Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.006
Cevap
120
Favori
679.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadas2558 kullanıcısına yanıt

Google play hizmetleri pil kullanımı %1,5'i buluyordu, güncellemeden sonra %0,5'e düştü. Bazı uygulamalarda takılmalar vardı, neredeyse sıfıra indi. Güncellemeyi tavsiye ederim.

• cevdetgozbudak kullanıcısına yanıt
    Bu işten birşey anlamadım en iyisi hard reset atıp temiz kurulum yapmak yoksa her güncellemede telefonun pil ve sistem performansı dahada düşüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum, sizin için temiz kurulum iyi olabilir. buna rağmen sorun devam ederse ona göre aksiyon almanız daha doğru olur.

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Ve telefona garanti yolu gözüktü. Hiç açılmıyor. İçinde dünyanın evrağı vardı. Bilgisayara bağlanmıyor. Lanet olsun böyle telefona.

• Samsung Galaxy M51 için (India Firmware) Haziran 2022 Güvenlik Güncelleştirmesi de içeren minor update gelmiş gece.

Türkiye Firmware için de 1 ay sonra falan gelir artık.
    SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

edit: Türkiye için çoktan gelmiş deniiyor, hayret Samsung Türkiye çalışmış demek bu defa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 1 Temmuz 2022; 7:55:13 >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Türkiye için geçen hafta geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun garantiden şarj soketi ve pilini değiştirmişler. Şarj aleti bozuk demem rağmen sağlam dediler, test etmişlermiş. Gelince kesin yine çalışmayacak ve ben kargodan aldığın telefonu tekrar kargoya garantiye yollayacağım. Yap tek seferde bizi uğraştırma

• Ve beklenen oldu. Garantiye giden telefonun şarj soketi, pili ve arka kapağı değişmiş. Elleri dert görmesin yapan arkadaşın. Amaaaa şarj aleti değişmemiş ve evet bozuk. Özellikle uyarmama rağmen bakmamışlar bile. Kontrol ettik diyorlar ama kutudan bile çıkarmamışlar, aynı benim yerleştirdiğim haliyle duruyor. Şarj aleti 250tl. Onun için töndersem araya bir de bayram girecek 2 hafta telefon yok demek

• 1 Haziran 2022 güvenlik güncellemesinin olduğu güncellemeyi 1 haftadır kullanıyorum.

Taş gibi. En ufak bir sorun yok. İçiniz rahat olsun.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

1 Haziran güncellemesiyle pil tüketimi hemen hemen eski günlere döndü diyebilirim. Ekran süresi olarak değil ama bekleme süresi olarak büyük bir iyileşme görüyorum. Yüzde 100'den 20'ye 5 günde daha düşmedi telefon. Android 12'de olanlar kesinlikle son güncellemeyi yüklesin.

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    Ekran sürem 12 saate tekrar çıktı en fazla 12.5 saat gördüm oda full WiFi ile mobil veri ile bu süre daha düşük olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 3 Temmuz 2022; 20:55:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 gün sonunda ekran sürem 7,5 saat civarıydı. Ekran süresi kesinlikle daha iyi olmalı ama en azından bekleme süresinde bir düzelme olduğunu düşünüyorum son güncellemeyle, kullandıkça bakacağım duruma.

Bu arada Google Play Store ve Google Play Hizmetleri pil tüketimleri Android 12 sonrası aşırı yüksek görünmeye devam ediyor. Ancak pile etkileri görünen oranlar kadar olmuyor sanki, belki de bu ikisinin tüketimlerini raporlama yöntemi değişmiştir Android 12 ile, bilemiyorum. Bir haftalık kullanım içerisinde en çok pil tüketen birinci uygulama yüzde 19,7 ile Play Store, ikinci uygulama yüzde 13,5 ile Play Hizmetleri olarak görünüyor. Web tarayıcı üçüncü sırada yüzde 11,2 ki telefonda asıl kullandığım uygulama buydu bu süreçte. Bu durum gerçekten tuhaf. Ben forumda Android 12 ilk çıktığında yazmıştım ama sonra güncelleme Türkiye'ye gelip yükleyenler olunca kendilerinde böyle bir sorun olmadığını yazmışlardı.

• yaşadığı bu soruna çözüm yazdıktan hemen sonra -yanıt da vermeden- ilgili mesajı silmiş. enteresan.

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevdetgozbudak -- 4 Temmuz 2022; 21:45:59 >
  • "Durduk yere" dediği için muhtemelen, renk paleti değiştirdi herhalde. Çok "durduk yere" olabilecek birşey değil

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

renk paletini simgelere uygulama diye yanıtladım; anında mesajını kaldırdı. evet, nedense başına hep "durduk yere" veya "ansızın" bir şeyler geliyor; ve hepsi de kendisinden bağımsız oluyor, cihazın suçu oluyor :)

• Yanıt gelmedi sandım ondan kusura kalmayın bilgi.kirliligi.olmssin diye cvb için. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.