< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (736. sayfa)
-
-
Kilidi açtığında içeriği görün aktif/pasif olması ne farkettiriyor? Her iki durumda da kilt ekranda ve kilidi açınca bildirimler görünüyor. Anlamadım.
-
Derin uykuya alınca güncelleme varsa bile listede çıkmıyor, Örneğin güncelleme bekleyenlerde Akakçe vardı, derin uykuya alınca güncelleme listesinden kayboldu.
Bu arada Benim ayarlarda uyku modunda hiç uygulama yoktu, şimdi hepsini ekledim. Hiç uyku moduna alınmaması gereken önereceğiniz uygulamalar var mı?
Sizin önerdiğiniz ayarları yaptığımdan beri telefonun şarjı 1,5 günden fazla gitmeye başladı.
-
S20 fe telefonumun kamerasının en alt lensini parmağımla kapatıyorum ama denediğin hiç bir moda çalıştıramadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 8 Nisan 2023; 18:43:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google play storeda güncelleme listesinde çıkıyor aslında o uygulamalar ama belki anlık uykuya alınca kaybolmuş olabilir hocam
WhatsApp gibi anlık bildirim almanız gereken uygulamaları uyku moduna almayabilirsiniz. Ama Hiç uyku moduna alınmaması gereken uygulamam yok. :)
Sadece ihtiyaca göre uyku ve derin uykuya alınacak uygulamaları seçseniz kafi. :)
Güç tüketimi konusunda yardımcı olduğuma sevindim. 🤚🏼
ek olarak;
sistem güncellemesi, Play store ve galaxy store'un otomatik uygulama güncelleme özelliğini de el ile kontrole aldım. Arada kendime girip kontrol ediyorum güncelleme var mı diye bunu da ekleyebilirsiniz listeye eğer sizin kullanım şşeklinde uyarsa. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Düz s20 DBT Romuna Nisan güncellemesi geldi.
Gördüğüm en önemli fark galeride..
Son cikan s serileri gibi fotoğrafda nesne veya kişilerin üstüne basip ayırabiliyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yclyngl -- 12 Nisan 2023; 19:52:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu çok güzel haber!
Yani basılı tutup obje kesebiliyoruz öyle mi?
Evet... hatta linkdeki gibi videoda da denedim, başarılı bir şekilde çalışıyor. AppXyoutubeThis INSANE Image Clipper Feature is Now available on Samsung Galaxy Phones!https://www.youtube.com/watch?v=p_jsh91_9Fo&feature=youtu.be
Bu guncellemenin tek sıkıntısı en azindan benim için, geliştirme kismindan animasyonlari 0.5 cekiyordum, banka uygulamasının temazsiz özelligi icin kapatip bu kısmı tekrar aciyordum. Şuan kapatirken soft reset istiyor. Galiba gözlerimi 1.0 hızına alıştırmam gerekecek :)
Bu arada bir objeyi ayırıp galeriye kaydettikden sonra silerken dikkat edin, orijinal resimide silmek istiyor. Bunun yerine Dosya yöneticisinin icinde ki DCIM klasorunun icine ayri bir klasor olarak kopyalanan resimi bulup silince sorun olmuyor. Bizzat denedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yclyngl -- 14 Nisan 2023; 6:7:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İyi günler sayın Dh üyeleri, buralara çoook eskiden yine böyle hatalar bildirimler bilgi alışverişleri için girerdik özlemişim doğrusu, huawei x5 ve sony xperia 4g konularında epeyce takip etmiştim. Şimdi yeniden telefon ararken, 1 aydır özellikler, fiyatlar, ekranlar, işlemlemciler, ramlar derken kendimi bu konuda buldum. Aklımda s20 ve s20+ 'ın bana uygun olduğu düşüncesi oluştu. Teknik olarak ekran çözünürlüğü ve yoğunluğu yüksek görünüyor kullanıncada bu hissiyatı veriyormu acaba. Kullanıcıları bu s20 modelini tavsiye ederlermi ve s10+ modelide çok dikkatimi çekmişti tavsiye verebilirmi tecrübeli arkadaşlar, telefonu daha çok film izlemek ve internette gezinmek için kullanacağım. Şimdiden sizlere teşekkür ediyorum herşey gönlünüzce olsun.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim sipariş verdim, alıyorum easycepten taksitle inşaAllah.
Evet Arkadaşlar 4 Yıllık S9 Plus dan sonra s20 ye geçmiş buşlunmaktayım selamınaleykum :)
-
Herkese Merhaba 2.el Samsung ultra 20 aldım Model Kodu SM-N986N ayarlar birtürlü ingilizce olmuyor nasıl bir yol izlmem gerekiyor morelocale 2 uygulamasıyla denedim olmadı
-
Aleyküm selam, s20 plusı iptal ettirip a52 ye geçtim çok olumsuz yorum okudum deneme fırsatımda olmadı şimdilik orta seviye telefonla idare edip ilerde üst seviyeye geçerim. Senin telefonun hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.
Selam arkadaşlar s20 plu yurtdışı imei kayıtlı aldım fakat netflix i çalıştıramıyorum sürekli 5.7.6 hatası veriyor farklı versiyonlarda da yükleniyor ekranında kalıyor ne yaptımsa üç gündür netflix i çalıştıramadım bir de bazı oyunları (8 ball) açarken durduruldu hatası veriyor bu telefon yurtdışı olduğu için mi sorun yaşıyorum acaba çözüm önerisi olan varsa paylaşabilir mi teşekkürler
-
Hocam Gerçekten Çok Memnun Kaldım Ben İphone 14 le karşılaştırdım düz model ile s20 daha perofrmanslı geldi videolardada öyle Ben Bi tık uyguna aldım o yüzden iyi oldu benim için 2. el S serisi baska bişey 120 hz tadından yenmez imkan varsa yükseltin
Plus modeller çok büyük geliyor bana s20 düz baya ele avıca geliyor sağa sola avuc içi değmiyor cepte kaybnoluyor gerçekten pişman olmayacagım tek model oldu diyebilirim bu zamana kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel TR -- 1 Mayıs 2023; 18:27:2 > -
S20 plus tan s23 256 gb a geçtim. Geçmeyi düşünen varsa sorularını yanitlayabilirim.
S20 telefonu son zamanlarda şarjını günde 2 kere şarj ediyorum. Ekran sürem 3 saat civarlarında. Garantisinin bitmesine 20 gün kaldı acaba servise götürsem mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle verin değişsin pil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X