Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III 16 Gb mı 32 gb ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon almayı düşünüyorum.. Vodafone kampanyası ile birlikte.. Ancak karar veremediğim nokta Samsung Galaxy S III 16 Gb mı 32 gb ? Tercihleriniz ve tercihlerinizin nedenleriii neler anlatır mısınız ?

• Hafıza kartı kullanımı bence pratik. 16 GB Class 6 veya 10 hafıza kartı alındığında sıkıntı olmaz. Fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama 32 GB alırsan da hafıza kartı kullanmazsın dahi ve telefonun açılışı bir nebze hızlı olur.
  • ya aslında çok fazla bir fiyat farkı yok ancak 32 gb alsam ne ile dolduracağım onu merak ediyorum açıkcası.. hani film atsan hep aynı filmi mi izleyeceksin oyun atsan ne kadar atarsın? müzik yüklesen 16 gb bile yeter ve artar diye düşünüyorum ama emin olamadım işte..
  • valla benim 2 gb müziğim var telefonda, 400 mb kadar da oyunlar var. başka hiç bişiyim yok yani 16 gb bana çoooooook rahat yeter ama sizi bilmem şimdi şöyle ki NOVA 3 ün 1 GB dan daha fazla olduğunu ve HD oyunların çoğunun böyle olduğunu düşünürsek çok oyun oynayacaksanız 32 daha iyi gibi :D
  • al 32 gb lazım olur dostum ben xperia sola kullanıyorum telefonumda film izlemekten keyif alıyorum o koca ekranda ne güzel film izlenir arkadaşın dediği gibi hd oyunlar yüksek yer kaplıyor
  • Otg cablo ile usb bellekle de izleyebilirsin filmini
  • aynen HDD bile bağlarsın ama yolculuk esnasında filan sorun olabilir birazcık. Ya fiyat farkı az diyorsunuz, bütçe sıkıntınız da yok anladığım kadarı ile... Alıyorsunuz direk 32 alın, pişman olmassınız :D benden size garanti!
  • oyunlar 2 gb a yakın 1.8 gb 1.7 gb 1.4 gb nova örümcek adam batman gibi oyunları yüklesen zaten 16 gb dolar onun için 32 gb tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

oyunlar 2 gb a yakın 1.8 gb 1.7 gb 1.4 gb nova örümcek adam batman gibi oyunları yüklesen zaten 16 gb dolar onun için 32 gb tavsiye ederim.

Cihazın ekranı büyük ve HD olduğundan grafikler de büyük ve HD :D Kaliteli ve boyutlu oluyor. Dediğim gibi fiyat farkı fazla değil demişsiniz zaten, en iyisi 32 alın, kullanmazsanız resim müzik vb atarsınız durur :D Hatta PC nizi yedeklersiniz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.