Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: maasha , maasha Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
711
Cevap
71
Favori
30.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M13 panel olmuş M14 panel olmuş bunların standart bir kullanıcıda ayırt edilebileceğini düşünmüyorum ama Samsung, en büyük rakibi Apple a ve Google Pixel e M14 panel vermişken kendi en gözde modeline "tasarruf" adı altında eski teknoloji bir panel vermesi karizmayı çizer, kabul edilemez.

Yine de bu cihazlar çıktığında karşılaştırmalı testlerde hissedilir farkı daha iyi göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_tourist -- 28 Ekim 2024; 16:4:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the_tourist kullanıcısına yanıt

Mura sorunu yani grenlenme kumlanma ile ekran yanığı daha hızlı gerçekleşiyor. Neticede daha kısa ömürlü oluyor ekran yanıklarıyla ... Fark edilmeyen göreceli bir sinsi haldir.

Tasarıma ar-ge ye bu yıl bir yatırım yapmamışsa fiyatı ciddi düşmesi gerekir...

Telefondan performans ve donanım elbette önemlidir lakin bunu sunacak daha iyi bir ekranı insan arar .. Gözü alışıyor insanda ... Aynısı yazılımsal hilelerle parlaklıklar artırılacaksa bu sefer nelerden feragat edilecek acaba diye şimdiden düşünmek gerekir ... Ekranı kesin kağıt üstünde iddialı pazarlayacaklar ama pratikte parlaklık ve başka kriterlerde Pixel daha öndedir. Bir de camın kendisi Corning Gorilla Glass firmasının üretimidir onda da Samsung bir değiştirmeceler yapamaz.

Tek bir sorum vardır halen de ccevabını bulamadım. Bu yansıtma azaltmalı ( %75 ) oranı doğruluğu vardır ama bu cam bu değerlere çıkmasıyla altındaki AMOLED panelın canlılığını ve parlaklığını da kırpmış mıdır ? S-Pen dan kaynaklı ayrı bir katman parlaklığı ciddi düşürdüğünü tahmin edebiliriz ama renk tonlaması da bence ciddi etkiliyor olabilir keza cam donanımsal bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 30 Ekim 2024; 11:55:37 >

• the_tourist kullanıcısına yanıt
    Panel konusu henüz net değil zaten model numarasından ziyade iceuniverse parlaklık, görüş açısı, ekran renk doğruluğu gibi doğrudan kullanıcıyı etkileyen konularda belirgin iyileştirmeler gördüğünü söylüyor. Bu gelişim ona panelin M14 olduğunu düşünürmüş. Tedarikçilerden aldığı bilgilerle panelin M13 olduğunu söyleyenlerde var. Panelin ne olduğundan ziyade ICE'ın gelişim konusunda söyledikleri benim için daha dikkate değer. Bunu göz ardı etmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0llingMan -- 28 Ekim 2024; 16:27:5 >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt

M13 ün modifiye edilmiş hali hocam muhtemelen, Samsung bu şekilde reklam edip iteleyecek 3 senelik paneli ,😂 umarım m14 gelir veya net açıklama yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exynos ile gelmezse alacağım bakalım snapdragon elite 8 ile gelse keşke

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Son çıkan söylentiler tümünde Snapdragon kullanılacağı yönündeydi.

• Wjéasz kullanıcısına yanıt

İşlemcilerin hepsi Snapdragon, bu yüzden Kullanılacak Ekran paneli ,ve kamera sensörleri eski s23-s24 den devam 😬

• Türkçe çeviri için resmi duyuru da gelmiş...

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025
    Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025x (formerly twitter)
    Samsung Türkiye (@SamsungTurkiye) on X
    https://x.com/SamsungTurkiye/status/1850799796971360321?t=2dV8_AdenHzWDsvO4YDpVQ&s=19
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Hocam oneplus 13 ün kamera tasarımı felaket iğrenç bence. Aynı şekilde Xiaomi de öyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum 😂 tasarım iğrenç ama kılıflarla kullanacağım için biraz kapatır , onun dışında en top cihaz geliyor gibi.s25u ,m13 panelle ve eski kamera sensörleriyle geldiği sürece bir farkı yok s23- s24 den

• Tanıtım ne zaman olacak bilgi var mı? Şu cihazı gerçekten çok merak etmeye başladım.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

S23 ultra 1 şubat, S24 ultra 17 ocak tarihlerinde tanıtıldı. Muhtemelen ocak ayında lansman yapılır.

• M13 Oled panel mi kullanılacak M14 Oled mi çok takılmıyorum açıkçası arada parlaklık ve 20% civarında bir tüketim performansı dışında bir fark yok çünkü. Ancak söylentilere göre S25 ultra, S24 Ultradan daha parlak bir ekrana sahip olacak bu da M14 panel ile geleceğini düşündürüyor.

Asıl önemli konu Kamera lensleri. Eğer 1'' lik sensör e geçmezse hala 3 nesil önceki lenslerle devam ederlerse ayıp ederler.

Bakalım.. Umutluyuz, bekliyoruz.

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Hocam m13 panel ve kamera sensörleri eski serilerden(s23 ve s24 ultra ile aynı olacak s25ultra) devam %95 şeklinde diyor kore kaynakları.Onun dışında işilmeci ve ram güncel.

Vietnam Facebookunda sızıntı demişler Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

s25 Ultra (z fold7 demo diyende var )

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 29 Ekim 2024; 21:57:22 >
    aksine tahmin ve iddiaları doğru olan x teki ice universe hesabı m14 le geleceğini ve kumlanma sorununun s25u da olmayacağını söyledi. Her kafadan bir ses çıkıyor. Resmi kaynaktan bilgi gelene kadar iddialar devam edecek

• caryting C kullanıcısına yanıt

Hocam m14 net gelecek demiyor, m13 e göre daha iyi vs vs diye goy goy yapmış gibi, samsung buna muhtemelen 3-5 ateşliyor. 1 aya belli olacak şey m13 modifiye edilmiş bir hali diyecekler bana göre.Ki mantıklı olan şirket içinde bu, kendi ürettiğinden ürün başına max kar elde etmek istiyor , m14 ü pixele veya apple satmak daha karlı , m13 ile gelip 3-5 reklamla %20 daha verimli vs diye reklam yapıp geçerler.

tamam da şirket hiç mi sorunları görmüyor yada şikayetleri kulak arkası ediyor ki. sorun açık bir şekilde ortada. İPhone ile yan yana koyun bariz fark ortada çoğu kişi bunu sorun olarak görmesede ekran netliği hiç yok ki m13 panellerinin sorunlu olduğunu çoğu kişi biliyor hatalı üretim olan paneller bunlar eğer aynı panelle gelirse yine kumlanma sorunu olacak yine aynı hatalar olacak demektir. modifiye etmesi bunu kesin çözecek anlamına gelmiyor ki yapacakları tek olay şu Upgrade yapacaklar yeni panel koyup test edecekler bu sorunun olmadığına emin olmak için onun dışında eğer bu sorunla gelirse 25u almanın hiçbir mantığı yok 24u alınır yada başka model telefon.

• caryting C kullanıcısına yanıt

Hocam s24u ya bile esas kamera güncellemesini 7 ay sonra veren firma, öyle Kullanıcısını çokta ciddiye alan bir şirket değil samsung (s23 u var kullanıyorum ) burada kullanıcı kendi bilinçli olacak Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 Bugün xiaomi 15 tanıtıldı sanırım canavar gibi cihaz yapmışlar, ay sonu oneplus 13 var , o da çok iyi mesela hem donanım hemde arayüz tarafı.

Hatta Samsung one ui 7 betasının gecikmesnin sebebi bence ,Çinli rakiplerinin tahminden öte sıçrama yapması.Bu yüzden hem s25u hem yazılım one ui7 sene bitti hala net bir şeyler ortada yok, geçen senelere lansmana 3 ay kala % 80 netleşirdi, bu galaxy ai ayağına çalışmıyor bence samsung ekibi , oradan ekmek geliyor diye Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

biraz bakındım 8 ekim tarihli haber,Kabaca anladığım işler,yatırımlar , beklentiler iyi gitmemiş vs ayağına Samsung özür mektubu yayınlamış, demek ki şirketin mali hedefleri vs de sıkıntı var bu sebepten tasarrufa gitmeleri normal.

https://www.theverge.com/2024/10/8/24265018/samsung-profit-apology-ai-memory-chips

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 29 Ekim 2024; 22:25:46 >

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

s25U yine 5.000 gelirse en düşük olarak kalacak markette Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 

• Arka kamera dizilimi s24U ya göre çok basit kalmış oyuncak gibi duruyor, inşallah revize ederler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.