Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muratkurt , SLOWDIVE Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
17.861
Cevap
434
Favori
989.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genelde 7 ila 10 gün arası teslim oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonum geldi, şu an mesajımı da onla atıyorum Cihaz akıcı ve güzel ama Xiaomi telefonumda ekrandaki renkler oldukça doygun ve canlı olmasına rağmen bunda hem doğal hem de canlı modda renkler soluk geldi. Turuncu mavi vs. beyazla karıştırılmış gibi hep bir açıklık var renklerde yani koyu değil. Var mıdır bunun başka bir ayarı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, çok yardımcı oldu

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    S23 serisine de gelmedi henüz

• 1 haftayı tamamladım iyi ve kötü yanlarını belirteyim..

İyi yanlar :

Kamera. Net yani çok iyi. Çok çok iyi. Özellikle videosu aşırı kaliteli , beni tav etti bir fotoğrafcı olarak. Kamera taşıma derdimi bitirdi.

Hızlı , stabil , ekran ve ses kalitesi çok iyi. Özellikle film dizi görsel içerik tüketiyorsanız , siyahlar muhteşem. Wild Rift oynuyorum ve anormal bir sıcaklık yaşamadım bu konuda da çok iyi. Her şeyi , menüler , ses açma kısma yerinin bile görsel olarak değiştirebilmek müthiş , Good lock uygulaması efsane bir şey dibine kadar deneyin.

Kötü yanları ise :

Herhangi bir Xiaomi telefondan geçersen , arayüzün kullanıcı dostu bir arayüz değil. Özellikle üst panel çok eskide kalmış bir tasarım ve kullanıcı dostu değil , çok zorlandım alışana kadar..

2. kötü yanı telefon hızlı bile olsa Xiaomi'nin telefonları bir tık daha hızlı bir tat veriyor , ki bunu size redmi cihazdan buna geçmiş biri olarak söylüyorum.... Redmi 9 hemde 5 senelik cihaz..

3. ise pil pil. İnanılmaz batarya tüketiyor , durduramıyorum malesef. redmi not9 pro ile sabah cıkar , bluetoth ile akıllı saatim bağlı , internet konum hep açık şekilde ,işe gider, kullanır ki sosyal medya kullanmak zorundayım.. ve eve gelir üstüne gece film , dizi izlerim yine bitmez..

Ama bu cihazda saati bağlamadım bile , konum açmak korkutucu ve aldığımdan beri şarj aleti ile gitmek zorunda kalıyorum..

Bunun toparlayacağını sanmıyorum , malesef kamera'dan kazandığımız pozitif etkiyi , pil ve şarj hızından kaybediyoruz..

Bunların harici telefon premium cidden , video kalitesi çok çok çok iyi. Mi14T ile arasında kalmıştım.. Halen iyi mi kötü mü yaptım tartışılır , kamera yönünden önde gibi hissettiriyor en azından video'da, Ama genel anlamda bugün tekrar alsam bir kez daha düşünebilirdim.

İlerleyen zamanlarda güncellerim.

• Gelişmiş ayarları sectikten sonra canlilik ayarini en full e getirin hocam.

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

• OnurYZCi kullanıcısına yanıt

Hocam ekran koruyucu filmi uyguladım ve parmak izi okuyucu için sonuç mükemmel. Ekrana parmağınızla dokunduğunuz an algılıyor ve ekran kilidi açılıyor.

Araya hafta sonu girdiği için bana 9 günde geldi, bugün sipariş verirseniz bir ihtimal size 1-2 gün daha erken sürede gelebilir.

• pukiman kullanıcısına yanıt
    Hocam Geliştirici seçenekleri aktif edip animasyon ölçeklerinin üçünü de 0,5 olarak ayarlayın. Bariz bir hızlanma hissedeceksiniz. Bunu yapın bakalım hala Xiaomi daha hızlıydı demeye devam edecek misiniz?

• mustaac M kullanıcısına yanıt

Bunu yaptım da bazı uygulamalar gayet parlak renkler saçarken bazıları hafif bozlu ama gözüm alışacak artık yapacak bir şey yok SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

Bu arada ekran koruyucu olarak Benks aldım, gelince yorum yaparım

• can6prmk kullanıcısına yanıt

Hocam Baseus Pudding kabloyu bugün teslim aldım ve az önce 45W Spigen PowerArc ArcStation Pro adaptör ile birlikte test ettiğimde ekrana "Süper hızlı şarj cihazı 2.0 bağlandı" yazısı geldi. Bilgisayara bağladığımda da telefon içerisindeki dosyaları görebildim. Sizdeki kablo daha eski bir versiyonu olabilir mi acaba? Kablonun uçları da Spigen gibi sert gelmedi bana, açıkçası ilk izlenimlerim olumlu yönde.

• ssavtak kullanıcısına yanıt

Reis problem animasyonun geçiş hızı değil yalnız. Cidden Xiaomi çok daha stabil, pratik ve kullanıcı dostuydu.

Ayrıca yazmayı unuttuğum 2 şey daha var , yüz okuması çok kötü. Karanlıkta hiç açmıyor , redmi bu konuda karanlık , sağ sol açı fark etmeksizin açıyordu.. Parmak izi ise ekran koruyucu azizliğine uğruyoruz malesef ona laf edemem.

• Merhabalar s24 plus kullanıyorum bazen instagram x gibi uygulamalarda videolarda donma oluyor var mı bunun bir çözümü geçmiş sayfalara bakayım dedim ama 800 kusur sayfa mesaj var

• Yok arkadaş bu pil olayı sıkıntı net.

S24+ 2 haftalık cihaz.

• emreakarcay E kullanıcısına yanıt

iPhone için benks kullanıyorum memnunum ancak s24 için aldım 1 ayda çizildi, hata bende dikkat etmedim sanırım dedim yine verdim siparişi bu sefer ilk hafta çizildi :) söktüm attım ama parmak izi okumada görüntü kalitesinde çok iyiydi,

buff labs geçtim gayette memnunum çizilmiyor en azından :)

• Şu olay bizim cihazlarda yaşansa yer yerinden oynardı herhalde.

https://www.donanimhaber.com/ios-18-de-sira-disi-hata-iphone-dan-garip-sesler-geliyor--184329

• merfarkav M kullanıcısına yanıt

pil kullanışımı tanısın manısın diye 20 gün geçti ama hala aynı durum bende de var güç tasarruf açık

6 yıl önce lg v30 aldığım ilk günden beri uzun bir süre şarj 2 gün gidiyordu 9 saat ekran süresi alırdım

Oyun oynamam ağırlıklı Chrome

Bakalım biraz daha bekleyelim şimdilik 45w şarj la 20dk da şarjı doldurması

Diğer her şeyin çok iyi olması şarjı iyi olmamasını tolera ediyor

Hatta geçen şöyle bir durum oldu arkadaş da iPhone 14 vardı diğer arkadaş da 7 var adam 14 le kamera yarışına girdi benim kameraya ikisi de hasta oldu kapışma teklifi bile açılmadı SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] 

• ertugrulkose E kullanıcısına yanıt

benim pil kullanım ekranım böyle değil merak ettim uygulama mı kullanıyorsunuz diye

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Eşimde 14 pro var. Benim kamerayı daha çok beğeniyor 😅

• carmelo92 C kullanıcısına yanıt

konuda arama özelliğini kullanabilirsiniz hocam. instagram sorunu bende de var. günde 10 dk kullandığım için çok takmıyorum. yorumlar bazen açılmıyor, videolar takılıyor, durdurup yeniden oynatmam gerekiyor falan. çözümü bilen yazsın

• arkadaşlar bursa'da olanlar için metro avm içinde bir kılıfçı var 35 liraya şeffaf kılıf, 60 liraya kırılmaz cam takıyorlar parmak izi de okuyor.

daha da spigenmiş benksmiş para vermem

• 
Sayfa: önceki 874875876877878
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.