Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S 3 BUTON SORUNU ÇÖZÜM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
2
Favori
61.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xatixungur -- 19 Eylül 2010; 0:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

Selam,

1. Üç tuş ile cihazı açarken alt ses tuşuna basarsanız yeşil android robotlu downloading ekranı çıkıyor, üst ses tuşuna basarsanız da recovery ekranı çıkıyor. Robot ile karşılaşan arkadaşlar buna dikkat etsin.

2. Rom yükledikten sonra Turkell internet ayarlarını tekrar girmek gerekiyor, oldukça basit. Uygulamalar - Ayarlar - Kablosuz Bağlantı - Mobile Networks - Acces Point Names bölümüne geliyoruz. Yeni bir APN yaratıp ismini Turkcell Internet koyuyoruz, hemen altındaki APN bölümüne de internet yazıp kaydediyoruz ve bunu aktif seçili hale getiriyoruz. Telefonumuz 3G üzerinden bağlanmaya başlıyor.

Kolay gelsin.

sevgili dostum. allah razı olsun.
    bende 3g bozuk sanıyordum downgrade yapacaktım az kalsın. mesajın hızır gibi yetişti.
    bahsettiğin ayarı yaptım hiçbir sorun yaşamadım.
    önce 1. mesajdaki işlemi yaptım 3 tuş olayını aştım. ardından benim yazdığım yabancı kayynaktaktaki işlemi yaptım ve sorunsuz bir biçimde çalışıyor. şimdi tek yapmam gereken android marketi aktif hale getirmek. nasıl yapacağımı bilmiyorum ama onunda bir çaresini bulacam.
    teşekkürler:D

• quote:

Orijinalden alıntı: snipeTR

quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

Selam,

1. Üç tuş ile cihazı açarken alt ses tuşuna basarsanız yeşil android robotlu downloading ekranı çıkıyor, üst ses tuşuna basarsanız da recovery ekranı çıkıyor. Robot ile karşılaşan arkadaşlar buna dikkat etsin.

2. Rom yükledikten sonra Turkell internet ayarlarını tekrar girmek gerekiyor, oldukça basit. Uygulamalar - Ayarlar - Kablosuz Bağlantı - Mobile Networks - Acces Point Names bölümüne geliyoruz. Yeni bir APN yaratıp ismini Turkcell Internet koyuyoruz, hemen altındaki APN bölümüne de internet yazıp kaydediyoruz ve bunu aktif seçili hale getiriyoruz. Telefonumuz 3G üzerinden bağlanmaya başlıyor.

Kolay gelsin.

sevgili dostum. allah razı olsun.
    bende 3g bozuk sanıyordum downgrade yapacaktım az kalsın. mesajın hızır gibi yetişti.
    bahsettiğin ayarı yaptım hiçbir sorun yaşamadım.
    önce 1. mesajdaki işlemi yaptım 3 tuş olayını aştım. ardından benim yazdığım yabancı kayynaktaktaki işlemi yaptım ve sorunsuz bir biçimde çalışıyor. şimdi tek yapmam gereken android marketi aktif hale getirmek. nasıl yapacağımı bilmiyorum ama onunda bir çaresini bulacam.
    teşekkürler:D

Selam tekrar,

Ben en son ciplak romu yukledikten sonra anlatildigi sekliyle root islemini yaptim, ardindan da one click lag fix programini yukleyip lag'i kaldirdim, gerci bu son rom ile de pek lag yoktu zaten.

Ozellikle sunu soylemek istiyorum. sadece Turkcell icin 3g apn ayarini yaptiktan sonra ilginctir sorunsuz olarak hem market hem de youtube uygulamasi calisiyor. Hicbir ekstra ayar yapmadim, yanlis hatirlamiyorsam basta gmail hesabimi girmem yetti market icin. Sadece ucretli uygulamalari goremiyorum, bunu henuz kurcalamadim. Youtube'un Turkcell 3G uzerinden dns ayari yapmaya gerek olmaksizin calismasi da bana ilginc geldi.

Saygilarimla.

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmuratc -- 19 Eylül 2010; 16:08:06 >
  • "adb reboot download"

yazma bölümünde beyler
    daemon not running. starting it now
    daemon started succesfully
    "device not found"

yazıyor cmd'de... Ne yapmam gerekiyor :S Yanlış nerede anlayamadım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonen1088 -- 19 Eylül 2010; 16:39:03 >
  • windows telefonu bilgisayara taktığınızda tanıyor mu? driverları kies ile sorunsuz yüklediyseniz böyle olmamalı. bir restart atın. windows açıldıktan sonra telefonu usbden tekrar bağlayın ve işlemleri baştan tekrarlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duna

windows telefonu bilgisayara taktığınızda tanıyor mu? driverları kies ile sorunsuz yüklediyseniz böyle olmamalı. bir restart atın. windows açıldıktan sonra telefonu usbden tekrar bağlayın ve işlemleri baştan tekrarlayın.

Duna; Hallettim arkadaşım oldu... Sorun neydi bilemiyorum ama restart yapınca işlem tamamlandı... Hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raikkonen1088 -- 19 Eylül 2010; 17:27:50 >
  • Merhaba ;

Cihazıma 3 tuş fixi yaptıktan sonra linklerde verilen romu indirip Odin 3 ile kurmaya başladım fakat bir süre sonra usb tanınmıyor deyip yüklemeyi durdurup Failed verdi o dakika cihazım kitlendi şuan hiç birşekilde 3 tuşa geçmiyor en başta bulunan açılış ekranı hiç gitmiyor...

3 tuş denediğimde erkan yanığ sönüyor moda geçmiyor

öldümü makine ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtragyne -- 19 Eylül 2010; 16:51:12 >
  • "adb reboot download"

yazma bölümünde beyler
    daemon not running. starting it now
    daemon started succesfully
    "device not found"

yazıyor cmd'de... Ne yapmam gerekiyor :S Yanlış nerede anlayamadım :S

cmd ye girmene gerek yok C dizinine attığın için başlat-çalıştır kısmına C:\adb reboot download şeklinde yazarsan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: snipeTR

körmü gözün benim yukarıda yazdığım yazıyı okusana arkadaşım.
    okumadan etmeden yazı yazıyorsunuz. hayret bişi buna kanser oluyorum. ilk mesajı oku yorum yap.. forum kullanmayı öğrenin önce sonra flash yaparsınız cihazınızı.

Kör mör değilim ama dalgınlıktan kaçırmışım. İnsanlık halidir olur, sende kafana takmayacaksın böyle şeyleri. Bu kadar sinirliysen de cevap yazmayacaksın. Nasıl konuşulacağını öğren, hakaret etme, doğru düzgün konuş. İkincisi de sen forum kurallarını öğren diyorsun, sen bilmiyorsun. " 3 tuş kombinasyonu tamamlandı acaba diğer işlemleri nasıl yapıcam :( en iyi rom hangisi en iyi yazılım paketi hangisi." diye soracağın yer burası değil. Sorunun muhattabı başka konularda var. İlk önce kendi işini doğru düzgün yap sonra millete atıp tut. Kör falan değilim ama, anlaşılan sen patavatsız, nerede ne konuşulacağını bilmeyen bir adamsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtragyne

Merhaba ;

Cihazıma 3 tuş fixi yaptıktan sonra linklerde verilen romu indirip Odin 3 ile kurmaya başladım fakat bir süre sonra usb tanınmıyor deyip yüklemeyi durdurup Failed verdi o dakika cihazım kitlendi şuan hiç birşekilde 3 tuşa geçmiyor en başta bulunan açılış ekranı hiç gitmiyor...

3 tuş denediğimde erkan yanığ sönüyor moda geçmiyor

öldümü makine ?

3 tuş fixi düzgün yapamamışsınız sanıyorum. ya da fix yapmaya çalışırken failed vermiş odin. ne yazık ki bu işler biraz riskli. ve yine üzgünüm ama cihazınınız servislik olmuş. 3 tuş ile download mode'a girmiyorsa alet yapabilecek birşeyiniz yok...
  • 3 tuşu çalıştırdığımızda cihaz garanti dışı kalıyormu ?
  • bırak kalsın garanti dışı. 3 tuşu çalıştırıp, orijinal ROM'u yükledim. Turkcell öyle bir becermiş ki telefonu, telefonun %30'unu belki kullanıyorsunuz. 2.2 güncellemesi ile android coşmuş, mutlaka upgrade etmekte fayda var.
  • 3 tuş meselesinde bir atmadan önce dikkatli olalım... Ne yapılacaksa tecrübelilerden faydalananın...

Malum sinir bozucu Turkcell kısıtlamalrı dayatmaları ve devletin Google vergi vermemesi politikası bizim gibi tüketicilere birşekilde sinirlerini bozmakta bu yüzden kendi aramızda saygılı olalım üsluba dikkat edelim. Forumun tadı kaçmasın... Artık aramızda Turkcell i ajanlar bile var dedirtecek hale kendimizi kaybetmeyelim...

Telefon sorunları yayında birde bireysel sorunlarla da boğuşmayalım...

Turkcell yazılımsal olarak değişikler hemde resmi orjinal Samsung firmware lerin bile neresi garanti dışı yaptırıyor! ...

Sonuçta bu telefon Turkcell'in Galaxy S için 24 ay veya 12 ay kampanyasıdan faydalanmadan alanlar da var... Sırf bu yüzden bile Turkcell in dayatması kabul edilemez...

Aramızda veya tanıdıklarından Avukat olan varsa bu sorunu kapsamlı ciddi ciddi el atmalı... Dünyada 3 tuş için yapılanlar ortada... Turkell de sanki kendisi kısıtlamış diyor! Halbuki benimkisi gibi bazı Turkcell den satılan Galaxy S lerde 3 tuş aktif .. Yani sorun Samsung fabrikasından kaynaklanıyor ... Turkcell in Android değiştirme 3 tuşu kapsayacak bir gerekçesi de yok... GSM operatörleri anca kendi uygulamaları temaları resimleri vs... ile sınırlı olduğunu biliyorum...

• konuyu açan arkadaştan rica edelim konuyu güncellesin. orjinal kaynakta arkadaş çözümü güncellemiş. artık çok daha kolay. ben az önce korka korka yaptım ve sorunsuz oldu. 3 tuşum çalışıyor artık :)
  • bu işlem ne kadar suruyor ekranda sarı üçgen var ve dawnloading yazıyor

start a basmamışım oldu sonuçta bu şeyden kurtulduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seito -- 20 Eylül 2010; 13:32:58 >
  • DUNA yaptıklarını adım adım anlatırmısın ? ıngılızcem yetersız oldugundan yapan bırının anlatması daha ii olur dıe dusundum .
  • bukadar önemli bir bilğiyi paylaşımınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunogluosman

DUNA yaptıklarını adım adım anlatırmısın ? ıngılızcem yetersız oldugundan yapan bırının anlatması daha ii olur dıe dusundum .

hocam biraz bilgi gerektiriyor. orada anlatılan 10 adım var aslında. ama bizim bildiğimizi varsayarak anlatmışlar. benim 0 dan onu anlatmam çok zor. o yüzden konuyu açan arkadaştan rica etmiştim zaten.
  • slm ben adımları izledim, en son restart attıktan sonra gelişimi de kapattım fakat 3 tuşla açınca recovery mode yerine sarı downloading ekranı gelio durum nedir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.