Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: the_tourist Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
71
Favori
30.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple ile samsung,Tasarim olarak yenilik yapmiyicaz diyip 2 yil anlaşma yapmiş gibiler.İki firma da hüsran cihazlar üretti sanki hedef yillari var gibi:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 13 Kasım 2024; 22:19:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Hocam iş bununla bitse keşke. Ben şu an 16 pro max kullanıcısıyım S24 ultra'dan geçtim. Telefonda oyunu çok seviyorum, misal şu an COD Warzone 1 saat civarı oynuyorsam 60 fps altına düşmeden ve ekran parlaklık kısmadan başarabiliyorum bunu. AnTuTu testlerine baktığımızda ham GPU performansı olarak S8Gen3, A18 Pro'dan daha yüksek skor yapıyor geçen senenin işlemcisi olmasına rağmen. Ama gel gelelim bahsettiğim aynı oyunu aynı ayarlarda oynarken daha 10 dk geçmeden 40 fps'lere düşüp stabiliteyi kaybediyor. Başka GPU ağırlıklı oyunlarda da durum aynı Genshin impact, Wuthering Waves vs.vs. liste uzar gider. S24 ultra'yı da GPU gücü için çok heves ederek aldım ama baktım ki geliştiriciler Apple tarafına çalışıyor her zaman olduğu gibi. O yüzden ben artık benchmark skorlarına veya kağıt üzerindeki kas gücüne bakmamaya karar verdim.🤦‍♂️

Bir de kumlu ekran ve düşük parlaklıkta grilerin yeşillenmesi çok canımı sıkmıştı, 16 pro max'i elime aldım "ekran budur" dedim. İşin garibi bu ekran da samsung üretimi. Kusursuz bir ekran yaparlarsa en azından bunun için dönmeyi tekrar değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 30 Ekim 2024; 9:9:52 >

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

antutu’ya güvenip telefon alınmaz kaldı ki iOS ve androidin testte kullandığı API’lar farklı olduğundan puanları yanıltıcı olabiliyor. iPhone’un 1 Milyon skoru androidin 1 Milyonuna denk değil mesela çok yanlış yere bakıyorsunuz.

işlemci konusunda geekbench, gpu performansında da 3D mark daha güvenilir; 8Gen3 ve A18 Pro’nun ham gpu performansı hemen hemen aynı fakat sürdürülebilir performansta A18 Pro daha stabil. kaldı ki bu iş tek başına saf gpu performansı ile bitmiyor farklı yazılımlarla çalışıyorlar ve optimizasyon çok önemli olduğundan gerçek hayattaki deneyim benchmark sayılarından farklı oluyor.

bir örnek;

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025youtube
    As usual, I will show a FPS chart comparison at the end of testing showcasing power consumption, GPU/CPU usage, and FPS averages. Last, I am testing in 25c a...
    https://m.youtube.com/watch?si=ElbdPHXmMeBmTXzQ&v=vniGodXyDYU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayloft -- 30 Ekim 2024; 10:1:37 >

• Bu yaz Samsung S25 Ultra serisini yeniden Note olarak isimlendirecek diye söylentiler vardı.

Acaba böyle bir şey yaparsa, S25 Note ve S25 Note Ultra diye iki model gelir mi? Sadece boyutu daha küçük olan bir Note telefon.

Aynı eskiden Note serilerinde olduğu gibi. Bence talep görebilir. Boyutundan dolayı Plus alan ya da mecburen Ultra alan çok kişi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 30 Ekim 2024; 19:0:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence şimdiye kadar ortaya çıkanlar haricinde ciddi bir dğeişiklik olmayacak. Yani kamera filan pil, şarj hızı bunlar değişmeyecektir. Böyle bir şey olsa şimdiye çoktan sızardı. Büyük ihtimalla sadece işlemcisi değişmiş bir s25 serisi bizi bekleyecek.

• Thinborne (@thinborne) on Xtwitter
    Thinborne (@thinborne) on X
    https://x.com/thinborne/status/1851696440608714764

S25U serisi kılıflar 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Hocam m13 panel ve kamera sensörleri eski serilerden(s23 ve s24 ultra ile aynı olacak s25ultra) devam %95 şeklinde diyor kore kaynakları.Onun dışında işilmeci ve ram güncel.

Vietnam Facebookunda sızıntı demişler  

s25 Ultra (z fold7 demo diyende var )

Çok kötü görünüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Yukarda kılıflar var , sanırım bunun benzeri gelecek, eğer o lensleri böyle sunarsalar finalde gerçekten kötü,😲

• S24 Ultra , Xperia Z Ultra tasarımında gelince gerçekten heyecanlandırmıştı. Şu an keyifle kullanıyorum. Yeni sızıntılara göre köşelerin yuvarlatılacağı kesinleşmiş gibi görünüyor. Sadece şu basit çin tasarımı yüzünden bile değiştirmeyebilirim. Çok büyük yenilikler vadetmesi lazım :)

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Muhtemelen böyle bir riske girmezler. Gerçekte çok kötü.

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

kasa hoş ama kameralar çikin

yd fiyatları kaç olur tahminice?

• Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

Samsung muhtemelen yapay zeka ile çizim /kalem vs ile ön plana çıkmaya çalışacak

• optimus95 kullanıcısına yanıt

Ben S23 Ultra kullanıcısıyım.

S24'ü atladım...

S25 Ultra'ya geçerim diye düşündüm ama gene 5.000 mah ile çıkarsa Note 8'de yaşanılan "Çok iyi cihaz ama sürekli prizde" yıllarına geri döneceğiz.

Bence herkes ayık olsun bu konuda.

İşlemci çok güçlü. "Karı kıza 2ms daha hızlı alev atacağım" diyerek kendinizi prize bağlamayın.

2025 yılında 5-6 saat ekran süresi kabul e-di-le-mez.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

Aynısını düşünüyorum hocam diğer tüm markalar 6.000 mah standart yaptılar ve silikon karbon vs yeni nesil batarya koydular.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayloft

kasa hoş ama kameralar çikin

yd fiyatları kaç olur tahminice?

Yd konusunda maalesef hiç bir fikrim yok

• hayloft H kullanıcısına yanıt

Yurt dışı almak avantajsız olabilir çünkü Samsung TR’ye özel fiyatla getiriyor. S24 Ultra ilk çıktığında 15 pro max ile yurt dışı fiyatları aynıydı veya daha pahalıydı diye hatırlıyorum 1200 dolar civarları.

Samsung hayatta 6000 lik batarya koymaz koyamaz, hayal ürünü olarak kalır, pil konusunda Apple gibi hareket etmeye devam edecek, son çıkan watch 7 saatlerden bile bunu anlayabilirsiniz
    Zaten tekrar bir pil krizi sorunu ile de uğraşmak istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 2 Kasım 2024; 20:4:59 >
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Şu Xiaomi ve oppoda çalışan birkaç tane mühendisi bünyesine katsın yeter ya. Adamlar çatır çatır telefonlarını 120 watt ile şarj edip üstüne 6000 miliamper pil ile dopdolu deneyim sunabiliyorlar.

Vallahi ben diyorum kullanıcılar dikkat etsin.

Benim bütün ekosistemim Samsung olsa da hiçbir zaman rakiplerine göre düşük pil ömrü sunan telefonları bile bile lades demem

Onlar yapar, onlar bir samsung değiller her riski göze alıp yaparlar, dediğim gibi samsung yapmaz yapamaz, en büyük rakibi yapmadığı sürece de yapmayacak, mühendis niye transfer etsin mühendisin kralı adamlarda zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 2 Kasım 2024; 20:10:37 >
  • Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025

Tahmin ettiğim gibi Samsung tamamen yapay zeka reklam işine odaklanmış, Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] Lansman Tarihi 22 Ocak 2025 boş işlerle s25 de pas geçiliyor.Donanım kısmında m13 eski panel, s23-24 de olankamera sensörleri ve 5.000 mah pil ile hiçbir gelişim yok.Çok ümitliydim s23u dan sonra ama inanılmaz fiyasko çıkmaya doğru gidiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.