Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY NOTE EDGE (SM-N915F) [ANA KONU] ★★ (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.131
Cevap
25
Favori
99.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note edge için custom rom var mı ?Buldum ama kamera edge ekran yüzünden düzgün çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsair61 -- 7 Mayıs 2017; 15:7:57 >
  • arkadaşlar telefoncuda note edge cihaz var pasaport kayıtlı pasaport evrakları ile satıyor fiyatı uygun sizce alınır mı bir problem çıkar mı?
  • satın aldım arkadaşlar n915G versiyonu bu model kullanan var mı bir kaç birşey soracağım
  • Bataryasını yenileyen arkadaşlar oldu mu acaba? Başka bir marka batarya ya da orjinal batarya tavsiyeniz var mıdır?
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Deji marka batarya ile değiştirdim orjinalinden daha iyi oldu. gittigidiyor ve n11 de var adamlar iade garantisi veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Deji marka batarya ile değiştirdim orjinalinden daha iyi oldu. gittigidiyor ve n11 de var adamlar iade garantisi veriyorlar.

Bilgi için teşekkür ederim.
  • Selamlar,

Sanırım son güncellemeden sonra Edge ekranı bildirimleri kapandı. Whatsapp, mail , mesaj gibi uygulamalara bildirim gelmesine rağmen yan ekranda göstermiyor maalesef. Ayarlar kurcaladım ama bi farklılık göremedim eskiye göre.

Başına böyle bi durum gelen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Selamlar,

Sanırım son güncellemeden sonra Edge ekranı bildirimleri kapandı. Whatsapp, mail , mesaj gibi uygulamalara bildirim gelmesine rağmen yan ekranda göstermiyor maalesef. Ayarlar kurcaladım ama bi farklılık göremedim eskiye göre.

Başına böyle bi durum gelen var mıdır?

Bende o konuda bir gariplik gördüm. Whatsapp, messenger gibi uygulamalar da mesajları okumuş olmama rağmen mesaj varmış gibi görünüyordu, sonra garipsedim, edge panelini değiştirdim fakat yine aynı problemi gördüm. Toparlamaya çalışıyorlar gibi geliyor.
  • Arkadaşlar kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz garantiden sıfır batarya takıldı daha 3 saatin üzerini göremedim karışık yarısı wf yarısı 4g kullanım ile

• Telefonun kamerasi note 4 ile ayni mi?Note 4un kamerasi cok daha iyi geldi bana.Eger ayni ise kamera ayarlarini soyler misiniz

• Telefonu ip6 ile takas yapmak isteyenler var dostlar ne dersiniz ? Takas mantıklı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Telefonu ip6 ile takas yapmak isteyenler var dostlar ne dersiniz ? Takas mantıklı mı

Bu telefon ne halde şu an bilmiyorum görünce yazayım dedim ben olsam ederim yani
  • Arkadaşlar kaç saat ekran görüntüsü alıyorsunuz garantiden sıfır batarya takıldı daha 3 saatin üzerini göremedim karışık yarısı wf yarısı 4g kullanım ile

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Ekran sürelerine takılmıyorum artık. bittikçe şarj ediyorum. Ortalama 2,5 - 3,5 saat civarında sanırım.
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    Aynı sıkıntı benim telefonda da var son2 güncelleme ile ortaya çıktı.
  • Merhaba arkadaşlar

Bugün gelen güncelleme ile edge panelinde bildirim sorunu ortadan kalkmış düzeltilmiş, batarya daha iyi gibi geldi.Badka bir değişiklik dikkatimi çekmedi birde sizlerden yorumlar alalım

• Cihazı yatarken yanıma alıyorum sabah kalktığımda ya cihaz ağırlaşmış kasıyor oluyor ya da ekran kararmış tepki vermiyor bazen de simkart takın uyarısı alıyorum. Yeniden başlatınca düzeliyor. Başına gelen var mı?
  • Uzun zamandır güncelleme yapmadım bugun 367MB güncelleme yaptım .ekran klavyesi küçüldü. Arama yaparken ki ekran değişti .daha da küçüldü. Nasıl eski haline getirebilirim

• Dostlar telefonumun ekranı çatladı ,görüntü var çok belli değil fakat rahatsız oluyorum . Daha önce başına gelen yaptıran var mı? Aradığım birkaç yer 600 TL nin altında fiyat vermedi

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.