< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S22 ve S22+ tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)
-
-
Yemin ederim hiçbir yenilik yok.Aksine daha da kötüye gidiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtiMX4 -- 9 Şubat 2022; 19:34:15 >
-
Termal tasarım sadece ısıyı işlemciden uzaklaştırabiliyor bu cihazlarda. İşlemciden uzaklaştığında da cihazın tüm yüzeyine yayılıp kullanıcıyı yakıyor tabi. :) Soğutmak için çözüm yavaş çalıştırmak ki anlamlı değil, ya da cebri soğutma kullanmak ki fanlı SD888 oyuncu telefonları görmüştük. Bu da günlük kullanım amaçlı bir amiral gemisine gitmeyecek bir özellik.
Bu yüzden de bu cihazlar yazın ısınacak, yanacak, bu çok belli. :)
-
İşlemci cayır cayır yanıyor zaten. :) Güç tüketimi tarafında da bir şey beklememeli.
-
Ana kameranın 50 MP olması kesinlikle kötü. 12 MP kamera fotoğraf çekilirken bellek kullanımını çok arttırmadığı için bir sıkıntı yaratmaz. Ama her kamerayı açtığımda arka plandaki uygulamaların 50 MP kamera yüzünden kapatılmasını istemem.
-
Şiştim valla hep aynı telefonlar. 2010-2015 dönemindeki heyacanın %10'u yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutudan batarya çıkmaması ilk duyduğumda da saçma gelmişti hala saçma geliyor, vizyonsuz samsung apple ne yaparsa aynısını yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkemizde de Galaxy S22 Ultra, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ve Exynos 2200 olacak şekilde iki farklı işlemci ile satılacakmış.Diğer S22 modellerde de aynısı ile satılacağı söyleniyor.Modeller arasında ki özellikleri ve farkları yukarıda ki tabloda var.
-
Anlamadığım 3 husus var.
1. S22 ve S22 Plus, S22 Ultra'nın gölgesinde kalmış durumdalar. Apple iPhone serilerinin arasında bu kadar fark koymuyordu kamera donanımı hariç. Gerçi 14 serisinde çentik ile ana tasarım bileşenlerinden biri daha değişecek paslanmaz çelik çerçevesi dışında Proların.
2. Kalem konusu, Samsung artık kalemi benimsemeli. Evet Covid bir husus fakat S21 serisinin özellikle tercih edilmemesinde Oneplus, Apple, Motorola gibi faktörler dışında birçok sıkı hayranın Note 20 serisindeki Exynos 990 termal sorunlarından ötürü bir nesil daha bekleyip Note 21 hayali ile beklemeye koyulması da etken. Zaten bu durumun farkında ki Samsung harici S Pen desteği ile sunmuştu 21 Ultra modelini. S21 Ultra aşırı üst bir model olmuş. Premium segment ürünü. Yani kalem artık tamamen S21 Ultra ile sınırlandırılmış oldu. FE li kalemli model, FHD çözünürlüklü model gerçek olmadı. S22 Ultra mükemmel konumda ama ulaşılması güç bir bütçede. S22 Plus için belki 2ms olmasa bile biraz daha gecikmeli, biraz daha az özellikli bir S Pen entegre edilmesi inanılmaz olumlu yorum alacaktı kesinlikle. Adı üstünde S Pen. S serisi kalemle gelmeli S serisi kalem ruhuna sahip çıkmalı. Nasıl ki Apple iki seriyi birbirinden ayırabiliyorsa Samsung da Z serisini deneysel özelliklerle S serisini ise kalemle donatmalı. A serisi standart şekilde kalemsiz biçimde durabilir. S serisinin tüm Android modellerden ayrı bir yerde durması lazım. Madem Samsung Note serisini gözden çıkardı, o zaman S serisi ruhunu taşısın diye düşünüyorum Note serisinin.
3. ve son olarak S22 modelinin en düşük model olması, bu olmamalı. Üç nesildir en düşük model durumda ve bu yüzden de tercih edilmiyor, pil kapasitesi düşük, eksikleri bulunuyor.
Ek olarak, geçen nesil hafıza kartı ile arttırmayı sadece Ultra serisine bırakan Samsung Ultra modelinin bile hafıza kartı desteğini çekti. Bunun amacını anlıyoruz, yavaş yavaş Apple gibi Samsung da girişleri kaldırmaya eSIM özendirmeye çalışıyor. Sorun şu ki Samsung Google'dan uzaklaşırken Microsoft servislerine yöneldi ve Samsung Cloud servisini sonlandırdı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Babasının telefonunda oyun oynayan çocuk bile 3.700 bataryaya yetmez der. Bu Samsung mühendislerinin anacı ne acaba.
45w hızlı şarja gelebilmişler, vay bee...
-
seni nasıl binbasi yapmışlar acaba ücretli uyemisin? Kutudan batarya çıkmaması hea?? Adaptör olmasin O?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Exynos 2200 olmaması çok kötü olmuş. Zaten asıl beklenti oydu. Piyasa sd8g1 varyantlarıyla dolu, üstelik doğası gereği samsung rakiplerine göre tuzlu da oluyor. Kırk yılın başı millet yalandan bi hype yaptı, onda da tuttular olmayacak bi işlemci koydular. Benim açımdan tam bir fiyasko olmuş. Geçmiş olsun.
-
Vergisiz 13bin lira. Vergili 20bin olur herhalde. Yeni Türkiye böyle. Alma amk diyor sistem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Koy 8000mah batarya millet bahane bulamasin.(bn dahil)
S22 tasarlarken bile s23ün satislarini düsünmeniz yok mu... pro modeli yine şelale ekran mi acaba. (Bu ekrani koyan uretici acik ara gerizekalidir diyorum artik. )Tvlerde 3d , curved bilmem birsuru populer sacmalik bitti. Su amiral gemilerinde edge modelleriyle baslayan, şelale ekran sacmaligi bitmedi.
Aspect ratio (en boy orani) 2 yildir sony 21:9 film formatinda yapiyor. Acaba ureticiler bu konuda ne dusunuyor. 20.5:9 oranlar geldi. Bu oranlar telefonu ince uzun yapiyor. 80mm genisliklerle 8inc telefonlarin denenmesi de neden baslamadi onuda merak ediyorum. Gelecek icin, telefon ekran sinirinin 9inc olarak goruyorum. (Max) 21.1cm uzunluk, 90.1 en. Phabletphone kategorisinde birseyler deneyen elbette cikacsktir.
-
İphone 11 pro max ile Samsung s20 ultra aynı dönemde çıkmıştı ve fiyatları 13 bin TL idi. Ben tercihimi 11 pro max den yana kullandım ve onu aldım. Şimdi s20 ultranın ikinci el fiyatı 8 bintl civarında. Ama 11 pro max 14-15 binTL civarında. S22 ultra ise ülkemizde dolar kuru ve vergilerle 23-24 bin tl civarında satışa çıkar. Aynı 13 pro max gibi. 2-3 ay sonra fiyatı 18 binTL bandına oturur. Yaklaşık 1 sene sonra 10 bin TL ye alırsınız. Böyle bir değer kaybı varken kim 23 bin tl verip Samsung alır ki?
-
Değer kaybı dediğin Türk insanının taktığı bir mevzu, başka bir ülkede bunları takan yok ve iPhone'a ikinci elde bu kadar değer veren bir ülke yok.
S22 nin pil performansi ne zaman belli olur, ben hala 3700 mAh olduguna INANAMIYORUM !!!
-
Az buçuk oyun vs oynayanlara Yetmeyeceği apaçık belli.
Bütün seneyi s22 pilini konuşmakla geçiririz. Yetiyor yetmiyor diye.
S23 de sizi dinledik 5.000 pil koyduk derler Hep 1 eksik hep .
video da kamera çıkıntısı görünmüyor resimden farklı bir model var video da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X