Şimdi Ara

samsung galaxy s 2 flash player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dun 5 aylık telefonumu fabrıka ayarlarına cevırdım ılk aldıgımdan dune kadar butun vıdeoları acarken sımdı cıhazınıza f lash player yukleyın dıyor markette de flash player cıkmıyor ne yapmam lazım sızce

• Flash player kaldırıldı çünkü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kalkmadi ki linki var bulursan yine google play e yönlendiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vgtv.no/#!id=55544 
    bu siteye girin.flash istiyor.basin aciliyor

• hocam olmuyor o sekılde de google play store dan uyelıgımle gırıyorum flash playerı google da aratınca cıkıyor store yonlendırdıgınde ıse bu oge ulkenızde kullanılmamaktadır yazıyor ınternettekı hıc bır vdeoyu acmıyor ama youtube dakı vıdeoları acıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gapmeydan

hocam olmuyor o sekılde de google play store dan uyelıgımle gırıyorum flash playerı google da aratınca cıkıyor store yonlendırdıgınde ıse bu oge ulkenızde kullanılmamaktadır yazıyor ınternettekı hıc bır vdeoyu acmıyor ama youtube dakı vıdeoları acıyor

benim galaxy s3umde o yolla olmustu .apkmaniadan apksini arayin

• o nedır hocam apk derken bıraz daha acıklarmısınız
  • quote:

o nedır hocam apk derken bıraz daha acıklarmısınız

googledan adobe flash apk diye aratin ve indirin.telefonu baglayin bilgisayara .telefonda apk diye bir klasor acin.adobe flashin apksini apk adli dosyaya atin.google playden app installeri indirin.app installera girin apk adli dosyayi bulun.adobe flashi yukle diyin.bu kadar basit :)

• Kardesim biraz zor anlatmissin. Googleye gir flashplayer.apk yaz bir siteden indir. Dosyayi ac ve ayarlari yaparsin ondan sonra ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: salihcaan

Kardesim biraz zor anlatmissin. Googleye gir flashplayer.apk yaz bir siteden indir. Dosyayi ac ve ayarlari yaparsin ondan sonra ;)

dosyayı açmak için ne yapıcaz telefondan karta girsek dosyayı göremiyoruz
  • FLASH PLAYER APK INDIRDIM KURDUM HALA OYNATMIYOR :/
  • quote:

FLASH PLAYER APK INDIRDIM KURDUM HALA OYNATMIYOR :/

hangi tarayıcıyla video ları açmaya çalışıyorsunuz ? tarayıcıdan kaynalı olabilir flash desteklemiyorsa dolphin tarayıcıyı kullanın.
  • hocam dune kadar telefonu sıfırlamadan once telefonun ıcınde var olan ınternet taraycıısından ızlıyordum ama telım root luydu sımdı sıfırlayınca o root gıttı heralde ben tekrar root yaptım ama hala acılmıyor opera ve mozılla da ındırdım sımdı onlarda da acmadı sımdı flash player yukleyın cıkmıyor da bu sefer de tap here actıvate to plugın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.