Şimdi Ara

samsung galaxy s3 - unlem isareti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
26.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonun sol üst köşesinde , pil durumu wifi saat gibi bildirimlerin olduğu siyah çubuğunu en solunda yuvarlak içinde üzeri çizgili i harfi var. Ne anlama geldiğini bilmiyorum kullanma kilavuzunada baktım bu isareti göremedim. Ne olduğunu bilen varsa bi yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğim işaret işte bu sol üst köşedeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunince -- 21 Temmuz 2012; 19:57:18 >
  • Bildirim çubuğunu indirmek aklınıza geldi mi acaba? İndirip bildirim çubuğunda ne yazdığına bakamıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

Bildirim çubuğunu indirmek aklınıza geldi mi acaba? İndirip bildirim çubuğunda ne yazdığına bakamıyor musunuz?

Nedendir bilmem çok güldüm yazdığınıza. :)
    Hiç karşıma gelmedi o ünlem işareti. Çözdüyseniz bize de bildirin cevabı. Karşıma çıkınca bildirim çubuğunu indirmeyi unutursam aklımda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pergamonist

quote:

Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin

Bildirim çubuğunu indirmek aklınıza geldi mi acaba? İndirip bildirim çubuğunda ne yazdığına bakamıyor musunuz?

Nedendir bilmem çok güldüm yazdığınıza. :)
    Hiç karşıma gelmedi o ünlem işareti. Çözdüyseniz bize de bildirin cevabı. Karşıma çıkınca bildirim çubuğunu indirmeyi unutursam aklımda olsun.

buda bildirim cubugu assagıya indirilmiş olarak cektigim ekran goruntusu sevgili forumun en sivri uyeleri.

Neyse cozumun ne oldugunuda buldum. Benimde boyle sivri arkadaslarım varmıs ve bildirim secenegini kapatmıs. Farketmeden. Tekrar acınca işarette kalktı.
    Herkese saygılı forumlar dilerim.

• Bildirim çubuğunu indirdiğinde zaten bildirim seçeneğinin kapalı olduğunu zaten görecektin. :) Öğrenmiş olduk..

Not:Sivri olacak başka mesajımı görürsen onu da alıntıla. Profilim açık. Mesajlarımı görebilirsin.

Sanada saygılı forumlar.
  • arkadaşlar benimde buna benzer ama biraz daha farklı bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim ; ekranın yukarısında bulunan parmağımızla yukardan aşağıya doğru sürüklediğimiz ekran bildirim paneli açılmıyo menüden bildirim paneline baktığım zaman aktif olanlar gözüküyor fakat ana ekrandan aşşağıya doğru sürüklediğimiz çubuk yok olmuş açamıyorum bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şu problemin cevabını bilen lütfen yazsın kırıcam telefonu.samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemengin01

arkadaşlar şu problemin cevabını bilen lütfen yazsın kırıcam telefonu.samsung

Kardeş bildirim çubuğunu indir orda üst sırada hani wifi gsp ses ekran döndürme gibi seçenekler varya orda bildirim diye bi seçenek var onu aç sorunun çözülmüş olacaktır...

Bak resimde var Notification diye geçiyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xandel -- 11 Kasım 2013; 17:46:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.