığınız Samsung marka telefona geri aktar. (restore)

Smart Switch'i Samsung marka telefon kullanan herkese öneririm. Elinizdeki telefonun 5 dakika sonra ne olacağını kimse bilemez. Bu yüzden telefonunuzu sık sık yedekleyin. Hiç bir kaybınız olmadığı gibi sizin için hayati olan tüm verilerinizi kurtarırsınız.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• İnstagram ve Facebookta olan donmalar telefon kaynaklı değil, benimde başıma geldi özellikle Facebook uygulamasında, kaldırıp yeniden yüklemek zorunda kaldım hatta facebooku

• Merhaba arkadaşlar bu telefonu 1.5 senedir kullanıyorum genel olarak memnunum diyebilirim bir konu hariç, telefonun wifi yi gerçekten zayıf çekiyor modem evin salonunda duruyor 10 metre ilerde arka odaya gittiğimde çok az çekmeye başlıyor başka ortamlarda da başıma geldi yanımdaki arkadaşların çok daha eski model telefonları daha iyi çekiyordu bu sorunu halledebilen oldu mu acaba?

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    Ayni sorundan ben muzdaribim, ayni evde ayni noktada samsung A9 full cekerken m51 2 dis cekiyor wifiyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu sorunun çözümü eve wifi sinyal güçlendirici takmak. Ben en azından o şekilde aşabildim. Xiaomi nin a101 de satılan bir modeli var iş görüyor. Güncel fiyatı 139₺ olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 21 Haziran 2022; 11:34:18 >

Eşimin telefonu M51'in de wifi çekim gücü benimkine (S7 Edge) göre zayıf kalıyor ama iki katlı evde terasta bile bağlantıda sorun yaşanmıyor. Modeminiz 2.4 mü yoksa 5 GHz mi? Eğer 5 GHz kullanıyorsanız uzun mesafelerde bağlantı zayıflığı normaldir.

• Benim modem hem 5.0 hem de 2.4 ghz olarak ikisi de görünüyor telefonda ben 5.0 olanı seçiyorum ne gibi farkı var?

• Hocam modemde hangisi seçili?

Bence hem modemde hem de telefonda 2.4 GHZ seçiniz. Çünkü 2.4 GHz daha geniş bant ve uzun frekanslıdır. Böylelikle bağlantı kopukluğu olmaz. Eğer 5 GHZ bağlantı seçerseniz daha hızlı bağlantıya (yüksek download ve upload) sahip olursunuz ama kısa dalga boyu nedeniyle duvarlar bağlantı problemi yaratır, kopmalar oluşabilir.

Anladım teşekkür ederim.

Tüm banka, borsa ve diğer şifre gerektiren şeyler sıfırlanıyor. Oyunların ilerlemesi duruyor. Bunu yasamadan yedek almanın yolu var mı acaba?

• M51 için yeni güvenlik güncellemesi geldi pil konusunda umarım iyileşme olur

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

• M53 ne zaman gelecek acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt

Maalesef yok. Banka uygulamaları telefon sıfırlanınca ilk kez telefona yükleniyor gibi bir işlem prosedürüne giriyor. Oyun oynamadığım için o konuda bilgim yok.

• Android 12 sonrasında benim telefonda da anlık donmalar yaşanmaya başladı. Dün ana sayfalardan birisi silinmiş. Anlamadım telefonda bir gariplik var. Format atacağım.

• Dün telefon durduk yere ekranı kapandı. Bugün geri gelmiş ama arada dalgalanmalar var. Hayırlısı bakalım.

• Son gelen güvenlik güncellemesi sonrası telefon aşırı derece kasmaya başladı ve ısınmaya başladı

• 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.