Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S 3 BUTON SORUNU ÇÖZÜM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
61.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim arkadaslar, herkesin eline saglik. Bilen bir arkadas da rom yuklemesini anlatirsa cok makbule gecer.
  • aegeus.
    başarılı çevirin ve bu haberi anında takip etmenden dolayı sana çok teşekkür ederim.
    bugün TİM'e gittim ve telefonu geri vermek istediğimi söyledim. Türkcell in böyle bir politikasının olmadığını söyledi yani türkcell Tüketiciyi koruma yasasını hiçe sayıyor. aramızda avukat arkadaşlar varsa bu iyi bir haber olabilir.
    illa tüketici heyeti ve mahkemesi kararları gerekliymiş ve uzata bildikleri kadar uzatmaya çalışıyorlarmış. aldığım kişi sağ olsun tüm sorunlarımı dinledi neden 3 tuş un önemli olduğunu felan. geri vermemdede kesinlikle almam gibi davranmadı sadece benim uzun süre uğraşmam gerekeceğini söyledi ki bence doğru söyledi.
    daha sonra izmitteki samsung yetkili servisine bizzat telefon ile gittim.
    bana verilen cevap gayet basitdi
    -servis formu alıp istanbul üzerinden koreye durumu sorgu çekmemiz gerekiyor dedi.

bende bir iki geyik yaptıktan sonra telefonu gösterdim felan. adamlar ilk defa görüyorlardı. görüyor gibi değillerdi resmen ilk defa görüyorlardı kapağının nasıl açıldığını bilmiyorlardı yani. neyse biraz daha geyikten sonra servis formu vermeden cihazı teslim etmeden koreye gerekli sorguyu çektik yarın e-mail gelmesini bekliyorum gelmezse yarın telefon edicekler geldiğinde zaten.
    yazdığım sorun şuydu.
    "
    Türkcell romu yüklü bir telefon istemediğimden risksiz bir biçimde telefonum üzerinde oynama yapabilmem için garanti kapsamı dışına çıksa dahi recovery ve download menulerine erişmem gerekiyor. Ancak Türkcell firmware si yüklü telefonda bu sorun oluşturmakta. bu konuda bir gelişme varmı teknik servisinizde bu işlemi yaptırabilirmiyiz, yada telefon değişimi yapabilirmisiniz.
    ikici sorun olarak mono fm sorununu ne zaman çözeceksiniz.
    zayıf yazılım desteğiniz için teşekkürler.
    "

cevap gelince burada paylaşıcam.

şimdi bismillah diyerek telefona bahsedilen işlemleri yapmaya başlıyorum.
    haydi bismillah.

Not: dosyaları sağdan soldan çekmeyin diye hostunu üstlendim.
    host dandirik bir hostdur uzun süre dayanmayabilir :D fazla yüklenmeyin :D
    http://snipetr.tk/abd.rar
    http://snipetr.tk/GT-I9000_SBL_RCVDL_FIX_FINAL.7z

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snipeTR -- 18 Eylül 2010; 2:12:26 >

• Müthiş! Bayaa bir tedirgin olmuştum yapmadan önce, ama az önce eşimin bilgisayarın touchpad'in dokunarak tıkladığını unutup yanlışlıkla uyguladım, tıkır tıkır çalışıyor :D

Thx Aegeus!
  • Oldu, bende hiçbir sorun çıkmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: aytekarslan

Ana konuda xp harici işletim sistemiyle denemeyin diyordu, bunu win. 7 64 bit le deneyen oldu mu ?
  • Win7 32 bit ile yaptim.
  • windowsxp 32 bit sp3 kullanıcısıyım. yukarıda bahsedilen işlemleri aynen sıra ile yaptım.
    debug mod'u aktif yaptım USB den.
    kiesk agent'i kapattım.
    odin'i açtım
    aleti adb reboot recovery ile reboot ettim. gerekli menüye girdi yukarı aşağı tuşları çalışıyor hiçbirşeye girmedim extra.
    cihaz recovery mod menu'ya girince Odinden gerekli yerleri seçip dosyayı seçip start yaptım.
    aşağıdaki çıktıda bekliyorum. düngece elektirikler pek stabil değildi yapmadım. bu şekilde işlem nekadar sürüyor?
    illa win7 yada vista mı denemeliyim?

<ID:0/004> Added!!
    <ID:0/004> Removed!!
    <ID:0/004> Added!!
    <ID:0/004> Odin v.3 engine (ID:4)..
    <ID:0/004> File analysis..
    <ID:0/004> Enter CS for MD5..
    <ID:0/004> Check MD5.. Do not unplug the cable..
    <ID:0/004> Please wait..
    <ID:0/004> Checking MD5 finished Sucessfully..
    <ID:0/004> Leave CS..
    <ID:0/004> SetupConnection..

• Bende biraz once yaptim islemi ... 2-3 saniyede tum islemleri bitirdi. Sorunsuz calisiyor ... Tesekkurler Aegeus

<ID:0/007> SetupConnection..
    <ID:0/007> Initialization..
    <ID:0/007> Get PIT for mapping..
    <ID:0/007> Firmware update start..
    <ID:0/007> Sbl.bin
    <ID:0/007> Removed!!
    <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
    <ID:0/006> Added!!
    <ID:0/006> Removed!!

Yukaridaki mesajlari verdi.

Unutmadan... 32bit Win7 Ultimate kurulu bir bilgisayar uzerinde gerceklestirdim islemleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jammertr -- 18 Eylül 2010; 12:50:55 >
  • turkcellden aldigim i9000 win7 64 bitde basari ile 3 buttona kavustu
    cok tesekkurler ederim detayli aciklamalar icin
    artik yeni froyo 2.2 korkmadan deneyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jammertr

Bende biraz once yaptim islemi ... 2-3 saniyede tum islemleri bitirdi. Sorunsuz calisiyor ... Tesekkurler Aegeus

<ID:0/007> SetupConnection..
    <ID:0/007> Initialization..
    <ID:0/007> Get PIT for mapping..
    <ID:0/007> Firmware update start..
    <ID:0/007> Sbl.bin
    <ID:0/007> Removed!!
    <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
    <ID:0/006> Added!!
    <ID:0/006> Removed!!

Yukaridaki mesajlari verdi.

Unutmadan... 32bit Win7 Ultimate kurulu bir bilgisayar uzerinde gerceklestirdim islemleri.

güle güle kullan.
    benim PC de winxp 32 vardı. sırf bu iş için win7 ultimate 32bit kurdum.
    ilk yaptığım iş internetten yeni çektiğim kies'i yüklemek oldu. sonra telefonu debug modda olduğunu kontrol ettim.
    denilenleri denilen sıra ile yaptım. acaba sizde debug modda adb ile recovery menuye girince windows7 de telefonun depolama birimlerini görebiliyormusunuz içlerine girebiliyormusunuz? hangi kies sürümünü kullanıyorsunuz?
    tlefon debug modda olduğundan emin olduktan sonra yazılım ile recovery menuye girdim. daha önce açtığım odin programına resimdeki işlemleri yaptım dosyayı seçtim ve start'a başladım ancak yukarıdaki gibi SetupConnections un devamı gelmedi. öyle bir şekilde 10-15 dakka bekledim ancak telefonda hareket yok.. sürücüleri başarı ile tanıdığından kesinlikle eminim. bilgisayar p4 yani biraz eski..

bide USB ayarları nasıl oldu.
    samsung kies mi medya oynatıcımı yığın bellek pc internet mi hangisini kullandın acaba..

Not: recovery modda yapıyormuşum allah beni kahretmesin :(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snipeTR -- 18 Eylül 2010; 14:22:08 >

• 3 tuş kombinasyonu tamamlandı acaba diğer işlemleri nasıl yapıcam :(
    en iyi rom hangisi en iyi yazılım paketi hangisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

Arkadaşlar Selamlar,

Türkiye'de satılan Samsung Galaxy S model telefonlarda karşılaşılan 3 buton sorunu çözülmüştür. Burada nasıl yapıldığını anlatmadan önce tekrar ve tekrar belirtmek isterim ki bu çözümü uygulayıp da telefonunuz zarar görürse hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum; sorumluluk tamamiyle size aittir!

Hemen belirteyim ki bu çözümün orjinal olarak bulunduğu adres şudur:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201 Kendine ve İngilizce bilgisine güvenen arkadaşlar çözümü orjinal olarak oradan takip etsinler.

quote:

DO NOT CONNECT THE PHONE THRU A USB HUB. ONLY DIRECT CONNECT TO MOTHERBOARD USB HEADER (REAR USB NOT FRONT PANEL).

Here is how to proceed:

Remember you need to do JUST EXACTLY how I describe or else your phone might get bricked.

1. Disconnect the phone from the computer (if connected), and reboot the phone. Go to "settings -> applications -> development -> Enable USB Debugging".

2. Ensure your battery contains atleast 60% of charge (the flashing will take only a second, but the voltage is important).

3. Close everything Kies related on your computer (Kies tray agent etc)!

4. Start Odin3 v1.3.exe (IT MUST BE STARTED NOW)

5. Connect the phone to the computer.

6. Start a new command prompt and type "adb reboot download"

7. In Odin3 v1.3 select the included "GT-I9000_SBL_RCVDL_FIX_FINAL.tar.md5" as PDA. Tick "Phone Bootloader Update" as displayed in the picture. DO NOT SELECT RE-PARTITION OR .PIT FILE.

8. Press start button to launch the flashing process.

DONE

Önemli: Bu işlem sırasında telefonu USB hub üzerinden değil, doğrudan bilgisayara bağlayacaksınız. Aşağıda yazanları aynı sıra ile yapın.

1.http://www. m u l t i u p l o a d . c o m /1M96Y946ZW adresindeki sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınıza indirin ve bir klasöre açın.

http:// r a p i d s h a r e . c o m / files /419611498/adb.rar adresindeki sıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınıza indirin ve içindeki üç adet dosyayı doğrudan C:\ dizinine açın.

2. Telefonunuzu bilgisayardan ayırın, kapatıp tekrar açın, ardından Uygulamalar - Ayarlar - Uygulamalar - Gelişim seçeneğini seçin.

3. Telefonunuzun en az %60 miktarında şarjda bulunmasına dikkat edin.

4. Bilgisayarınızda çalışan Kies ile ilgili herşeyi kapatın. Programın kendisi, sistem tepsisindeki programcık vb. dahil.

5. Biraz önce indirip, bir klasöre açtığınız Odin3 v.1.3.exe dosyasını çalıştırın.

6. Telefonunuzu bilgisayara bağlayın. Bu aşamada bir iki sürücü yüklenecek, bunların yüklenmesini bekleyin.

7. Başlat menüsünden bir komut satırı açın ve C:\ dizinine geçin. Burası biraz önce üç küçük dosyayı açtığımız dizin. Ardından (tırnaklar olmadan) "adb reboot download" komutunu yazın ve enter'a basın.

8. Biraz önce çalıştırdığınız ve arka planda duran Odin uygulamasına geçin, PDA seçeneğini tıklayın, gelen menüden aynı klasör içindeki "GT-I9000_SBL_RCVDL_FIX_FINAL.tar.md5" dosyasını seçin. "Phone Bootloader Update" seçeneğinin seçili olduğundan emin olun, SAKIN REPARTITION YA DA .PIT SEÇENEKLERİNİ SEÇMEYİN. Doğru seçim için ekteki resme bakın.

9. Start butonuna basın ve yazılım telefona yüklensin. Ardından telefon kendisini resetleyecektir. Telefonu bilgisayardan çıkartın, açın ve biraz önce seçtiğimiz gelişim seçeneğini disable edin. Sonra telefonu tekrar resetleyin, hepsi bu kadar.

Bu seçenekleri aynen takip ettim ve şu anda benim telefonumda 3 buton sorunsuz çalışıyor. Telefonu kapattıktan sonra 3 buton tuşuyla recovery mode'a sorunsuz girebiliyorum. Bu flash esnasında kullandığımız dosya ise doğrudan Samsung Kanada'dan geliyor, biz sadece bir yardımcı program ile onu kendi telefonumuza yüklüyoruz.

Hepsi bu.

Dediğim gibi telefonunuz bozulursa sorumluluk kabul etmiyorum ancak bir çok kullanıcı bu işlemi sorunsuz yapmış durumda, ben de aynı şekilde.

Saygılarımla.

SAMSUNG GALAXY S 3 BUTON SORUNU ÇÖZÜM

SAMSUNG GALAXY S 3 BUTON SORUNU ÇÖZÜM

Beyler rapid sitesinden indirme yapamıyorum. 10 indirme hakkı dolmuş. Limit bitmiş dio :s
    İndiren biri varsa upload edebilir mi tekrar ?

• raikonen arkadasım bu konunun altında snipeTR adlı uye zaten bı incelık edıp o ıkı dosyayı paylasmıs . bende ordan ındırdım kendısıne tesekkurler .
    ayrıca sordugum sorunun cvbını verdıklerı ıcınde ilgilenen herkese tesekkurler ;)
  • körmü gözün benim yukarıda yazdığım yazıyı okusana arkadaşım.
    okumadan etmeden yazı yazıyorsunuz. hayret bişi buna kanser oluyorum. ilk mesajı oku yorum yap.. forum kullanmayı öğrenin önce sonra flash yaparsınız cihazınızı.
  • Evet.
    son sürüm ROM'u official olarak yüklemek isterseniz çok basit bir yöntem buldum.
    kaynak:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=783596

ÖNEMLİ NOTLAR YAPMADAN ÖNCE BUNU OKUYUN.
    - EĞER 3 TUŞ PROBLEMİNİZ VARSA ÖNCE BUNU DÜZELTİN YUKARIDA NASIL YAPILACAĞI ANLATILIYOR.
    - EĞER TELEFONUNUZ İŞLEMDEN SONRA "S" ANİMASYONUNDA KİLİTLENİYORSA 3 TUŞ KOMBİNASYONU İLE RECOVERY MENUSUNDEN FABRİKA AYARLARINA DÖNÜN.
    - EĞER ZORLA KAPANIYORSA TELEFONUNUZ 3 TUŞ KULLANARAK FABRİKA AYARLARINA DÖNÜN.
    - HERŞEYDEN ÖNCE SON SÜRÜM KIES'İN YÜKLÜ OLDUĞUNDAN EMİN OLSUN
    (http://www.samsungmobile.com.tr/destek/samsung-kies.do)
    - /efs KLASÖRÜNÜN YEDEĞİNİ ALIN (VERİLERİNİZİ YEDEKLEYİN REHBER MESAJLAR FELAN)
    - MAKE A BACKUP OF YOUR /efs FOLDER!
    - APPDATA'YI TİTANİUM YEDEKLEMESİ İLE YEDEKLEMEYİN ÇÜNKÜ YÜKSELTMEDEN SONRA ÇALIŞMAZ.

Not yapılan işlemlerden doğacak olumsuz yada olumlu sonuçlardan ben sorumlu değilim.

şimdi size burada yazanları anlatyım.

quote:

HOWTO UPGRADE TO JPH USING KIES:
    - Create a Shortcut on your Desktop with Target "notepad.exe", name it whatever you want
    - Right Click on the new Icon and choose "Run as Administrator"
    - File -> Open -> C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
    - Add the following Line:

174.123.5.146 fus.samsungmobile.com

- File -> Save (If you get an Permission Error, disable UAC at System Settings -> User Accounts)
    - Start -> Run -> cmd
    - ipconfig /flushdns
    - Open Kies
    - Connect your Phone
    - Wait till Kies has recognized your Phone
    - Press the "Firmware Update"-Button
    - Press CTRL+ALT+U+P to activate Test Mode
    - Follow onscreen Instructions

AFTER FLASHING REMOVE "174.123.5.146 fus.samsungmobile.com" FROM YOUR HOSTS FILE!

Thanks to asgard!

JPH SÜRÜMÜNÜ KIES KULLANARAK NASIL YÜKSELTİRSİNİZ:
    - masa üstüne notepad.exe dosyasının kısayolunu oluşturun.
    - oluşturduğunuz kısa yola sağ tıklayıp kısayol sekmesinden gelişmiş sekmesine girerek yönetici olarak açılmasını sağlayın
    (yukarıdaki iki aşama vista yada win7 kullananları ilgilendiriyor.)
    -dosya -> aç -> C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasını açın.
    - aşağıdaki satırı ekleyin. (Dosyanın neresine eklediğiniz önemli değil. sadece satırda bu yazsın.)

-Dosya -> kaydet (eğer daha öncesinden UAC'ı iptal ettiyseniz erişim hatası verebilir Kullanıcı Hesaplarından UAC'ı tekrar etkinleştirin.)
    - Başlat -> çalıştır (windows+R tuşlarınıda kullanabilirsiniz.) CMD komutunu çalıştırın.
    - ipconfig /flushdns komutunu yazın ve işlem sonucundan sonra CMD yi kapatın.
    - Kies'i açın.
    - Telefonunuzu bağlayın (Uygulamalar - Ayarlar - Uygulamalar - Gelişim seçeneğinin kapalı olduğunu kontrol edin.)
    - Kies'in telefonunuzu tanımasını bekleyin (işlem tamamen durana kadar bekleyin)
    - "Üretici Yazılımı Yükseltme" Butonuna tıklayın.
    - CTRL+ALT+U+P Tuşlarına aynı anda basıp Test modu açın.
    - Ekrandaki talimatları izleyin

Daha sonra host dosyanızdaki "174.123.5.146 fus.samsungmobile.com" satırını temizleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snipeTR -- 18 Eylül 2010; 16:22:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snipeTR

Evet.
    son sürüm ROM'u official olarak yüklemek isterseniz çok basit bir yöntem buldum.
    kaynak:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=783596

ÖNEMLİ NOTLAR YAPMADAN ÖNCE BUNU OKUYUN.
    - EĞER 3 TUŞ PROBLEMİNİZ VARSA ÖNCE BUNU DÜZELTİN YUKARIDA NASIL YAPILACAĞI ANLATILIYOR.
    - EĞER TELEFONUNUZ İŞLEMDEN SONRA "S" ANİMASYONUNDA KİLİTLENİYORSA 3 TUŞ KOMBİNASYONU İLE RECOVERY MENUSUNDEN FABRİKA AYARLARINA DÖNÜN.
    - EĞER ZORLA KAPANIYORSA TELEFONUNUZ 3 TUŞ KULLANARAK FABRİKA AYARLARINA DÖNÜN.
    - HERŞEYDEN ÖNCE SON SÜRÜM KIES'İN YÜKLÜ OLDUĞUNDAN EMİN OLSUN
    (http://www.samsungmobile.com.tr/destek/samsung-kies.do)
    - /efs KLASÖRÜNÜN YEDEĞİNİ ALIN (VERİLERİNİZİ YEDEKLEYİN REHBER MESAJLAR FELAN)
    - MAKE A BACKUP OF YOUR /efs FOLDER!
    - APPDATA'YI TİTANİUM YEDEKLEMESİ İLE YEDEKLEMEYİN ÇÜNKÜ YÜKSELTMEDEN SONRA ÇALIŞMAZ.

Not yapılan işlemlerden doğacak olumsuz yada olumlu sonuçlardan ben sorumlu değilim.

şimdi size burada yazanları anlatyım.

quote:

HOWTO UPGRADE TO JPH USING KIES:
    - Create a Shortcut on your Desktop with Target "notepad.exe", name it whatever you want
    - Right Click on the new Icon and choose "Run as Administrator"
    - Add the following Line:

- File -> Save (If you get an Permission Error, disable UAC at System Settings -> User Accounts)
    - Start -> Run -> cmd
    - ipconfig /flushdns
    - Open Kies
    - Connect your Phone
    - Wait till Kies has recognized your Phone
    - Press the "Firmware Update"-Button
    - Press CTRL+ALT+U+P to activate Test Mode
    - Follow onscreen Instructions

AFTER FLASHING REMOVE "174.123.5.146 fus.samsungmobile.com" FROM YOUR HOSTS FILE!

Thanks to asgard!

JPH SÜRÜMÜNÜ KIES KULLANARAK NASIL YÜKSELTİRSİNİZ:
    - masa üstüne notepad.exe dosyasının kısayolunu oluşturun.
    - oluşturduğunuz kısa yola sağ tıklayıp kısayol sekmesinden gelişmiş sekmesine girerek yönetici olarak açılmasını sağlayın
    (yukarıdaki iki aşama vista yada win7 kullananları ilgilendiriyor.)
    -dosya -> aç -> C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts dosyasını açın.
    - aşağıdaki satırı ekleyin. (Dosyanın neresine eklediğiniz önemli değil. sadece satırda bu yazsın.)

-Dosya -> kaydet (eğer daha öncesinden UAC'ı iptal ettiyseniz erişim hatası verebilir Kullanıcı Hesaplarından UAC'ı tekrar etkinleştirin.)
    - Başlat -> çalıştır (windows+R tuşlarınıda kullanabilirsiniz.) CMD komutunu çalıştırın.
    - ipconfig /flushdns komutunu yazın ve işlem sonucundan sonra CMD yi kapatın.
    - Kies'i açın.
    - Telefonunuzu bağlayın (Uygulamalar - Ayarlar - Uygulamalar - Gelişim seçeneğinin kapalı olduğunu kontrol edin.)
    - Kies'in telefonunuzu tanımasını bekleyin (işlem tamamen durana kadar bekleyin)
    - "Üretici Yazılımı Yükseltme" Butonuna tıklayın.
    - CTRL+ALT+U+P Tuşlarına aynı anda basıp Test modu açın.
    - Ekrandaki talimatları izleyin

Daha sonra host dosyanızdaki "174.123.5.146 fus.samsungmobile.com" satırını temizleyebilirsiniz.

Bu yönetm offical değildir. Kies programı "fus.samsungmobile.com" üzerinden update yapmaktadır offical olarak. Siz host dosyasında yaptığınız değişiklik ile kies programının 174.123.5.146 numarali ip adresine yönlendiriyorsunuz. 174.123.5.146 no lu ipnin samsung ile bağlantısı olduğunu (offical ) düşünmüyorum.

• haklısın official olduğunu söyleyemem ip adresi farklı bir kuruma ayit.
    http://whois.domaintools.com/174.123.5.146
  • quote:

Orijinalden alıntı: gembruce

Ben de işlem tamam arkadaşlar. Çok teşekkürler Aegeus.

Son durum:

Turkcell I9000 üzerine: Android 2.2 w/ FW I9000XXJPH + root + superuser + usa market enabled + 3 Button Recovery.

selam dostum. bende aynı yazılımı kurdum jph yani ancak 3G ikonu gelmiyor ve internete giremiyorum GSM üzerinden. ek olarak root ve superuser mi yapmam gerekiyor? birde usa market enabled'i nasıl kurdun?
  • arkadaşlar,
    Aegeus 'un bu threadin en başında yazmış olduğu adımları aynen takip ettim. Herhangi bir sorun olmadı gibi göründü. Telefonun bilgisayar ile bağlantısını kesip telefon ayarlarında usb debug modunu disable ettim. Sonra büyük bir heyecanla 3 tuşa bastım. Şimdi ekranda "Downloading... Do not turn off Target!!!" yazıyor. Telefon öyle kaldı, hangi düğmeye başarsam basayım telefonu bu moddan çıkaramadım. Başım büyük dertte galiba. Ne yapmam gerekiyor, nolur bir bilen yardım etsin. Telefon servislik mi oldu yoksa????
    Gelecek cevaplardan çok korkuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunogluosman

raikonen arkadasım bu konunun altında snipeTR adlı uye zaten bı incelık edıp o ıkı dosyayı paylasmıs . bende ordan ındırdım kendısıne tesekkurler .
    ayrıca sordugum sorunun cvbını verdıklerı ıcınde ilgilenen herkese tesekkurler ;)

teşekkürler arkadaşım... Bakalım bende bi aksilik olmadan yapabilecek miyim ? :)) Korkmaktayım :D
  • Selam,

1. Üç tuş ile cihazı açarken alt ses tuşuna basarsanız yeşil android robotlu downloading ekranı çıkıyor, üst ses tuşuna basarsanız da recovery ekranı çıkıyor. Robot ile karşılaşan arkadaşlar buna dikkat etsin.

2. Rom yükledikten sonra Turkell internet ayarlarını tekrar girmek gerekiyor, oldukça basit. Uygulamalar - Ayarlar - Kablosuz Bağlantı - Mobile Networks - Acces Point Names bölümüne geliyoruz. Yeni bir APN yaratıp ismini Turkcell Internet koyuyoruz, hemen altındaki APN bölümüne de internet yazıp kaydediyoruz ve bunu aktif seçili hale getiriyoruz. Telefonumuz 3G üzerinden bağlanmaya başlıyor.

Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.